TAKAISIN

Parhaat pihagrilli-ideat - nuotiopaikasta gurmee grilliin

Päivitetty: 13.7.2020

Pihagrilli on nykyään kaikkea muuta kuin tuo jokaisen pihan puhkiruostunut pallogrilli. Sillä luodaan tunnelmaa ja lämmitetään terassia tai huvimajaa. Pihagrillissä voi keittää kahvit ja paistaa lettuja. Ja tosiaan, voihan pihagrillissä myös grillata. Kokosimme sinulle parhaat pihagrilli-ideat tälle kesälle.

Loimugrilli ja mökkiranta - parasta Suomen kesässä.Loimugrilli ja mökkiranta - parasta Suomen kesässä.

Loimuttava pikku pihagrilli

Kun tarvitset edullisen mutta monipuolisen ja pienikokoisen pihagrillin, Kotka Loimugrilli on juuri sellainen. Sen voi sijoittaa melkein minne tahansa. Nimensä mukaisesti Kotka-Loimugrillillä voit loimuttaa ja lisäksi vielä keittää ja grillata. Se sopii myös pihalle tai rantaan turvalliseksi nuotiopaikaksi. Korkeat reunat suojaavat hyvin tuulelta. Näppärällä tasolla säilyvät sytyttimet ja ruuantekovälineet.

Pakettiin sisältyvät ritilä, tuhkalaatikko, runko ja kansi. Lisävarusteena löytyvät loimulauta ja säädettävä taso. Kotka Loimugrilli on edullinen ja kestävä vaihtoehto vaikka mökille.

Pieni ja näppärä Kotka-Loimugrilli.Pieni ja näppärä Kotka-Loimugrilli.

Pihagrilli kotaan, kesähuoneeseen tai huvimajaan

Nuotiogrillistä saat hyvän ja vaihtoehdon perinteiselle nuotiopaikalle. Nuotiogrilli soveltuu grillin tavoin erinomaisesti ruuanlaittoon. Nuotiogrilliin voi lisätä todella monia lisäosia ja laajentaa ruuanlaittomahdollisuuksia aina perinteisestä makkaranpaistosta loimuttamiseen ja vartaisiin. Nuotiogrilli soveltuu sekä ulkokäyttöön että laavuun sisälle asennettavaksi. Nuotiogrilli on Jalotakan suosituin pihagrillimalli edullisuutensa ansiosta.

Nuotiogrillistä löydät monta erilaista varustelutasoa, joista valita sopiva juuri sinun tarpeisiisi. Peruspakettina Nuotiogrilli toimii vaikka julkisilla paikoille. Edullinen peruspaketti sisältää grillin, tangon ja grillaustason. Astetta enemmän toimivuutta ja monipuolisuutta saat huuvallisella nuotiogrillillä. Nuotiogrillien luxsusmalli on varustettu upealla ja tilavalla graniittitasolla.

Nuotiogrillin monipuoliseen lisävarustukseen kuuluvat: saslikivartaat, kahvipannukoukku, loimulauta ja muurinpohjapannu.

Nuotiogrilliä saa myös graniittisella laskutasolla. Pöytälevy on aitoa tummanharmaata hakattua graniittia, jonka alla on tukeva teräskehikko. Nuotiogrilliä saa myös graniittisella laskutasolla. Pöytälevy on aitoa tummanharmaata hakattua graniittia, jonka alla on tukeva teräskehikko. 

Pihagrilli puutarhaan tai retkeilymajalle

Pihalla grillaaminen ei ole vain omakotiasujan yksinoikeus. Pihagrillimalleja löytyy myös yhteiskäyttöön taloyhtiön pihaan tai julkisille retkeilypaikoille. Jalotakan vakiovarusteinen Kotka-Grilli 1 -mallissa ei ole ainuttakaan irto-osaa, joten se on erittäin hyvä ratkaisu esimerkiksi retkeilylaavulle. Grilli on helppokäyttöinen ja toimii niin puilla kuin hiililläkin.

Kotka-Grilli 2 -paketti sisältää peruspaketin lisäksi tangon, lämpölevyn ja grillaustason. Kotka-Grilli 3 on varustettu lisäksi huuvalla, säädettävän grillaustason ja lämpölevyn lisäksi. Lisävarusteet monipuolistavat pihagrillin käyttöä ja huuva suojaa tulipesää. Kotka-Grilli on vartavasten luotu ulkokäyttöön sopivaksi kokonaisuudeksi. Kotka-Grilli on kestävää suomalaista laatutyötä.


Jalotakan pihagrillit

Kaasugrilli vai tunnelmallinen lämmitin?

Miksi ei molemmat? Sitä Jalotakan Jalotuli-mallisto edustaa parhaimmasta päästä. Pihagrilli voi olla myös upea yksityiskohta terassilla ja sillä voi huolehtia vaikka paviljongin tai huvimajan lämmityksestä. Grillaamaan pääset Jalotulen kanssa yhdistämällä siihen valurautapannun.

Jalotuli luo tunnelmaa sisällä ja ulkona.Jalotuli luo tunnelmaa sisällä ja ulkona.
Lisävarusteena valurautapannu grillaamiseen.Lisävarusteena valurautapannu grillaamiseen.

Jalotuli-mallistossa löytyy niin pyöreitä kuin suorakaiteen muotoisia lämmittimiä. Lämmitystehoa molemmissa malleissa on mahtavat 19,5 kW. Mallit sopivat vähän ja pieniä määriä grillaaville, jotka hakevat pihalle hieman sitä ekstraa ja ylellisyyttä. 

Jalotuli-kaasulämmitintä löytyy myös pyöreänä ja peräti kolme eri väriä jokaiseen sisustustyyliin.Jalotuli-kaasulämmitintä löytyy myös pyöreänä ja peräti kolme eri väriä jokaiseen sisustustyyliin.

Lämpöä ja ripaus ylellisyyttä grilli-iltaan

Jalotuli-mallistosta löytyy pöytään upotettavia kaasulämmittimiä, jolla saat luotua tunnelmaa ja pientä lisälämmitystä katetulle terassille tai huvimajaan. Upotettavan kaasulämmittimen voit asentaa mihin tahansa sopivaan pöytään tai hankkia Jalotakalta koko masiivipöytäpaketin, johon kuuluu massiivipuinen pöytä, 2 penkkiä, upotettava lämmitin, lasisuoja ja integroitava cooler. Täydellistä arjen luksusta.

Jalotuli-mallistoon kuuluu ylellisenä lisäosana myös pöytään
upotettava cooler.

Jalotuli-mallistoon kuuluu ylellisenä lisäosana myös pöytään upotettava cooler.

Jalotakan Jalotuli 5 on upea ja tyylikäs upotettava kaasulämmitin.Jalotakan Jalotuli 5 on upea ja tyylikäs upotettava kaasulämmitin.

Huippumuodikas ruoste

Jos ennen yritettiin puhdistaa ja raapia kaikki ruoste pois, niin nyt sitä suorastaan himoitaan patinoimaan pihagrilliä. Ruoste on yllättävän kaunis ja kestävä pihagrillin pinta. Kotka Ruoste on erittäin tyylikäs pihagrillimalli Jalotakalta ja lisäksi myös silmiä hivelevän kaunis elementti pihalle, jos grillaaminen ei aina kiinnosta. Tätä pihagrilliä et halua piilottaa grillihupun alle.

Käyttömahdollisuudet Kotka Ruosteelle ovat lähes loputtomat. Se toimii pihagrillinä, tulielementtinä, lämmittimenä, nuotiopaikkana ja jäähdyttyään vaikka pöytänä. Reunoilla grillaat vihannekset ja ritilällä paistuvat pihvit. Tällä pihagrillillä valmistat ruokaa suuremmallekin porukalle kerralla.

Kotka Ruoste on huippumuodikas ja kestävä pihagrilli.Kotka Ruoste on huippumuodikas ja kestävä pihagrilli.

Grillistä kesäkeittiöön

Kun sinua houkuttaa rakentaa seinät grillin ympärille, Jalotakalta löytyy monia hyviä vaihtoehtoja valmiisiin ratkaisuihin. Retkeilyhenkiselle perheelle hyvänä vaihtoehtona on Kota Laavu. Laavu on helppo perustaa ja pystyttää pihalle, eikä vaadi valtavasti tilaa. Kota Laavu -paketin mukana saat myös grillin.

Modernia muotoilua nykyaikaiseen pihaan edustavat Kukouri, Villa Seiskari ja Villa Havouri. Kaikki mallit voidaan muuttaa kesäkeittiöiksi erilaisin lisävarustein. Jalotakan valikoimista löytyy myös oma varustuksensa kesäkeittiölle. Kesäkeittiön varustuksen voit ostaa kokonaisuutena, mutta kaikki kesäkeittiön osat myydään myös erikseen, joten voit hankkia juuri omiin tarpeisiisi sopivat elementit.

Lue lisää kesäkeittiöistä ja -huoneista täältä >>

Pihagrillin ympärille voi rakentaa kokonaisen gurmee-keskuksen. Jalotakan Villa Havouri muuntuu moneksi.Pihagrillin ympärille voi rakentaa kokonaisen gurmee-keskuksen. Jalotakan Villa Havouri muuntuu moneksi.