TAKAISIN

Keskuspölynimurin toimintaperiaate

Julkaistu: 25.10.2017
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.

Yhdellä imurasialla jopa sata neliötä

Imuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.

Keskusyksikön pölysäiliön koko vaikuttaa tarvittavien tyhjennyskertojen määrään. KP-Tekno Oy valmistaa Puzer keskuspölynimuria, jossa pölysäiliön koko on 25 litraa. Normaalikäytössä kyseinen säiliö tyhjennetään 3-6 kertaa vuodessa.

pohjakuva_1200x675

Keskuspölynimuri on helppo asentaa sekä uuteen että vanhaan

Keskuspölynimurin toiminnan kannalta on ratkaisevaa, että kaikki järjestelmän osat on suunniteltu toimimaan yhdessä. Keskuspölynimurin asennus on helppoa ja nopeaa, myös jälkiasennuksena. Puzer-keskuspölynimuri on suunniteltu asennettavaksi myös jälkikäteen vanhaan pientaloon. Koko järjestelmän asentamiseen kuluu aikaa vain muutama tunti, eikä se häiritse asumista.

Useimmissa pientaloissa on levyrakenteiset onttorunkoiset seinät, joten runkoputken vetäminen katseelta piiloon näihin rakenteisiin käy usein nopeasti ja helposti. Putket voivat vaihtoehtoisesti kulkea myös komeroiden sokkelitilassa tai muissa vastaavissa tiloissa. Siirtyminen huonetilasta toiseen tapahtuu ylä- tai välipohjan kautta.

Katso kotiisi sopiva keskuspölynimuri tästä

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuriratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!