TAKAISIN

Kelpaisiko sinullekin juhlava Kultaranta vai kompakti City? Esittelyssä Kastellin uudet talomallit

Julkaistu: 24.5.2021

Monesti tulee mietittyä, mitä ihmiset toivovat kodiltaan. Mikä saa kodin tuntumaan kodilta ja missä kodin pitää sijaita? Jokainen kaipaa luonnon rauhaa, ekologisuutta ja kauneutta. Kodin pitää olla tilavan tuntuinen, mutta silti kompakti kokonaisuus pienellekin tontille, ja ehkä vielä rantamaisemassa.

Kastelli on jo vuosikymmenten ajan ollut vastuullinen ja turvallinen kumppani elämän tärkeimmälle kotimatkalle. Kastellin eri mallistojen talomallit ovat tarpeiden mukaan muokattavissa ja niissä on tarkkaan suunnitellut pohjaratkaisut. Kastellin talomallit tarjoavat tasokasta arkkitehtuuria laadukkailla materiaaleilla ja mikä parasta, malleja löytyy ihan jokaisen budjettiin sopivasti.

1920baby-4260024_1920

Inspiraatio saaristomaisemasta loi Kultaranta-malliston

Suomalaisten unelmat omasta kodistaan huokuvat modernia, mutta luonnonläheistä tunnelmaa ja Kastelli toteuttikin monen haaveen tuomalla markkinoille uuden malliston nimeltään Kultaranta. Kultarannan kodeissa nautit tunnelmallisesta asumisesta ja ajanvietosta perheen omassa esteettisessä turvasatamassa. Kultaranta-kotien innoitus kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta. Kultaranta-kodit ovat avaria ja niiden tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat korkeat oleskelutilat, joissa kaikki neliöt on järkevästi käytetty hyväksi. Kultaranta-malliston on suunnitellut Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy

Laajat, asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn. Vielä iltojen pimetessäkin hiipuva sininen valo pääsee maisemallisten lasipintojen kautta sisätilaan. Laajat katokset ja fiksut pohjaratkaisut tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen äärelle.

Kastelli-talot Oy

Kultaranta 123/142 tuo luonnon osaksi kotia

Yksikerroksisen Kultaranta-talomallin suuret lasipinnat ja katettu terassi tuovat luonnon osaksi oleskelutiloja. Fiksu pohjaratkaisu tarjoaa paljon säilytystilaa eri huoneissa. Päämakuuhuoneen kruunaa vaatehuone sekä suora suojaisa pujahdusreitti pesu-, pukeutumis- ja kodinhoitotiloihin. Malli on saatavilla joko jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Kultaranta 123/142Kultaranta 123/142

Kultaranta 131/154 istuu ylellisesti rantamaisemaan

Kultaranta 131/154 on kaunis ja tyylikäs upouusi Kastellin innovaatio. Rantamaisemaan kauniisti istuvassa talossa on neljä makuuhuonetta, joista yhden voi tarpeen mukaan muokata työ- tai harrastehuoneeksi. Ylemmän kerroksen iso suojaisa parvekealue on kuin kodin toinen piha, joka luo yksityisyyttä ja omaa rauhaa tiiviilläkin tontilla. 

Kultaranta 131/154Kultaranta 131/154

Muokkaa kotia tontin mukaan

Äärimmäisen suosittu City-mallisto laajentui uusilla tontin mukaan muokattavilla klassisen moderneilla kaupunkikodeilla. 

Johtoajatuksena oli luoda perheasuntojen luokkaan uusia kompaktilla mutta avaralla tilasuunnittelulla juhlivia koteja, joiden halutuissa tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat oleskelutilat ja kysytyt läpitalon näkymät. Julkisivujen vaihteleva ikkunalinja sekä modernit jyrkät katot tuovat tyylikästä ilmettä taajamaan kuin taajamaan. City-malliston uutukaiset ihastuttavat myös muilla näyttävillä ratkaisuillaan: pystyrimoitukset katoksissa, suurikokoiset ikkunat ja modernit värit antavat kotien ulkoasulle viimeistellyn silauksen.

Kastelli-talot Oy

City 112/127 on valoisa kaupunkikoti

City 112/127 on valoisa kolmen makuuhuoneen omakotitalo, jossa valo virtaa vapaasti oleskelutilojen läpi molemmilta puolilta taloa. Olokeittiö-päädyn voi peilata toisinpäin ja viihtyisä oleskeluterassi voi olla kummalla puolella kotia haluat. Päämakuuhuoneessa on vaatehuone ja kulku kodinhoitotilaan, joka on jaettu arkea helpottaviin osiin.

City 112/127City 112/127

City 101/115 on kompakti tilaihme

Sopivan kompakti, kolmen makuuhuoneen koti tarjoaa valoisat läpitalon näkymät ja on toimivilla tilaratkaisuilla viimeistelty kaupunkikoti. Keittiöstä pääsee suoraan viihtyisälle terassille, joka on helppo kalustaa ilman, että olohuoneen maisemallinen näköala katkeaa. Kätevä arkieteinen tarjoaa säilytystilaa ulkovaatteille, jolloin kodin ilme on helppo pitää siistinä.

City 101/115City 101/115

City 122/141 on yhtä luonnon kanssa

City 122/141 -mallissa on neljä makuuhuonetta, joista pienin soveltuu erittäin hyvin vaikka työhuoneeksi. Päämakuuhuoneeseen mahtuu lastensänky tai työpiste, ja sen yhteydessä on hulppean kokoinen vaatehuone. Kodinhoitotilasta pääsee suoraan vaatehuoneeseen, mikä tekee isommankin perheen pyykkioopperasta ihanan vaivatonta. Myös arkieteinen auttaa pitämään kodin siistinä rapakeleilläkin. Tässä mallissa sisäänkäynnin saa halutessaan kodin päätyyn. 

City 122/141City 122/141

City 106/121 on City 121-mallin pikkusisarus

Tässä City 121 -mallia kompaktimmassa talossa on kolme makuuhuonetta. Tätä talomallia on helppo muokata erilaisille tonteille sopivaksi, koska talossa on kaksi suoraa peilauslinjaa. Leveän etukatoksen ansiosta olohuoneen suurista ikkunoista ei porota aurinko sisään huoneisiin liikaa ja koti säilyy mukavan vilpoisana kesähelteilläkin.

City 106/121City 106/121

Suomen ostetuin pientalo vuodesta 1994 lähtien

Rakennustieto RTS Oy:n tutkimuksen (Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV) mukaan, Kastelli on ollut jo 27 vuotta peräkkäin Suomen ostetuin pientalo. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä ja laaja talomallisto. Jatkuvasta uudistumisesta kertoo muun muassa se, että tutkimustulosten kunniaksi Kastelli toi markkinoille uusia talomalleja kolmeen suosittuun mallistoonsa. Uusia talomalleja saivat Ready, Kuori ja Veistos -mallistot.

Se, että Kastelli jatkaa edelleenkin markkinoiden ykkösenä vuosi toisensa perään, perustuu lojaaliin ja vastuulliseen työhön sekä siihen, että Kastellilla kuunnellaan asiakkaita, panostetaan uusiutuviin materiaaleihin, ekologisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja uskotaan itseensä.

Kastelli on kotien ykkönen, miksi?

Lue koko artikkeli täältä

Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Onhan sinullakin jo Kastellin talokirja 2021? Tilaa tästä omasi!