TAKAISIN

Laavu on ulkoilevan perheen unelma
- grillaa oikealla tulella ympäri vuoden

Päivitetty: 30.12.2019

Eikö olisikin hauskaa istua pihalla laavussa, suojassa säältä, grillaamassa? Järjestää lasten synttäreillä vaahtokarkkien paahtamista tai istua uuden vuoden yönä iltaa ystävien kanssa ulkona, nuotion loimussa. Kutsua kalakaverit laavulle suunnittelemaan seuraavaa reissua pannukahvin kera. Sisäänkäynnistä avautuu kaunis näkymä laaksoon, järvelle tai pihalle. Suomalainen unelma.

KotaLaavun voi asentaa myös helposti suoraan pihalaattojen päälle.KotaLaavun voi asentaa myös helposti suoraan pihalaattojen päälle.

Jalotakan KotaLaavun grilli ei ole tarkoitettu vain pelkästään makkaranpaistoon ja grillaamiseen. Grilliin saat liitettyä monia eri lisäosia, joilla onnistuu muun muassa lohen loimuttaminen tai muurinpohjaletut. Muurinpohjapannulla saa myös kätevästi paistettua pihville tai makkaralle lisukkeet. Varsinkin paistamisesta tulee sisätiloihin ikävää käryä. Miksi et siis paistaisi ulkona, hyvin tuulettuvassa laavussa? Ja tosiaan, ne pannukahvit jälkiruoaksi!

Laavu pihalle helposti

Hieno ajatus kyllä rakentaa laavu pihalle, ja päästä grillaamaan suojaisessa tilassa, mutta jostain pitäisi löytyä aikaa ja taitoja. Ostaa oikeanlaista puutavaraa, hakea ohjeet, ostaa sahat ja naulaimet, katemateriaali ja kiinnitystarvikkeet. Niin ja sitten vielä se grilli ja huuva sinne sisälle myös. Jalotakan KotaLaavu tarjoaa tähän loistavan ja nopean ratkaisun. Valmiissa KotaLaavu paketissa on kaikki mukana huuvaa ja grilliä myöten. Ainoastaan perustukset puuttuvat ja siihenkin riittää tavallinen harkkoperustus.

Toimituksen sisältö:

- Seinä- ja kattoelementit
- Kaikki puuosat
- Painekyllästetty pohjarunko
- Katemateriaali
- Huuva
- Grilli
- Kiinnitystarvikkeet


Ei talvella voi rakentaa, kesällä sitten!

KotaLaavun sopii asennettavaksi myös talvella, joten edes talvinen ajankohta ei haittaa pystytystä. Elementeistä koostuva toimitus on todella nopea pystyttää ja katemateriaalin voi asentaa ennen kattoelementtien nostoa.

Sopii asennettavaksi myös talvella.

Jos sinulla on tilaa esimerkiksi autotallissa, voit asentaa palahuovat elementteihin ensin siellä. Vaikka et näin tekisikään, tulee katteesta tiivis joka tapauksessa ja piki liimaantuu kattoon viimeistään seuraavana kesänä.

Jalotakan KotaLaavuun on tehty ns. kantava pohja, joten voit perustaa laavun vaikka pilariharkkojen päälle. Jos joku nurkka sattuisi painumaan voi laavua nostaa painuneesta nurkasta esimerkiksi tunkilla ja laittaa katto- tai sokkelihuopaa täytteeksi.

Jalotakan grilli ja huuva sisältyvät laavun toimitukseen. Grillipakettia on saatavana myös erikseen.Jalotakan grilli ja huuva sisältyvät laavun toimitukseen. Grillipakettia on saatavana myös erikseen.

Monikäyttöinen laavu

Laadukaan KotaLaavun seinämateriaali on 45 mm paksua, joten laavu ei säikähdä tuulella tai tuiskulla. Laavua voi siis käyttää huoletta vaativimmissakin paikoissa. Jalotakan KotaLaavu sopii moniin eri ympäristöihin, kuten: metsästysmajoille, rivi- tai kerrostalojen pihoille, retkeilyreittien varrelle ja laskettelukeskusten taukopaikaksi. Retkeilijöiden ja reippailijoiden on mukava nauttia eväänsä nuotion lämmössä.

 KotaLaavu soveltuu monenlaiseen eri tarkoitukseen ja ympäristöön. KotaLaavu soveltuu monenlaiseen eri tarkoitukseen ja ympäristöön.