TAKAISIN

Osaatko lannoittaa puutarhan kukoistamaan?

Julkaistu: 25.3.2020

Kasveille ravinteet eli lannoitteet ovat kuin ruokaa. Oikea annos nopeuttaa kasvien kevätkehitystä ja satoa turvallisesti yhteistyössä luonnon kanssa. GreenCaren lannoitevalikoimassa on kesän kaikkiin vaiheisiin sopiva tuote. GreenCaren lannoitteet ovat helppokäyttöisiä ja riittoisia. Turvallisilla lannoitteilla puutarha on koko ajan käytössäsi.

GreenCaren turvallisilla lannoitteilla puutarhasi kukoistaa koko kesän! Puutarhan Kevät, Puutarhan Kesä ja Puutarhan Syksy.GreenCaren turvallisilla lannoitteilla puutarhasi kukoistaa koko kesän! Puutarhan Kevät, Puutarhan Kesä ja Puutarhan Syksy.

Puutarhan Kevät nopeuttaa kevätkehitystä

Oletko kokeillut Puutarhan Kevättä? Se on Suomen suosituin lannoite. Puutarhan Kevät sisältää kaikki puutarhakasvien keväällä tarvitsemat 12 kivennäis- ja hivenainetta ja ravinteet ovat kasveille käyttökelpoisessa muodossa.

Puutarhan Kevään käyttö on helppoa: nyrkillinen riittää neliömetrille eikä tuote pölyä levitettäessä.
 

Puutarhan Kevät nopeuttaa kevätkehitystäPuutarhan Kevät nopeuttaa kevätkehitystä
Puutarhan Kesä on alkuperäinen vaaleanpunainen kastelulannoite.Puutarhan Kesä on alkuperäinen vaaleanpunainen kastelulannoite.

Puutarhan Kesä kukittaa syksyyn asti

Ravinteet liukenevat lannoitepallosta kasvin käyttöön koko kasvukauden ajan.Ravinteet liukenevat lannoitepallosta kasvin käyttöön koko kasvukauden ajan.

Uuden mullan ravinteet riittävät vain juurtumisen ajan. Lannoita pian, jo muutaman viikon kuluttua istuttamisesta. Lannoittamalla vaikutat kasvien terveen vihreään väriin sekä tautien ja tuholaisten sietokykyyn.

Tässä kaksi käytännöllistä vaihtoehtoa lannoittaa puutarhaa kesällä. Valitse itsellesi sopiva.

Puutarhan Kesä on alkuperäinen vaaleanpunainen kastelulannoite. Lannoita kukat ja hyötykasvit kastelun yhteydessä kerran viikossa. Muuta ei tarvita.

Kastelulannoitteen vaihtoehto on superhelppo Puutarhan Kesä -lannoitepallot. Istuta lannoitepallot kasvin kanssa multaan. Sen jälkeen tarvitset kasteluun pelkkää vettä, joka liuottaa ravinteita multaan koko kesän ajan.

Puutarhan Syksy antaa puutarhalle voimaa talven varalle sadonkorjuun jälkeen.Puutarhan Syksy antaa puutarhalle voimaa talven varalle sadonkorjuun jälkeen.