TAKAISIN

Rakkailla lapsilla on monta nimeä!
Osallistu arvontaan!

Päivitetty: 24.2.2020

Talvihelmi, tuhma poika, maarianvaippa… Monilla kasveilla on virallisen nimen lisäksi kansanomaisia nimityksiä, jotka ovat syntyneet eri tavoin. Tyypillisiä perusteita nimeämiselle ovat olleet mm. kasvin ulkonäkö tai kasvupaikka. Testaa tietämyksesi Puutarha.netin KasviAlias-visassa, osallistu halutessasi arvontaan sekä jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa!

Visa on auki 17.01.–29.02.2020. Linkki KasviAliakseen artikkelin lopussa.

Kaunokainen vai tuhatkauno vai bellis?Kaunokainen vai tuhatkauno vai bellis?

Osallistu samalla arvontaan

Jätä yhteystietosi, niin osallistut arvontaan. Arvomme 5 kpl Biolan Pienoiskasvihuoneita, joiden mukana tulee pussillinen basilikan (Ocimum basilicum) siemeniä. Tutustu pääpalkintoon Biolanin sivuilla>>


Arvonnan säännöt

  • Kilpailun järjestää Oikotie Oy / Puutarha.net
  • Kilpailuaika on 17.01.–29.02.2020. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
  • Arvonta suoritetaan 02.03.2020. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, menettää hän palkinnon ja Puutarha.netillä on oikeus valita tilalle toinen voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Puutarha.netissä.
  • Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Puutarha.net-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai Twitterin käyttöehtoja.
  • Puutarha.netin järjestämät kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Puutarha.netin kilpailujen osalta.
  • Osallistumalla arvontaan hyväksyy käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.