TAKAISIN

Tuo uusia tuulia kesäkeittiöön

Päivitetty: 22.3.2023

Nykyään omalle pihalle tai mökille rakennetaan monen moista, viihtyvyyttä ja tilaa lisäävää rakennusta. On grillikatosta, kesäkeittiötä, kesähuoneita, vierasmajoja ja vaikka mitä. Kesäkeittiö palvelee mökillä tai kotona pienen keittiö jatkeena, ja kesällä onkin ihanaa päästä ulos ruoanlaittoon. 

Katetun pergolan alle rakennetu kesäkeittiö-1920x1080

Kesäkeittiö pienellä budjetilla

kesäkeittiö-1080x1080

Kesäkeittiön tekemistä ei tarvitse aloittaa aina suureellisesti. Voit asentaa pihalta jo löytyvään katokseen uuden kesäkeittiön tai käyttää siitä omiin tarpeisiisi sopivia osia. Voit koota haluamasi kokonaisuuden budjettisi ja tarpeidesi mukaan.

Jos sinulta löytyy vanha keittiön pöytätaso, jonka haluat uusiokäyttää pihakeittiössä sekä grilli, voit hankkia lisäksi vain pelkän pesualtaan. Upotettu pesiallas on esimerkiksi mainio ratkaisu pihakeittiön tarpeisiin ja voit panostaa altaan kestävyyteen ja ulkonäköön, kun kaikki muu ympärillä on kierrätettyä.

Kierrätys ja uusiokäyttö ei ole ainoastaan trendikästä vaan olet mukana vähentämässä hiilijalanjälkeäsi. Kun uusit keittiön sisällä, voit samalla miettiä, mitä osia pystyty käyttämään kesäkeittiössäsi.

Terassin kesäkeittiöön tunnelmaa

Oma terassi toimii hyvin usein myös kesäkeittiönä. Grilli terassille ja vierelle pöytä, jossa voit esivalmistella grillattavat ja vaikka tarjoilla valmiit ruuat.

Tunnelmaa terassikeittiöön tuo ulkotulisija. Puiselle terassille voi huoletta asentaa kaasulla toimivan tulipöydän. Suurin osa puilla toimivista lämmittimistä vaatii palamattoman alustan. Muista aina kertoa myyjälle ennen kuin ostat, mille alustalle tulisija sijoitetaan.

ULKOTULISIJAT
Panosta terassin tunnelmaan ja lämpöön tulipöydällä.Panosta terassin tunnelmaan ja lämpöön tulipöydällä.

Vertikaali puutarha kesäkeittiöön

Moderni kesäkettiö kaipaa rinnalleen uudentyyppistä vertikaalia puutarhaa. Rakenna kesäkeittiösi taustalle yrttitarha pystyasentoon jos pihasi neiliöt eivät puutarhaviljelylle muuten riitä. Vertikaali puutarha on erittäin näyttävä tausta ja kokonaisuus. Se toimii myös hyvin näköesteenä.

Yhdistä yrtit ja hyönteishotelli.Yhdistä yrtit ja hyönteishotelli.
Vertikaalipuutarha yrttipenkeillä.Vertikaalipuutarha yrttipenkeillä.

VINKKI! Kesäkeittiö ei välttämättä tarvitse edes katosta toimiakseen, mutta Suomen kesät huomioon ottaen, katos saattaa tulla tarpeeseen. Yksinkertaisimman suojan säältä kotikonstein saat, jos katat pergolan valokatteella tai rakennat pienen ja kevyen katoksen mökin seinustalle.

Pizzauuni pihalle

Oikealla puulla tai hiilillä lämpiävä pizzauuni tarjoaa varmasti autenttisen pizzanpaistokokemuksen. Helppokäyttöinen kaasulla toimiva pizzauuni tuo taas nopeutta kiireiselle pizzanpaistajalle – se lämpiää vain 20 minuuttia.

Pizzauunit on tarkoitettu ulkokäyttöön ja sopivat kesäkeittiöihin vallan mainiosti. Powerin Pizzauunit eivät kuumene alapuolelta ja ne voidaan sijoittaa vaikka pöydälle.

PIZZAUUNIT

OONI KARU 12 PIZZAUUNIOONI KARU 12 PIZZAUUNI

Grillaa tyylillä kesäkeittiössä

Pihagrilli on nykyään kaikkea muuta kuin tuo jokaisen pihan puhkiruostunut pallogrilli. Sillä luodaan tunnelmaa ja voidaan lämmittää terassia tai huvimajaa. Pihagrillissä voi keittää kahvit ja paistaa lettuja. Ja tosiaan, voihan pihagrillissä myös grillata.

Powerin valikoimista löytyvä Vulcanus PRO puu- ja hiiligrilli on myös silmiä hivelevän kaunis elementti pihalle, jos grillaaminen ei aina kiinnosta. Tätä pihagrilliä et halua piilottaa grillihupun alle. Grilli on varustettu ruostumattomalla teräskannella.

Käyttömahdollisuudet grillille ovat lähes loputtomat. Se toimii pihagrillinä, tulielementtinä, lämmittimenä, nuotiopaikkana ja jäähdyttyään vaikka pöytänä. Tästä grillistä löytyy myös matalampi malli.

GRILLIT

POWERIN VULCANUS PRO730 CHEF GRILLIPOWERIN VULCANUS PRO730 CHEF GRILLI

Laavustakin saa kesäkeittiön

Jos umpinainen mökki tai huvimaja ei kiinnosta on hyvänä vaihtoehtona laavun rakentaminen. Siellä voit paistaa makkarat, grillata ja tehdä vaikka muurinpohjalettuja ja pannukahvia. Hyvin tuulettuvassa kodassa paistat silakatkin käryttämättä koko taloa. 

Kaikkea puutarhaan

POWER on myös pihalla ja puutarhassa viihtyvän ostospaikka. POWER tarjoaa kaikille budjeteille sopivia grillaustarvikkeita, grillejä, ulkotulisijoja, terassilämmittimiä tai tuotteita puutarhanhoitoon sekä maisemointiin. Katso tuotteet ja mahdolliset tarjoukset!

TUTUSTU TARJONTAAN
 


kesäkeittiö powerista-1920x1080