TAKAISIN

Viihdy terassilla myös syksyllä

Päivitetty: 7.9.2020

Kesä alkaa vääjäämättä kääntyä syksyn puolelle. Illat hämärtyvät, säät viilenevät, tuulee ja sateitakin saadaan. Jäätkö kaipaamaan terassilla vietettyä aikaa niin kotona kuin mökillä? Aamuhetkiä, illanistujaisia ystävien kanssa, saunan jälkeistä vilvoittelua, kirjan lukemista mukavassa korituolissa, perheen pelihetkiä, etätyön kahvitaukoa raikkaassa ulkoilmassa...

Lasitetuilla terasseilla ja kuisteilla syksyn tulosta voi nauttia säältä suojassa.Lasitetuilla terasseilla ja kuisteilla syksyn tulosta voi nauttia säältä suojassa.

Ei hätää. Terassikausi jatkuu lasituksen myötä ympäri vuoden. Lasitus pidentää terassin käyttöaikaa ja tuo lisätilaa kotiin. Lasiterassilla on miellyttävää nauttia pimenevistä illoista tunnelmallisessa valaistuksessa pitkälle syksyyn. Lasitettu terassi pitää myös tuulen tehokkaasti loitolla. Sääsuojan lisäksi hyvin suunniteltu ja kodikas lasiterassi toimii toisena olohuoneena. Lasituksen ansiosta voit jättää terassihuonekalut ja tekstiilit paikoilleen talven ajaksi ja unohtaa niiden säilömisen jo ennestään täpötäyteen varastoon.

Lasitettu terassi suojaa myös taloa säävaihteluilta, kylmältä viimalta ja vedontunteelta sisätiloissa, mikä saattaa näkyä myös energiankulutusta alentavasti. Talvisin lasiterassia voi käyttää varastointiin. Terassikalusteiden lisäksi siellä voi säilyttää esimerkiksi talvella vähemmän tarvittavia harrastusvälineitä, lastenvaunuja tai ulkoleluja. Sopiipa se joulun aikaan esimerkiksi juhlaherkkujen viileään säilöntään.

Lasitetulla terassilla nauttii koko perhe enemmän. Syksyllä ja talvella se tarjoaa suojaisia ja turvallisia lisäneliöitä perheen pienten ja nelijalkaisten oleskeluun ja leikkeihin. Myös vauva nukkuu siellä raikkaassa ulkoilmassa. Kevään koittaessa pääset terassille nauttimaan auringon ensisäteistä ja ottamaan varaslähdön esimerkiksi kevätkukkien istutuksessa.

Lasiterassin asentaminen onnistuu niin vanhaan kuin uuteen taloon sekä mökeille.

Kysy lisää Lumonilta

Syysaurinko lämmittää lasiterassia, mutta kun hankkii lisäksi vielä lämmittimen ja termomaton, niin terassin käyttöaika kasvaa huomattavasti.
Lue lisää

Auringonsuojaverhot tuovat yksityisyyttä ja näkösuojaa varsinkin tiheään asutetulla alueella sekä minimoivat kesällä suoran auringonpaisteen vaikutusta.
Lue lisää

Terassilasituksesta on iloa vuosikymmeniksi. Se lisää talon tai mökin arvoa ja viihtyisyyttä sekä tuo tarvittavia lisäneliöitä. Sisusta terassi toiseksi olohuoneeksi, jonka sohvalla voi ottaa päiväunet tai lueskella lehtiä ja kirjoja. Ruokapöydän ääreen on mukava kokoontua istumaan iltaa perheen ja ystävien kesken. Vaihtele terassiteksiilejä vuodenajan ja tunnelman mukaan. Syksyllä ja talvella tunnelmaa luovat kynttilöiden lisäksi erilaiset valonlähteet, jotka voidaan asentaa lasituksen yhteydessä.

Lataa veloituksetta inspiraatio-opas

Miksi mökin terassi kannattaa lasittaa?

Mökin terassin tai kuistin lasittamisesta on monia etuja sen lisäksi, että terassin suojaaminen lasituksella pidentää mökkeilykautta niin kevään kuin syksyn osalta. Jos mökki itsessään on pieni, lasitettu terassi toimii lisähuoneena, jossa voi jopa nukkua. Lasitus pitää terassin puhtaana puista putoavista roskista ja siitepölystä ja myös hyttyset pysyvät loitolla. Luonnonhelmasta voi nauttia vaikka luonnonvoimat tarjoisivatkin tuulta ja sadetta. Lisäksi lasitus uudistaa mökin julkisivua.

Terassin lasittaminen taajamaan tai metsän siimekseen on vaivaton prosessi.

Kysy lisää Lumonilta

 

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat tuon käynnin aikana Lumonin asiantuntijoilta tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista ja arvion niiden kustannuksista. Lumonin asiantuntijat tuntevat tuotteet läpikotaisin ja heiltä voit tarvittaessa kysyä perustusten teosta ja muista terassin rakentamiseen liittyvistä asioista. He tuntevat myös paikalliset viranomaisvaatimukset ja auttavat lupa-asioissa.

Jätä yhteydenottopyyntö