TAKAISIN

Onko terassinne tyhjillään läpi talven?
Hyödynnä terassi ympäri vuoden

Päivitetty: 5.11.2022
Syksyn myötä terassikalusteet on monessa kodissa viety suojaan, sillä Suomen talvi ei tunne armoa niitä kohtaan. Terassi hautautuu lumen alle odottamaan seuraavaa kesää ja parempia terassikelejä. Mitäpä, jos kalusteita ei tarvitsisikaan kuljettaa varastoon, vaan ne voisivat olla terassilla läpi talven? Samalla terassista voisi sisustaa tunnelmallisen talvihuoneen, jossa nauttia kupillisen kuumaa sinisen hetken aikaan huopien lämmössä kynttilöiden keskellä.
1920Terassikuvat (5 of 11)

Lasitettu terassi mahdollistaa terassikauden jatkumisen läpi vuoden. Se on ihana välitila lämpimän kodin ja kylmän ulkoilman välissä, jossa ei sade tai tuuli haittaa. Lasituksen myötä talven hämyisestä tunnelmasta pääsee osalliseksi ilman vilpoista viimaa. Myös kevät saapuu lasiterassille paljon aiemmin. Terassi on heti valmiina ottamaan vastaan ensimmäiset auringonsäteet. Viileään aikaan käyttömukavuutta terassille saa myös valaistuksella ja terassilämmittimellä. Lue lisää vinkkejä lasiterassin talvikäyttöön.

Nauti olostasi lasitetulla terassilla ystävien ja perheen kanssa ympäri vuoden.Nauti olostasi lasitetulla terassilla ystävien ja perheen kanssa ympäri vuoden.

Innostava ajatus. Mietitkö kuitenkin, että talvi on tullut ja terassin lasittaminen pitää jättää aikaan, kun routa on sulanut? Ei hätää. Voit tarttua tuumasta toimeen heti. Terassilasien asennuksen voi tehdä myös talvella, eikä se ole sen kummempi operaatio kuin keväällä tai kesälläkään.
 

Talviasennuksessa etuna on myös, että sesongin ulkopuolella asennus voidaan toteuttaa nopeammin, sillä asentajien aikataulut ovat joustavampia. Samoin mahdolliset lupatoimenpiteet sujuvat jouhevammin.
Lumon Suomi Oy

Lataa maksuton opas terassilasien talviasennuksesta

Näkösuojaa terassille jokaisena vuoden aikana

Auringosuojaverhot eivät ole vain kesää varten. Toki ne estävät tehokkaasti lasitettua terassia tai parveketta kuumenemasta sietämättömästi ja suojaavat myös kalusteita UV-säteilyn aiheuttamalta haurastumiselta ja haalistumiselta. Auringonsuojaverhoista on paljon iloa myös pimeään aikaan, jolloin ne luovat näkösuojaa ja yksityisyyttä. Pimeän myötä valaistulle terassille tai parvekkeelle näkyy selvemmin, eikä lehdettömistä puista ja pensaista ole juuri apua. Kun terassilla tai parvekkeella on sopivasti yksityisyyttä, toimivat ne paremmin myös yhtenä ylimääräisenä huoneena. Voit esimerkiksi vilvoitella huoletta saunan jälkeen terassilla suojassa ohikulkijoiden katseilta.

Lisäneliöt eivät ole koskaan pahitteeksi.Lisäneliöt eivät ole koskaan pahitteeksi.

Auringonsuojaverhoja on helppo avata ja sulkea tarpeen mukaan. Myös niiden hankkiminen on helppoa. Kaikkein yksinkertaisin tapa on hankkia auringonsuojaverhot heti terassilasituksen asennuksen yhteydessä, koska silloin voit helposti neuvotella niille sopivan pakettihinnan.

Jos lasit kuitenkin ehditty jo asentaa terassille, voi auringonsuojaverhot laittaa paikoille myös itse ilman erityisiä työkaluja. Se on helpompaa kuin esimerkiksi sälekaihtimien asentaminen.

Hyödynnä talviostajan etu

Lasittamalla terassisi saat enemmän tilaa elämäsi hetkiin ja voit säästää kotisi energiakustannuksissa. Valjasta siis kotisi täysi potentiaali ja hyödynnä Lumonin talvikampanjaetu. Kampanjaetuna kauniit ja käytännölliset Lumon Verhot -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin.


Lue lisää Lumonin talvikampanjasta


Maksa sopivissa kuukausierissä

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista >>


Kysy lisää lasituksen talviasennuksesta

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.