TAKAISIN

Pihatyöt vailla tekijää? Ilmainen palvelu yhdistää teettäjät ja tekijät – vertaa tarjoukset palvelun avulla!

Päivitetty: 26.7.2021

Onko luotettavan yrityksen löytäminen remontillesi tai vaikkapa pihatöillesi vaikeaa? Tueksesi löytyy jatkossa ilmainen palvelu, joka auttaa sinua säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa sekä tekee luotettavan yrityksen ja hyvien tarjouksien löytämisen paljon helpommaksi. 

shutterstock_432755503 x

Onko sinulla tarvetta vaikkapa aidan rakentamiselle, pihakivien asennukselle, maanrakennustöille tai rännien puhdistukselle? Vertailu yrityksien ja tarjouksien kesken kannattaa. Suomessa toimiva ilmainen Kodinplaza.fi –sivusto sai alkunsa kuluttajien tarpeen perusteella.

Jesse Nieminen, yrityksen perustaja, havaitsi vuonna 2016, että kodin tai kiinteistön palveluja hakenut saattoi joutua jättämään tarjouspyynnön usealle eri yritykselle, joista vain yksi tai kaksi saattoi vastata. Tekijöiden ja tarjouksien löytäminen saattoi olla monesti haastavaa ja monesti joutuu näkemään liian paljon vaivaa.

– Halusimme rakentaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen sillan kuluttajien ja yritysten välille, Nieminen toteaa.

Ilmainen ja helppokäyttöinen

Palvelun avulla tarjouspyynnön jättäjä tavoittaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueella toimivat sekä tarjouspyynnöstä kiinnostuneet palveluntarjoajat. Helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo selkeyttä esimerkiksi hintojen, palvelusisältöjen, takuiden sekä yritysten rekisteritietojen vertailuun.

– Monet ostajat eivät välttämättä tiedä, että esimerkiksi kotitalousvähennyksen hyödyntäminen onnistuu ainoastaan ennakkoperintärekisteriin kuuluvilta yrityksiltä. Lisäksi autamme kuluttajia tekemään myös parempia ostopäätöksiä, Nieminen kertoo.

Kodinplaza.fi

Tarjouspyyntöpalvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa kodin, kiinteistön tai vaikkapa piharakentamisen palveluita.

Sivustolle jätetty yli 70 000 tarjouspyyntöä.

www.kodinplaza.fi
Video: Kodinplaza / Näin käytät palvelua

Etsi tekijä ja vertaa tarjoukset

pihalaattojen-asennus
aidan-rakentaminen
maanrakennus
rannien-puhdistus