TAKAISIN

Puutarhan Kevät!

Julkaistu: 9.3.2020

Linnunliverrystä ja lämmin kahvikupillinen viileänä kevätaamuna. Kuin huomaamatta puutarhassa alkaa vihertää. Kasvit heräävät keväällä ja hakevat ahneesti ravinteita lyhyen kasvukauden tarpeisiin. GreenCaren Puutarhan Kevät on Suomen suosituin lannoite. Sen vaikutus näkyy heräävässä puutarhassa pikavauhtia.

Kalkitse ja lannoita huhti-toukokuussa

Säästä aikaa ja vaivaa levittämällä jokakeväinen Rakeinen Puutarhakalkki puutarhaan yhdessä kevätlannoitteen kanssa. Pakkauskoot 5kg, 10kg, 20kg ja 40 kgSäästä aikaa ja vaivaa levittämällä jokakeväinen Rakeinen Puutarhakalkki puutarhaan yhdessä kevätlannoitteen kanssa. Pakkauskoot 5kg, 10kg, 20kg ja 40 kg

Useimmat puutarhakasvit tulevat maista, joissa maan kalkkipitoi­suus on suurempi kuin Suomessa. Siksi puutarha kalkitaan joka kevät ottamaan ravinteita vastaan. GreenCaren Puutarhakalkki imeytyy kätevästi maahan yhdessä Puutarhan Kevään kanssa.

Pohjolan kesä on kovin lyhyt kasvuun, kukkimiseen ja hedelmien tuottamiseen. Valoisat yöt antavat lisää aikaa ja kasvuun tarvitaan paljon voimaa. Kevätlannoite on suunniteltu antamaan kasveille vauhtia kiihkeää kas­vukautta varten. Lannoita puutarha huhti-toukokuussa, kun maassa on luonnostaan kosteutta ja ravinteet liukenevat helposti.

Perennapenkin salaisuus on Puutarhan Kevät
Kukkapenkin kasvit kasvavat samassa maassa vuodesta toiseen. Jokavuotinen kukinta ja kas­vu köyhdyttää maata. GreenCaren Puutarhan Keväällä ravitut perennat kasvavat ennätys­vauhtia tasapainotetun mineraaliravinteen tu­ella. Sirottele Puutarhan Kevät penkkiin mullan päälle, josta se liukenee nopeasti ja kevätkukki­en sipulitkin saavat osansa sen voimasta.

Suomen olosuhteisiin kehitetty kotimainen Puutarhan KEVÄT sisältää kaikki kasvulle tärkeät kivennäis- ja hivenaineet. Kun kevätkehitys nopeutuu, kukinta on runsas ja satoakin syntyy enemmän. Pakkauskoot 550g, 10 L ja 20 L.Suomen olosuhteisiin kehitetty kotimainen Puutarhan KEVÄT sisältää kaikki kasvulle tärkeät kivennäis- ja hivenaineet. Kun kevätkehitys nopeutuu, kukinta on runsas ja satoakin syntyy enemmän. Pakkauskoot 550g, 10 L ja 20 L.


Näin saat kauneimmat pensaat
Kukkivat pensaat vihreine lehtineen ovat kotipuutar­hurin ylpeys. Muun muassa syreenit, angervot ja ruu­sut tarvitsevat joka vuosi kalkkia ja Puutarhan Kevättä.

Lannoita myös puut
Vanhatkin omenapuut tarvitse­vat keväällä ravinteita kukinnan ja hedelmien tueksi. Puun juuret saattavat ulottua 2-5 metrin pää­hän rungosta. Sirottele ravinteet uloimman juurikasvun alueelle. Kasvu ja kehitys alkaa huippuno­peasti.

Puutarhan Kevät sirotellaan maahan kasvin juuriston kokoiselle alueelle.Puutarhan Kevät sirotellaan maahan kasvin juuriston kokoiselle alueelle.

Puutarhan hoito on ekoteko!

GreenCaren tuotteilla annat kasveille helposti oikean määrän ekologis­ta kasvuvoimaa. Mitä paremmin kasvit voivat, sitä enemmän ne sitovat ilmakehästä hiiltä takaisin maahan. Kun kasveilla on tasapainoisesti tar­vittavia ravinteita kasvuvaiheen alusta alkaen, näet päivittäin, miten puutar­hasi kehittyy ja kukoistaa ekologisesti yhdessä ympäröivän luonnon kanssa. GreenCaren kalkit ja ravinteet ovat turvallisia lapsille ja lemmikeille.