TAKAISIN

Kasvien suojaus, lannoitus ja tuholaisten torjunta lampaanvillalla
– ei enää muovia puutarhaan!

Päivitetty: 7.3.2022

Tiesitkö, että lampaanvillaa voi käyttää myös kasvien suojaamiseen paahtavalta kevätauringolta tai että rikkaruohoja voi estää kasvamasta? Lampaanvilla luovuttaa kasveille myös ravintoaineita hajotessaan ja ravitsee maata. Etanatkin inhoavat villaa, joten eivät viihdy kukkapenkissäsi. Ei siis enää muovia tai synteettisiä peitteitä vaan täysin luonnonmukaista.

Lampaanvillaa voi hyödyntää monessa paikassa.Lampaanvillaa voi hyödyntää monessa paikassa.

Lampaanvilla on iäti uusiutuva raaka-aine ja täysin biohajoava tuote. Lampaanvilla edistää kasvien kasvua ja se sisältää tärkeitä ravintoaineita, kuten typpeä, fosforia ja kaliumia. Lampaanvillatuotteet varastoivat jopa 1/3 painoaan vastaavan määrän vettä, minkä ne sitten vapauttavat hitaasti ympärilleen.

pihavilla-422x422

Lampaanvillan käytön etuja:

• Lampaanvilla suojaa kasveja tehokkaasti kylmältä ja pakkaselta.
• Estää maanpinnan kuivumisen ja luo kasveille edullisen mikroilmaston.
• Edistää pieneliöiden ja matojen toimintaa ja hyvinvointia.
• Pitää sadon puhtaana ja estää etanoiden tuhotyöt.
• Estää tehokkaasti eroosiota.


Lampaanvillaa talvi- ja kevätsuojaukseen

Suojaa kasveja kylmältä ja pakkaselta, aivan kuten villa suojelee lampaita talvisin. Ekologinen ja käytännöllinen. Laadukasta talvi- ja keväthallasuojaa Tuijille, Rhodoille, Puksipuille ym. pensaille ja puille. Estää viiman aiheuttamat tuhot keväisin sekä villieläinten aiheuttamat vauriot talvisin. Talvisuojamatot voidaan leikata haluttuun kokoon ja käyttää useita kertoja.

Käyttö: Leikkaa talvisuojamattoa tarvittaessa. Kierrä puun tai pensaan ympärille. Kiinnitä paikoilleen langalla tai villanarulla.

Pihavilla talvisuojausmatto

BioProffa Pihavillaa talvisuojaukseen.BioProffa Pihavillaa talvisuojaukseen.
Suojaa puunrungot vahingoilta ihanan raikkailla BioProffan värillisillä lampaanvillakaistoilla.Suojaa puunrungot vahingoilta ihanan raikkailla BioProffan värillisillä lampaanvillakaistoilla.

Lampaanvillasta suoja hallaa vastaan

Luonnollista suojaa hallaa, kylmää ja tuulta vastaan. Laadukas luonnonkuituinen villapeitto on 100% lampaanvillaa. Villapeite on tarkoitettu kaikille puutarhakasveille. Tämä hengittävä matto pitää lämpötilan plussan puolella kasvukauden aikana ja läpäisee ilmaa ja vettä. Lisäksi se on 100% biohajoava. Sopii keväisiin hallaöihin.

Käyttö: Levitä peitto kasvipenkin päälle, kiinnitä koukuilla tai kivillä

Pihavilla hallasuoja

Pihavilla rikkaruohomattona

Ekologinen BioProffa rikkaruohomatto lampaanvillasta.Ekologinen BioProffa rikkaruohomatto lampaanvillasta.

Lampaanvillasta valmistettu rikkaruohomatto estää tehokkaasti ja luonnonmukaisesti rikkaruohojen kasvun. Luonnonkuituinen rikkaruohomatto on 100% lampaanvillaa. Sopii erityisesti kasvimaalle ja korotettuihin kasvipenkkeihin eli lavakauluksiin.

Matto estää rikkaruohoja kasvamasta ja luo maaperän erinomaiset kasvuolosuhteet. Lampaanvilla vapauttaa kasveille kosteutta ja edistää biohajotessaan kasvien kasvua. Lampaanvillainen rikkaruohomatto säilyttää maaperän kosteuden ja edistää maan mikrobitoimintaa.

Käyttö: Puhdista kasvipenkki rikkaruohoista. Lannoita kasvimaa luonnonmukaisilla lannoitteilla. Levitä suojamatto kasvipenkin päälle. Leikkaa mattoon reikiä ja istuta taimet. Matto pitää kasvuston puhtaana ja ehkäisee tehokkaasti myös etanoita. Biohajotessaan matto luovuttaa ravinteita kasvuston käyttöön.

Lampaanvillainen lämpökerros on hengittävä, joten se sopii erityisen hyvin kasveille. Kastuessaan villamatto suojaa entistä paremmin.

Pihavilla rikkahuohomatto

Lampaanvilla estää etanat

Luonnollinen villaeste etanoille, joka pysäyttää etanat tehokkaasti. Etanat välttävät lampaan villaa, sillä villassa liikkumiseen tarvitaan runsaasti limaa, jolloin etana on vaarassa kuivua. Soveltuu erityisesti korotettuihin kasvipenkkeihin ja lavakauluksiin.

Pihavilla etanaeste

Pihavilla suojaa tehokkaasti etanatuhoilta. Kiinnitä kaista BioProffan koukuilla tukevasti paikoilleen.Pihavilla suojaa tehokkaasti etanatuhoilta. Kiinnitä kaista BioProffan koukuilla tukevasti paikoilleen.

Lampaanvillaa altakasteluun

Vettä varastoiva, lampaanvillasta valmistettu altakastelumatto sopii käytettäväksi kukkalaatikoihin ja parvekekasveille. Luonnonkuituinen altakastelumatto on 100% lampaanvillaa! Lampaanvillainen matto säätelee parvekekasvien vesitasapainoa, imee itseensä vettä ja vapauttaa sitä hiljalleen. Kukkia ei tarvitse enää kastella niin usein.

Käyttö: asettele nauhat kukkalaatikoiden pohjalle ja levitä niiden päälle multaa. Nauhasta voi leikata alkastelumaton myös pienempiin ruukkuihin. Matto kestää 2 kesää.

Pihavilla altakastelumatto

altakastelu-villa-422x422

Pihavilla lavakaulusmattona

Lampaanvillasta valmistettu lavakaulusmatto on räätälöity koon 80 x 120 cm lavakaulukselle. Se levitetään lavakauluksen mullan päälle estämään rikkaruohojen kasvun. Se pitää lavakauluksen mullan kosteana ja helppohoitoisena. Sato säilyy puhtaana. Hieno luonnonmukainen tuote muovin sijaan!

Laadukas luonnonkuituinen lavakauluksen alusmatto on 100% lampaanvillaa. Alusmatto eristää kasvualustan maaperän kylmyydeltä, pidättää kosteutta, ehkäiseen rikkaruohoja ja näin takaa lavakauluskasveille otollisen kasvualustan.

Käyttö: Levitä matto lavakaulukselle tarkoitettuun paikkaan ja asettele se suoraan maan päälle. Aseta korotettu kasvupenkki maton päälle ja täytä mullalla.

Pihavilla lavakaulusmatto

Pihavilla suojaa kasvun

Kevätkylmää ja tuholaisia vastaan! Puutarhan kasvusuoja on 100% lampaanvillaa. Se suojelee kasveja ja soveltuu erityisesti taimien peittämiseen (salaatti, porkkana, mansikka jne.). Samalla kasvusuoja suojaa kasveja ja taimia pakkaselta, hyönteisiltä ja tuholaisilta.

Käyttö: Istuta kasvit, levitä kasvusuoja kasvien päälle ja kiinnitä koukuilla tai kivillä.

Pihavilla kasvusuoja

BioProffan Pihavilla lampaanvillaiset rikkaruoho- ja kasvusuojat.BioProffan Pihavilla lampaanvillaiset rikkaruoho- ja kasvusuojat.

Lampaanvillakate ruukkukasveille

Laadukkaasta lampaanvillahuovasta valmistettu katekiekko. Antaa ruukkukasveille ravinteita, vettä ja lämpöä; voidaan käyttää sisällä ja ulkona. Takaa ihanteellisen kasvun ja suojaa samalla myös pakkaselta.

Käyttö: Levitä katekiekko ruukkuun kasvien ympärille Kiekot voi tarvittaessa leikata oikean kokoisiksi.

BioProffa katekiekko

Pihavilla lisävarusteita lampaanvillalle:

  • Kiinnityskoukut Villamattojen ja kasvusuojien kiinnittämiseen.
  • Luonnonvalkoinen Villanaru Ø 1 cm, Pituus: 300 cm. 100 % lampaanvillaa. Koristeellinen ja ympäristöystävällinen.
  • Villalanka, Luonnonvalkoinen Pituus: 10 m. 100 % lampaanvillaa.
  • Villanukka antavat kasveille ravinteita.
  • Villatuppo, 300 g. Korkealuokkainen, orgaaninen pitkäaikaislannoite, edesauttaa parempaa vedensaantikapasiteettia ja parempaa maan ilmavuutta. Lampaanvilla sisältää arvokkaita kasviravinteita ja antaa ne hitaasti kasveille.
  • Villapelletti, 1 kg. Lampaanvillapelletit ovat erinomaisia vedensäästäjiä ja luovuttajia kurkuille, tomaateille zucchineille ja myös kaikille vihanneksille ja puutarhakasveille. Ne imevät itseensä 3-kertaisen painonsa vettä. Ne luovuttavat arvokkaita ravinteita kasveille.

Käytön jälkeen ja ennen BioProffa villatuotteiden varastointia, huolehdi niiden riittävästä kuivatuksesta!

Pihavillatuotteet


BioProffa tuotteet jälleenmyyjiltä kautta maan

pihavilla bioproffa-750x422