TAKAISIN

Pihabetoni
– näppärä apuri kodin pieniin valutöihin

Päivitetty: 20.6.2022

Kevät paljastaa jälleen pienet pihan korjausprojektit niin koti- kuin mökkipihallakin. Milloin aidantolppa kaipaa uudelleenkiinnitystä, pyykinkuivausteline tarvitsee asentaa paikoilleen tukevasti tai tehdä muutama porras. Pieniä töitä, joissa usein kaipaa paria ämpärillistä betonia. Enää sinun ei tarvitse kanniskella isoja säkkejä kuivabetonia, vaan pikkuaskareisiin on Weber kehittänyt Pihabetonin.

750 Portaiden_valaminen_01
422 pihabetoni_uutuus

Weberin weber Pihabetoni, soveltuu monipuoliseen tekemiseen. Tuote on pakattu kierrätysmuovista valmistettuun 20 kg:n helposti käsiteltävään ja kuljetettavaan kahvalliseen muovisäkkiin. Kuljetat pakkauksen helposti auton tavaratilassa ilman, että on vaaraa auton pölyyntymisestä. Muovisäkin käsittelyä helpottaa lisäksi siihen suunniteltu kahva, joka takaa hyvän otteen niin kannettaessa kuin myös pussista kaadettaessa.
Tuotetta on saatavilla hyvin varustetuista rautakaupoista.

Weber Pihabetoni on lisäys Weberin muiden tee se itse tuotteiden jatkoksi. Joko olet tutustunut tuotesarjan valikoimaan?
Tee se itse -tuotteet

Näin helppoa käyttö on

Tässä videolta saat vinkit piha-aidan pystytykseen. Videolla esitellään kaksi vaihtoehtoista tapaa aidan perustuksien tekoa varten: aidantolpan perustuksen tekoa joko pilariharkoin tai pyöreää muottia käyttäen.

Weber Pihabetoni

  • Kotimainen tuote
  • Säkki on valmistettu kierrätysmuovista
  • 20 kg säkkiä on helppo kuljettaa kahvan ansiosta
  • Soveltuu monipuolisesti tee se itse -pihatöihin
  • Saatavilla hyvin varustelluista rautakaupoista.