TAKAISIN

Nurmikko upeaksi!

Päivitetty: 29.6.2020

Hyväkuntoisella nurmikolla viihtyy koko perhe. Vanha nurmikko saadaan vihreään loistoon kädenkäänteessä.

GreenCaren huipputuotteilla onnistut helposti.

Nopein tie upeaan nurmikkoon

Kunnosta vanha nurmikko tiheäksi ja elinvoi­maiseksi GreenCaren Nurmikon pikakunnos­tusseoksella. Siementen erikoisominaisuus on nopea itävyys viileässäkin sekä hyvä talven­kestävyys.

Siementen pinnalla on valmiiksi ravintei­ta, jotka turvaavat nopean itämisen ja kasva­misen. Versoontuminen paranee jopa 30%. Pikakunnostusseos on helppo kylvää tasai­sesti ja tarkasti.

Miten teen paikkauskylvön?

Paikkaa huono kohta nurmikosta GreenCare Puutarha­mullalla, tiivistä tallaamalla ja kylvä uudet siemenet. Jos alue on aivan ruohoton, käy­tä nopeasti versovaa GreenCare Nurmikon Pikakunnostusseosta. Puolikas annos riittää vanhalle nurmelle. Kastele kylvettyä aluetta usein ja säännöllisesti, kunnes versot ovat n. 5 cm pituisia. Kastele iltaisin ja kerralla reilusti. Näet parannusta jo parissa viikossa.

GreenCaren nurmikonsiemeniin ja lannoitteisiin luottavat myös ammattilaiset: esimerkiksi Olympiastadionin uusi nurmikenttä ja upeimmat suomalaiset golfviheriöt on perustettu ja hoidetaan GreenCaren tuotteilla.GreenCaren nurmikonsiemeniin ja lannoitteisiin luottavat myös ammattilaiset: esimerkiksi Olympiastadionin uusi nurmikenttä ja upeimmat suomalaiset golfviheriöt on perustettu ja hoidetaan GreenCaren tuotteilla.

Kalkitse kerran vuodessa

Kalkitse nurmikko keväällä, se vähentää kasvualustan happamuutta. Kalkitseminen on helppoa, kun maa on vielä kostea. GreenCare Nurmikkokalkki sisältää myös hyötymikrobeja, joka hajottaa nurmikon leikkuusilppua luonnolliseen kiertoon ja nurmikon ravinnoksi.

Lannoitus ravitsee nurmikkoa

Nurmikko kasvaa toukokuusta elokuuhun. Vahvaa kas­vua tukee nurmikon maaperää hoitava lannoite, joka on kasvi­peräinen ja hajuton. Tuuheus estää myös sammalta tunkeutumasta nurmikollesi.

GreenCaren Nurmikon Kevät&Kesä Plus sisältää kaikki nurmikon tarvitsemat ra­vinteet. Sirottele sitä nurmikolle 2-4 kertaa kesän aikana. Nurmikolla voi koko ajan liikkua normaalisti.

Sammal pois!

Sammalpeite on kaunis, mutta kestää huonosti oles­kelua. Jos sammal kasvaa väärässä paikassa sirottele GreenCaren Sammal Pois suoraan sammalkasvuston päälle. Parissa viikossa ruoho alkaa korvata sammalta ja pelipaikat korjaantuvat perheen käyttöön!

Kotipihan nurmikolle voi kylvää sekaan valkoapilaa. Se kestää hyvin leikkaamista ja hemmottelee kukillaan puutarhan pölyttäjiä.

Tervetuloa pörriäiset!

Kaikki GreenCaren kalkit ja ravinteet ovat täysin turvallisia lapsille ja lemmikeille.💚