TAKAISIN

Huipputarjous Ruukilta - upea lukkosaumainen Nordic vain 11,50 /hm²

Julkaistu: 30.4.2020

Käytä kevättarjous nyt hyväksesi ja hanki katolle Ruukin kotimainen laatukatto. Ruukki on suojannut talojamme jo yli 60 vuoden ajan ja luonut halutun ja kestävän teräskattoperheen, josta löytyy kate kaikille katoille.

Tarjous on voimassa toukokuun loppuun ja toimitukset tulee olla 30.6. mennessä. Toimi nopeasti!

Ruukin Nordic teräskatteella on hinta-laatusuhde kohdillaan. Totea se itse!Ruukin Nordic teräskatteella on hinta-laatusuhde kohdillaan. Totea se itse!

Laatuluokiteltu Nordic

Ruukin Nordicilla on erinomainen hinta-laatusuhde ja on fiksu valinta moneen tarpeeseen ja kohteeseen. Ruukki antaa tuotteelle 40 vuoden teknisen takuun. Takuu kattaa alkuperän, laadun ja kestävyyden. Ruukki Nordic kestää Suomen vaativat sääolot. Ruukin tuotteilla on jatkuvuutta ja löydät niitä varmasti myös tulevaisuudessa.

Ruukin teräskaton edut:

 1. Monipuolinen valikoima kattomalleja ja laatuluokkia.
 2. Soveltuu kaikenlaiseen rakentamiseen.
 3. Teräskatolla on kustannustehokas elinkaari.
 4. Kevyt materiaali, helppo käsitellä ja nopea asentaa.
 5. Vaivaton omistaa - vaatii vain vähän huoltoa.
 6. Yhteensopivat listat ja lisätarvikkeet.
 7. Markkinoiden parhaat kokonaistakuut.
 8. Materiaali on ekologinen ja 100 % kierrätettävä.

Kotimaista katolle

Ruukin tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-alkuperämerkintä. Avainlippu takaa tuotteiden kotimaisen valmisuksen, paikallisten CE-laatuvaatimusten mukaan. Ruukin katon ostamalla tiedät saavasi laatua ja kadehdittavan lopputuloksen.

Pystysaumoille kaksi vaihtoehtoa

Lukkosaumakate on kattojen kruunu. Kun halutaan näyttävä ja arvonsa pitkälle tulevaisuuteen säilyttävä katto, päädytään useimmin lukkosaumakatteeseen. Lukkosaumakate sopii erinomaisesti sekä vanhoihin rakennuksiin että nykyiseen rakennuskantaan ja moderniin suunnitteluun. Valitsemalla klassisen kauniin lukkosaumakatteen et voi valita väärin. Ruukki valmistaa kahta lukkosaumakatemallistoa: Nordic ja Classic.

Tyylikkäässä Ruukki Nordicissa on kaksi vaihtoehtoa: Nordic C ja jäykistysurallinen Nordic D. Nordic on Ruukin edullinen lukkosaumakatemallisto, jolla kuitenkin on 40 vuoden takuu. Nordicilla on erinomainen hinta-laatusuhde.

Pystysaumakate tuo taloosi arvokkuutta ja sopii suomalaiseen rakennussuunnitteluun erinomaisesti.Pystysaumakate tuo taloosi arvokkuutta ja sopii suomalaiseen rakennussuunnitteluun erinomaisesti.

Ruukin lukkosaumakatteista Classic on kuuluisin ja halutuin katemateriaali. Jo nimikin kertoo mallin olevan kaikkien kattojen klassikko. Classicilla on Ruukki 50 Plus laatuluokitus ja huima 50 vuoden takuu. Classic soveltuu hyvin myös loiville katoille pitävän saumansa ansiosta. Classicin saumarakenne on saanut ensimmäisenä VTT:n tuotesertifikaatin saumarakenteen tiiviydestä (VTT-C-11975-17). Lue artikkelimme VTT:n tuotesertifikaatista.
 

Muista käyttää Ruukin loistava kattotarjous hyväksesi ja tilaa oma kattosi jo tänään! Tarjous on voimassa ainoastaan toukokuun loppuun. Pidä kiirettä!

Katon hinta-arvio minuuteissa

Jos olet halukas laskemaan katollesi hinta-arvion, Ruukin sivuilta löydät hintalaskurin, joka kertoo sinulle hinnan minuuteissa. Hintalaskurin on erittäin helppokäyttöinen apuväline:

 • Arvioi kattosi pinta-ala ja valitse kattotyyppi
 • Valitse kattomalli ja tarvittavat lisävarusteet (sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja läpiviennit)
 • Anna yhteystietosi ja saat hinta-arvion sähköpostiisi

Sivun alareunassa oleva ”laske uusi arvio” antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla helposti erilaisten kattomallien hintoja ja eri kokoonpanoja. Näin voit vertailla hintoja ja valita itsellesi sopiva kokonaisuus, täysin omassa rauhassa kotonasi.

Jos sinua kiinnostaa kaada uusi kattosi asennettuna, ota yhteyttä Kattomestariin. Kattomestarilta saat henkilökohtaista palvelua sekä pitävän ja nopean tarjouksen.

Nopea kattoremontti ammattilaisten asentamana

Tarjouskatteen tilauksesi voi sisältää myös katon asennuksen, ei pelkkää teräskatetta. Kun haluat olla aivan varma asennuksen laadusta ja tehdä asiat mahdollisimman helpoksi itsellesi, tilaa koko pakettia asennuksen kera. Ammattilaisten asentamana kattoremonttiin menne vain muutama päivä. Sinun ei tarvitse asua remontin keskellä parasta lomanvietto aikaasi. Tilaa asennusarvio Kattomestarilta.

Ruukin asennuspakettiin kuuluu:

 • vanhan katteen purku
 • vesikate tarvikkeineen
 • saneerauskiinnikkeet katon oikaisuun
 • alusrakenteet
 • teräsruoteet
 • aluskatteet
 • sadevesijärjestelmä
 • kattoturvatuotteet
 • asennus
 • jätteiden poiskuljetus ja siivous
 • lopputarkastus/luovutus
 • takuun rekisteröintimahdollisuus

Jos haluat kuitenkin asentaa katon itse, löydät kaikki Ruukin kattojen asennusohjeet täältä.

Kaikki katolle Ruukilta

Kun uusit kattosi, kannattaa vakavasti miettiä myös muiden katolla olevien elementtien uusimista. Uusi katto ei ole valmis ilman uutta sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotteita. Vanhat rännit eivät vain näytä ikäviltä uuden katon rinnalla, vaan ne myös alentavat kattosi arvoa. Kun muutaman vuoden kuluttua tulee rännien, lumiesteiden ja kulkusiltojen uusimisen aika, joudut tekemään taas uusia reikiä arvokkaaseen kattoosi. Tee kerralla valmista ja voit nukkua yösi paremmin.

Rekisteröi vielä kattosi ja valmista tuli!

Kun kattosi on valmis, rekisteröi se vielä Ruukin palvelussa. Rekisteröimällä kattosi varmistat, että sinulla on aito Ruukin katto ja takuu. Ruukin valmistamien kattoprofiilien takuu on aina kokonaistakuu kattotuotteelle, ei pelkkä raaka-ainetakuu. Katon rekisteröinnistä saat kiinteistökohtaisen takuutodistuksen, joka nostaa kattosi arvoa ja pitää sinut ajan tasalla katollesi kertyneistä vuosista.

Muista käyttää Ruukin loistava kattotarjous hyväksesi ja tilaa oma kattosi jo tänään! Tarjous on voimassa ainoastaan toukokuun loppuun. Pidä kiirettä!