TAKAISIN

Nurmikko upeaksi!

Julkaistu: 26.4.2021

Hyväkuntoisella nurmikolla viihtyy koko perhe. Vanha nurmikko saadaan vihreään loistoon kädenkäänteessä. GreenCaren huipputuotteilla onnistut helposti.

baby-5953923_1920

Miksi nurmikko?

Nurmikon läpi sadevesi pääsee imeytymään luonnollisella tavalla maaperään. Kivetyltä pihalta sadevesi voi mennä maaperän kannalta hukkaan sadevesiviemärin kautta.

Nurmikko tukee pihan pienilmastoa, joka pysyy kosteampana ja kasveille miellyttävänä. Nurmikolla on mukavampi kävelläkin kuin auringon kuumentamalla pihakiveyksellä.

Pihanurmikko on hyvä yhteinen pelipaikka perheelle. Koko perhe tunnistaa myös vasta leikatun nurmikon tuoksun, se onkin monen kesäisen illan raikas lempituoksu.

Nopein tie upeaan nurmikkoon

Kunnosta vanha nurmikko tiheäksi ja elinvoi­maiseksi GreenCaren Nurmikon pikakunnos­tusseoksella. Siementen erikoisominaisuus on nopea itävyys viileässäkin sekä hyvä talven­kestävyys.

Siementen pinnalla on valmiiksi ravintei­ta, jotka turvaavat nopean itämisen ja kasva­misen. Versoontuminen paranee jopa 30%. Pikakunnostusseos on helppo kylvää tasai­sesti ja tarkasti.

GreenCare 

Kalkitse kerran vuodessa

Kalkitse nurmikko keväällä, se vähentää kasvualustan happamuutta. Kalkitseminen on helppoa, kun maa on vielä kostea. GreenCare Nurmikkokalkki
sisältää myös hyötymikrobeja, joka hajottaa nurmikon leikkuusilppua luonnolliseen kiertoon ja nurmikon ravinnoksi.
muok1GC_41968_cmyk

Sammal pois!

Sammalpeite on kaunis, mutta kestää huonosti oles­kelua. Jos sammal kasvaa väärässä paikassa sirottele GreenCaren Sammal Pois suoraan sammalkasvuston päälle. Parissa viikossa ruoho alkaa korvata sammalta ja pelipaikat korjaantuvat perheen käyttöön!

Kotipihan nurmikolle voi kylvää sekaan valkoapilaa. Se kestää hyvin leikkaamista ja hemmottelee kukillaan puutarhan pölyttäjiä.

Tervetuloa pörriäiset!

pörriäiset

Miten teen paikkauskylvön?

Paikkaa huono kohta nurmikosta GreenCare Puutarha­mullalla, tiivistä tallaamalla ja kylvä uudet siemenet. Jos alue on aivan ruohoton, käy­tä nopeasti versovaa GreenCare Nurmikon Pikakunnostusseosta. Puolikas annos riittää vanhalle nurmelle. Kastele kylvettyä aluetta usein ja säännöllisesti, kunnes versot ovat n. 5 cm pituisia. Kastele iltaisin ja kerralla reilusti. Näet parannusta jo parissa viikossa.

GreenCaren nurmikonsiemeniin ja lannoitteisiin luottavat myös ammattilaiset:

Esimerkiksi Olympiastadionin uusi nurmikenttä ja upeimmat suomalaiset golfviheriöt on perustettu ja hoidetaan GreenCaren tuotteilla.

stadion-750x422

Kaikki GreenCaren kalkit ja ravinteet ovat täysin turvallisia lapsille ja lemmikeille.💚

kollaasi-750x422