TAKAISIN

Ideoita portaisiin Tuusulan Asuntomessuilla

Julkaistu: 13.7.2020

Suomalaista käsityötä parhaimmillaan on esillä Grado Design Oy:n toimesta Tuusulan Asuntomessuilla peräti kymmenessä kohteessa. Taloissa on kotimaiset Grado Designin valmistamat portaat, jotka toimivat katseenvangitsijana ja kalusteena sisustuksessa. Asuntomessuilla pääset tutustumaan upeisiin porrasmalleihin eri värisävyissä ja kokoonpanoissa. Tässä pienenä koontina mitä asuntomessuilta tulee löytymään.

Tervetuloa tutustumaan Grado Design Oy:n portaisiin Tuusulan Asuntomessuille! Gradon portaita löytyy useasta kohteesta.Tervetuloa tutustumaan Grado Design Oy:n portaisiin Tuusulan Asuntomessuille! Gradon portaita löytyy useasta kohteesta.

Kohde 3 Villa Fortuna

Kohteesta 3 löytyy Gradon KIDE-portaat tammiaskelmilla. KIDE-portaat toimivat jokaisessa kohteessaan aina sisustuksen kruununa. Ne sijoitetaan yleensä keskeiselle paikalle, jotta niiden ainutlaatuinen muotoilu pääsee upeasti edukseen. Askelmien muotoja seuraava teräsrunko on KIDE-portaiden erottuvin ominaisuus. Sahalaitaisessa rungossa on karismaa ja runko on huomiota herättävän tyylikäs. KIDE-portaista ei löydy ruuveja, pultteja eikä muita näkyviä kiinnikkeitä. Portaiden lasikaiteissa ei ole myöskään kaidetolppia. Portaat ovat ilmavat ja sopivat monenlaiseen sisustukseen.
Kohteesta 3 löytyy Gradon KIDE -portaat tammiaskelmilla (kuva ei ole Tuusulasta).Kohteesta 3 löytyy Gradon KIDE -portaat tammiaskelmilla (kuva ei ole Tuusulasta).

Kohde 7 Lumitiikeri

Kohteesta 7 löytyy Gradon iki-ihanat LEIJU-portaat tammiaskelmilla. LEIJU-portaiden askelmat tulevat suoraan seinästä ja yhdistyvät saumattomasti lasikaiteeseen. Portaissa ei ole näkyvää runkoa, eikä näkyviä kiinnikkeitä. Askeleet ikään kuin leijuvat ilmassa.

Messukohteessa portaan alaosa on tehty betonista ja pinnoitettu mikrosementillä. Portaan yläosassa on Grado LEIJU-portaat. Kohteen suunnittelussa on ollut mukana sisustussuunnittelija Laura Seppänen.

Kohde 13 Puro

Grado ulkopinnakaiteet

Kohde 16

Grado ulkopinnakaiteet

Kohde 22 Townhouse Rokka

Kohteessa 22 on Gradon LUMO-portaat tammiaskelmilla ja valkoisella rungolla. LUMO-portaat ovat asuntosi näyttävin kaluste. Tolpattomat lasikaiteet antavat avaran ja viimeistellyn vaikutelman. Kaidelasi on kirkasta turvalasia. Kaiteen käsijohteeksi voi valita useita eri vaihtoehtoja puusta tai ruostumattomasta teräksestä. Myös askelmiin on valittavissa useita eri puulajeja. Lisäksi askelmat voidaan käsitellä sävyttävillä pinnoitteilla.

Portaiden runko on lattaterästä, joka pulverimaalataan kohteeseen sopivalla sävyllä. 

Kohteen 22 LUMO-portaat ovat nimensä mukaisesti kerrassaan lumoava näky. Portaat istuvat sisustukseen ja toimivat upeasti katseenvangitsijana. Kirkas kaidelasi on turvalasia. Lasikaide luo avaruutta ja ilmavuutta tilaan.Kohteen 22 LUMO-portaat ovat nimensä mukaisesti kerrassaan lumoava näky. Portaat istuvat sisustukseen ja toimivat upeasti katseenvangitsijana. Kirkas kaidelasi on turvalasia. Lasikaide luo avaruutta ja ilmavuutta tilaan.

Kohde 23 Villa Ormax

Kohteesta 23 löytyy Gradon LOFT-portaat mustilla tammiaskelmilla ja mustilla pinnakaiteilla. Kuten kunnon LOFT-henkeen kuuluu, kaikkea sisustusta ei uusita, vaan näkyville jätetään alkuperäisiä materiaaleja, kuten betonia, terästä tai tiiltä korostamaan asunnon hyviä puolia. LOFT-portaat huokuvat rouheaa modernia tyylikkyyttä ja erottuvat edukseen kun sisustuksessa käytetään minimalistisesti erilaisia materiaaleja. Teräsrunko yhdistyy tyylikkäisiin pyöröpinnaisiin kaiteisiin. Käsijohde ja askelmat ovat laadukasta massiivipuuta. LOFT-portaat toimivat selkeästi sisustuselementtinä ja katseenvangitsijana.

Kohde 25 Hill House

Kohteesta 25 löytyy myöskin KIDE-portaat tammiaskelmilla, kuten kohteista 3 ja 30. KIDE on yksi suosituimmista malleista. KIDE on pelkistettyä modernia designia. Siinä ei ole yhtään näkyvää kiinnikettä, ruuvia tai pulttia. KIDE on vain hiottuja yksityiskohtia ja hienostunutta led-valoa. KIDE-portaissa yhdistyy perinteinen käsityö ja uusin led-tekniikka.

Kohde 27 Duplio

Kohteessa 27 on Gradon vaikuttavat ja näyttävät KANNEL-portaat tammiaskelmilla ja mustilla pinnakaiteilla. Gradon KANNEL-portaiden keskeisin ja silmiinpistävin osa on kaiteet. Portaan askelmat on kiinnitetty suoraan seinään, jonka ansiosta ne näyttävät leijuvan tilassa. KANNEL on loppuun asti mietitty pelkistetty kokonaisuus, joka henkii kodikkuutta ja harmoniaa.
Talon sisustussuunnittelijan löydät @lyde_talostakoti ja sosiaalisesta mediasta löydät talon kokonaisuudessaan: @duplioaalto @dupliotynell.

Kohde 30 Jämerä Salmiakki

Grado KIDE-portaat tammiaskelmilla ja mustalla rungolla. KIDE-portaista voit lukea lisää kohteiden 3 ja 25 kohdasta. Löydät kohteen sosiaalisesta mediasta: @artbeinghart

Portaita 9 kohteessa:

 • Kohde 3 Villa Fortuna
  • Grado KIDE-portaat tammiaskelmilla
 • Kohde 7 (Hevikivitalot) Lumitiikeri
  • Grado LEIJU-portaat tammiaskelmilla
  • Sisustussuunnittelija Laura Seppänen
 • Kohde 13 (Designtalo) Puro
  • Grado ulkopinnakaiteet
 • Kohde 16 (Finnlamelli)
  • Grado ulkopinnakaiteet
 • Kohde 22 Townhouse Rokka
  • Grado LUMO-portaat tammiaskelmilla ja valkoisella rungolla
 • Kohde 23 Villa Ormax
  • Grado LOFT-portaat mustilla tammiaskelmilla ja mustilla pinnakaiteilla
 • Kohde 25 (Kontio) Hill House
  • Grado KIDE-portaat tammiaskelmilla
 • Kohde 27 Duplio
  • Grado KANNEL-portaat tammiaskelmilla mustilla pinnakaiteilla
  • @duplioaalto @dupliotynell
  • Sisustussuunnitelija: @lyde_talostakoti
 • Kohde 30 Jämerä Salmiakki
  • Grado KIDE-portaat tammiaskelmilla ja mustalla rungolla
  • @artbeinghart

Karttaan on merkitty Gradon kohteet asuntomessualueella.Karttaan on merkitty Gradon kohteet asuntomessualueella.

Tule sinäkin tutustumaan!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö: