TAKAISIN

Hirsijukka 147-13H on Unelmien koti -äänestyksen voittaja

Julkaistu: 1.4.2021

Rakentaja.fi:n järjestämässä Unelmien koti 2021 -äänestyksessä lukijat saivat valita oman suosikkitalomallinsa kuuden ehdokkaan joukosta. Suurimmat äänipotit keräsivät yksitasoiset hirsitalot, voittajaksi 643 äänellä noussut Hirsijukka 147-13H ja kakkossijan 627 äänellä napannut Honka Touko 120 1A. Kolmanneksi äänestettiin massiivipuu CLT:stä valmistettu Saaristotalojen City 128, joka sai 595 ääntä.

Hirsijukka 147-13H valloitti äänestäjät muun muassa valoisuudellaan ja toimivalla pohjaratkaisullaan.

Hirsijukka 147-13H valloitti äänestäjät muun muassa valoisuudellaan ja toimivalla pohjaratkaisullaan.

Hirsijukkaa äänestäneet perustelivat valintaansa muun muassa näin:

"Tyylikäs napakka kokonaisuus, jossa vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa. Saa helposti neljä makuuhuonetta, ja kun "linnut lentävät maailmalle", tilaa voi muuttaa helpohkosti tarpeen mukaan. Arkieteinen on kiva lisä. Itsellämme on rantatontti, ja kulman kätevyys suojata ja toisaalta avata näkymää merelle on mahtava. Pidän modernista ja silti kodikkaasta kokonaisuudesta. Ehdottomasti ollut jo jonkin aikaa oma suosikkini."

"Laaja katettu terassialue antaa lukuisia mahdollisuuksia esimerkiksi lasitettuna talvea ajatellen. Yksitasoisuus on tärkeä kriteeri valinnalleni, se helpottaa arkea etenkin lasten ja koirien kanssa. Ulkoasu on moderni muttei liian yksilöllinen. Tyyli, joka kestää aikaa. Pidän tummista puurakenteisista taloista, ja on virkistävää nähdä niitä yhä useammin rakennettavan."

"Itselleni on tärkeää, että kylppäriin ja saunatiloihin ei kuljeta kodinhoitohuoneen läpi. En halua näyttää saunavieraille pyykkivuoria ja muuta sotkua. Tässä se asia on kunnossa, ja lisäksi kodinhoitohuone on sisäänkäynnin vieressä niin, että sinne pääsee nopeasti heti sisään tultuaan, jos on kuraisia lapsia, koiria, tms. Pidän myös siitä, että päämakkari on erillään muusta asuintilasta. Eri vuoroissa työskentelevät pariskunnan osapuolet saavat ihan rauhassa käyskennellä oman kellonsa mukaisesti, kun toinen nukkuu. Tumma ulkoasu sekä rauhallinen ja tyylikäs sisustus näyttävät itselleni kodilta. Asuisin tuossa ihan milloin tahansa!"

Honka Touko 120 1AHonka Touko 120 1A
Saaristotalot City 128Saaristotalot City 128
Lammi KatveLammi Katve
Kastelli Veistos 163/195Kastelli Veistos 163/195
Kontio Hill House 124 AKontio Hill House 124 A


Voit katsoa kaikkien äänestyksessä mukana olleiden talomallien kuvat ja pohjapiirrokset täällä >>>

Arvonnan voittaja:

Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin 369 euron arvoinen Boschin akkukonepaketti. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitokset kaikille Unelmien koti -äänestyksen äänestykseen osallistuneille ja onnea voittajille!

Bosch-akkukonepaketti

P.S. Vielä 12.4.2021 asti ehdit osallistua pihakiviäänestykseen, jossa voit voittaa 500 euron arvosta pihakiviä! Millaisen pihakiveyksen laittaisit oman unelmakotisi pihaan?