TAKAISIN

Tyylikkäät ledit – mustaa ja kultaa

Päivitetty: 15.3.2021

LedStoren valikoima on kasvanut tumman sävyisiin koteihin ja muihin tiloihin istuvilla valaisimilla. Valikoimaan kuuluu mustia kattovalaisimia, kiskovalaisin, seinävalaisimia, sekä upotettavia spotti- eli alasvaloja ulkokäyttöön ja sisälle. Muutamien mustarunkoisten valaisimien yksityiskohtina tai kehyksen värinä on messinkiä tai mattakultaa. Mustat valaisimet tuovat yksilöllisyyttä ja ryhtiä sisustukseen.

Lisää vaihtoehtoja mustiin spotteihin arvostetulla valon värilämpötilasäädöllä

Mustaan sarjaan on saatavissa laaja valikoima alasvaloja, joilla luonnistuu monenlaisten tilojen valaistus. Tuotteissa on ajateltu monta seikkaa kohdilleen asiakkaan puolesta: niissä on vaihdettava valon värilämpötila (Kelvinit), lämpimän, neutraalin ja päivänvalon sävyissä. Korkeisiin, yli 3 metrisiin tiloihin voidaan valita suurempitehoinen 15W alasvalo, tai tuplaspottina jopa 2*15W, jolloin päästään samalle valon tasolle jonka 2*75W halogeenivalaisinta antaisi.

Tyylillisesti on valittavissa pyöreä suunnattava tai kiinteästi alaspäin valaiseva spotti. Neliskanttisessa KANTTI-spotissa on pyöreä valaisinaukko, ja se on valittavissa suunnattavana, tai kiinteänä, jolloin valonlähde on hieman upotettu. Valikoimassa on lisäksi tuplamallin Kantti 2*9W tai 2*15W, jossa valonlähde on suunnattava. Kaikki spotit myös valkoisena ja hopeana.

Kaikki mustat spotit ovat himmennettävissä langallisesti tai langattomasti.


 

LedStoren mustissa uutuus spoteissa on suunnattavat ja kiinteästi alapäin valaisevat mallit. Pienin ulkohalkaisija on 7,8 cm. Suurin 9,5 cm * 9,5 cm. Peukalosääntönä noin 1 spotti / 1 m2.LedStoren mustissa uutuus spoteissa on suunnattavat ja kiinteästi alapäin valaisevat mallit. Pienin ulkohalkaisija on 7,8 cm. Suurin 9,5 cm * 9,5 cm. Peukalosääntönä noin 1 spotti / 1 m2.
Spottien valon värisävyt ovat vasemmalta oikealle 2700 Kelviniä, lämmin valkoinen, 4000K neutraali valkoinen, 5500K päivänvalo. HUOM! valon värivaikutelmat korostuvat valokuvassa ja vierekkäin asetettuna.Spottien valon värisävyt ovat vasemmalta oikealle 2700 Kelviniä, lämmin valkoinen, 4000K neutraali valkoinen, 5500K päivänvalo. HUOM! valon värivaikutelmat korostuvat valokuvassa ja vierekkäin asetettuna.

Mustat spotti- eli alasvalot sopivat hyvin graafiseen sisustukseen. Spoteissa on tarvittaessa vaihdettava valonlähde, sekä pikaliittimellä liitettävä muuntaja, josta voi vaihtaa valon värisävyn. Rungot ja valaisinmoduulit ovat loistavasti lämpöä johtavaa alumiinia, ja valon laatu on Suomen parhaita, CRI 98!

Värilämpötilaa vaihtavissa alasvaloissa erot valossa ovat selvästi silmin havaittavissa. Valon värisävy vaikuttaa siihen, miltä tilassa näyttää ja millainen tunnelma on.

Tyylikkäät ModLed-spotit mustana ja kultaisena

Mattakulta sopii hyvin messinkiyksityiskohtia sisältävään sisustukseen, sekä lämpimänsävyisen puun esim. hirren pariksi. ModLed-sarjassa valon värilämpötila voidaan valita 3000K tai 4000K lämmin tai neutraali. Spottiin valitaan joko 3000K tai 4000K moduuli ja kehys erikseen, ja kehyksen väreinä ovat valkoisen lisäksi musta ja mattakulta.

Kehykset voidaan valita kiinteänä tai suunnattavana. Kiinteän kehyksen linssin edessä oleva diffuuseri tekee spotista kosteisiin tiloihin ja ulos soveltuvan ja poistaa häikäisyä. Suunnattavan spotin linssin edessä ei ole diffuuseria ja sitä voidaan suunnata noin 30 astetta. Valokeila on yleisvalon 45 astetta. Kohdevaloa kaipaavan kannattaa tutustua ZOOM LED-kiskovalaisimiin.

ModLed-spotissa alumiinikehyksen värivaihtoehtoina ovat valkoisen lisäksi musta ja kulta. Kehykset voi tilata erikseen, jos kaipaa vaihtelua, tai remontin yhteydessä haluaa vaihtaa vain kehykset.ModLed-spotissa alumiinikehyksen värivaihtoehtoina ovat valkoisen lisäksi musta ja kulta. Kehykset voi tilata erikseen, jos kaipaa vaihtelua, tai remontin yhteydessä haluaa vaihtaa vain kehykset.

Tehokas kohdevalaistus ZOOM LED-kiskovalaisimilla

Kolmivaihekiskoon asennettavan mustan ZOOM LED -kiskovalaisimen valokeilan kokoa voidaan säätää halutulle kohdennukselle kolmiportaisesti. Mitä tiiviimpi valokeila, sitä enemmän kohdistettua valoa kohteelle saadaan. Valaisin on melko kookas, joten se ei "huku" korkeisiinkaan huonetiloihin. ZOOM soveltuu kohdevaloa vaativiin koteihin, sekä gallerioihin, toimitiloihin, auloihin ja myymälöihin. Värintoistoindeksi on ZOOMissa korkealla tasolla.

ZOOMin kolme tehovaihtoehtoa ovat 15W, 30W ja 50W, joiden maksimilumenit tiiveimmällä avautumiskeilalla ovat 2200 lm, 4500 lm ja 7700 lm. Valon värilämpötilat 3000K ja 4000K (kuvassa). Valaisinta voi suunnata myös tarkasti, vaaka- ja pystysuunnassa. Lisäksi tunnelmaa voi luoda himmentämällä, sillä valaisimessa on triac-muuntaja. ZOOM myös valkoisena. Kolmivaihekisko hankitaan erikseen.

ZOOM led-kiskovalaisin asennetaan kolmivaihekiskoon, mikä tuo vaihtoehtoja kiskon valaisimien käyttöryhmittelyyn.ZOOM led-kiskovalaisin asennetaan kolmivaihekiskoon, mikä tuo vaihtoehtoja kiskon valaisimien käyttöryhmittelyyn.

Mustat led-valaisimet erottuvat edukseen - kattoon RATAS, PIIPPU tai LED FUNK

Kahteen suuntaan valaiseva RATAS 80 cm riippuvalaisin on tyylikäs valaisin, joka sopii kotien lisäksi toimistojen valaisuun. Valaisimen kaksi erikseen kytkettävää valoa tuottavat yhteensä 5000 lumenin arvosta valoa eli valaisin on tarvittaessa kirkas. Onneksi se on myös himmennettävä, jonka ansiosta tilojen tunnelmaa voidaan säätää ja käyttö on monipuolisempaa. Yläpuolinen ja alapuolinen valo voidaan kytkeä erikseen päälle, jos huoneessa on kruunukytkin. Tyylikkäänä yksityiskohtana ovat messinkiset led-renkaat, 15 kpl ylöspäin ja 15 kpl alaspäin.

Yksinkertaisen selkeää muotoilua kattovalaisimissa edustaa PIIPPU. Tämä 6W kapeakeilainen valaisin tuo 600 lumenia lämmintä valoa ympärilleen. Se sopii hienosti monen korkuisten pöytien päälle, sillä vaijerin pituutta voidaan säätää. Itse valaisin on 60 cm korkuinen.

Tyylikästä kontrastia luomaan LedStoren valikoimasta löytyy kattoon pinta-asennettava musta nelikulmainen FUNK, joka toimii hienosti esimerkiksi käytävillä, terasseilla ja auloissa. Valonlähde on neliskanttinen ja yleisvalaistukseen sopiva avautumiskulma 45 astetta antaa korkealaatuista CRI 97 värintoistoindeksin valoa. Valaisimen korkeus on 12 cm.

Ratas led-kattovalaisimessa ylös- ja alaspäin valaisevia suuntia voidaan ohjata erikseen. Valaisin on himmennettävä.Ratas led-kattovalaisimessa ylös- ja alaspäin valaisevia suuntia voidaan ohjata erikseen. Valaisin on himmennettävä.
PIIPPU led-kattovalaisin valaisee kapeahkolla keilalla lämmintä valoa.
Mustan katto FUNKin valonlähde on neliskanttinen
 
PIIPPU led-kattovalaisin valaisee kapeahkolla keilalla lämmintä valoa. Mustan katto FUNKin valonlähde on neliskanttinen

Led-seinävalaisimilla ripaus luksusta ja reilusti käytännöllisyyttä

Seinävalaistukseen sisään ja ulos käytännöllinen musta SEINÄ FUNK säädettävillä suuntausläpillä, toimii hyvin sekä sisällä sekä ulkona. Valon avautumiskulman voi säätää kiinni-asennosta 90 asteen avautumiskulmaan erikseen sekä ylös- että alaspäin. Saatavana myös valkoisena.

Ovaalin muotoinen led-seinävalaisin Oval B&G on tyylikäs ratkaisu esimerkiksi olohuoneeseen, käytävälle tai portaikkoon, johon tarvitaan tunnelmallista valoa, mutta myös sisustuksellista ilmettä. Lämmin, ylellinen valo korostuu OVALin kullanvärisestä sisäpinnasta. Ulkoa valaisin on mattamusta.

FUNK led-seinävalaisimessa avautumiskulmaa voi muuttaa helposti erillisillä säätöläpillä. OVAL B&G tuo lämmintä valoa ja pehmeät valon reunatFUNK led-seinävalaisimessa avautumiskulmaa voi muuttaa helposti erillisillä säätöläpillä. OVAL B&G tuo lämmintä valoa ja pehmeät valon reunat

Mustat, maapiikillä asennettavat SPIKE ja TILT

Maahan upotettavat tyylikkään sirot mutta kestävät SPIKE ja TILT ovat pihan kohdevalaisun kiitelty valinta. Tarkan suunnattavuutensa ansiosta valo ohjautuu minne pitääkin ja tarvittaessa paikkaa voidaan vaihtaa, sillä valaisimet asennetaan maapiikin avulla. Upotussyvyys 20 cm. SPIKEn kauluksen häikäisysuojaa voidaan myös suunnata. Valaisimien korkeudet ovat SPIKEllä noin 20 cm ja TILTillä noin 10 cm. Valon värisävy on ulos hyvin sopiva lämmin valkoinen 3000K.

Pihan valaisussa hyödyllinen ominaisuus on se, että valaisimen kohtaa voi muuttaa vuodenaikojen mukaan. SPIKEssä ja TILTissä on maapiikki asennusta varten.Pihan valaisussa hyödyllinen ominaisuus on se, että valaisimen kohtaa voi muuttaa vuodenaikojen mukaan. SPIKEssä ja TILTissä on maapiikki asennusta varten.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esite tästä.