TAKAISIN

Aito tiilikatto nyt tarjoushintaan – säästä jopa 15 %*

Päivitetty: 29.8.2022

Suomeen rakennettin ja remontointiin viime vuonna yli 20 miljoonaa kattoneliömetriä Rakennustutkimus RTS:n 2021 toimialaraportin ennusteen mukaan. Maailmanmarkkinat ei ole päästänyt nyt rakentajaa tai remontoijaa helpolla, koska kysynnän kasvaessa hinnat ovat nousseet ja tämä näkyy osittain jopa raaka-ainepulana. Hurja nousu näkyy eniten teräksen hinnassa.

Tämä onkin nostanut tiilikaton suosiota, jonka hinta on ennen mielletty usein kalliimmaksi kuin peltikatto. Tiilikatto nostaa myös kiinteistön arvoa ja on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet voidaan vaihtaa uusiin, mikä taas pidentää tiilikaton käyttöikää.

BMI Groupin myyntipäällikkö Teemu Talvia muistuttaakin, että kustannusten nousun takia remonttia ei kuitenkaan kannata jättää tekemättä. Jos katto vuotaa, niin siitä syntyvät kustannukset peittoavat raaka-aine ja työkustannukset joka tapauksessa.

Nyt kannattaakin tarttua syystarjoukseen, koska saat BMI Ormax -tiilikaton valmiiksi asennettuna tarjoushintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!

Pyydä tarjous

Tiilikatto tuo arvokkuutta kotiisi ja sen alla saat nauttia hiljaisesta asumisesta niin aurinkoisina kuin sateisinakin päivinä. Kuvassa on moderni laattamainen EVO-tiilikatto, kattoon voi integroida halutessaan myöhemmin aurinkopaneelit.Tiilikatto tuo arvokkuutta kotiisi ja sen alla saat nauttia hiljaisesta asumisesta niin aurinkoisina kuin sateisinakin päivinä. Kuvassa on moderni laattamainen EVO-tiilikatto, kattoon voi integroida halutessaan myöhemmin aurinkopaneelit.

Miksi kannattaa valita tiilikatto?

Tiilikaton edut tulevat hyvin esille, kun haetaan hiljaista ja luonnonmukaista kattoa. Tiivisti rakennetut asuinalueet voivat olla meluisia. Tiilikatto luo sisätiloihin rauhallisen tunnelman, eivätkä myrskyt tai ulkoa tuleva melu päästä ääntä sisälle asti. Se kestää tuiskua ja tuiverrusta ja pysyy kestävänä koko elinkaarensa ajan.

Ajattoman tyylikkyyden kanssa käsi kädessä kulkevat ekologisuus ja kestävyys; tiilikatto on pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Kattotiilet kestävät jopa 70 vuotta. Käyttöikää pystyt helposti pidentämään säännöllisillä kattohuolloilla ja tiilikaton pinnoituksella.

Kattotiilillä pystytään toteuttamaan näyttäviä ja monimuotoisia kattoja. Vuoden 2021 King of Roofs -voiton vei Helsingin Malmilla sijaitseva 1940-luvulla rakennetun liikekerrostalon katto, jonka katemateriaaliksi oli valittu laadukas ja tyylikäs Ormax Granat -savitiili.Kattotiilillä pystytään toteuttamaan näyttäviä ja monimuotoisia kattoja. Vuoden 2021 King of Roofs -voiton vei Helsingin Malmilla sijaitseva 1940-luvulla rakennetun liikekerrostalon katto, jonka katemateriaaliksi oli valittu laadukas ja tyylikäs Ormax Granat -savitiili.

Tiilikatto sopii niin moderniin tyyliin kuin perinteiseen maalaismaisemaan. Jykevä ja näyttävä tiilikatto nostaa myös rakennuksen arvoa. Vaikka kattomateriaalina olisi aiemmin ollut jokin muu materiaali, onnistuu kattotyypin vaihdos ongelmitta. BMI Ormaxin mallistosta löydät jokaiseen kohteeseen sopivan vaihtoehdon.

Keveyttä katolle saat uudella Ormax Aerlox-tiilikatteella. Aerlox-kattotiilet on valmistettu BMI:n kehittämästä uudesta betoniseoksesta, joka on erittäin tiivis ja luja. Tämän ansiosta Ormax Aerlox on tavallista kattotiiltä kevyempi ja silti erittäin kestävä.

Modernia ilmettä tuo Ormax EVOn graafisen linjakkaat ja ilmeeltään kevyet kattotiilet, jotka lukkiutuvat tiivisti paikoilleen mittatarkan lukkosauman ansiosta. EVO-tiilikatosta saat tehtyä helposti myös energiaa tuottavan Aurinkokaton. Integroidut aurinkopaneelit sulautuvat kauniisti kattoon ja ne voidaan asentaa myös jälkikäteen ilman suuria remontteja. Katso inspiroivat kuvat Tuusulan asuntomessuilta >>

Tarkastuta kattosi valtuutetulla kattoasentajalla

Katon kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota säännöllisten huoltojen yhteydessä keväällä ja syksyllä. Tarkastuksilla ja perushuollolla mahdolliset alkavat viat paljastuvat ajoissa ja ne saadaan korjattua ennen isompia vahinkoja. Huollettu katto kestää pidempään, mutta vuosikymmeniä vanha katto voi silti olla jo tiensä päässä, materiaalista riippumatta.

Jos katon kunto arveluttaa, voi ammattilaiselta pyytää katon kuntoarvion, jolloin perusteellisen tarkastuksen lisäksi saadaan arvio siitä, miten juuri kyseinen katto remontoidaan parhaalla tavalla. BMI Ormaxin valtuutetut kattoasentajat ovat luotettava ja turvallinen valinta asiantuntijaa haettaessa. Kattoammattilaisen tekemässä katon kuntotarkastuksessa asiakas saa arvion katon kunnosta sekä toimenpidesuosituksen. 

SYYSTARJOUS!
-15 % kattoremontista*

Uusi katto kotiin tai mökille nyt kampanjahintaan! Pyydä ilmainen kartoitus kattosi kunnosta alla olevalla lomakkeella. Jätä yhteystietosi, niin BMI Ormaxin valtuuttama urakoitsija alueeltasi ottaa sinuun yhteyttä. Samalla saat tarjouksen uudesta katosta. Valitse Ormaxin avaimet käteen -kattoremontti ammattilaisen asentamana. Parhaat asennusajat menevät nopeasti, toimi siis ajoissa!

* 15 % alennus lasketaan urakoitsijan ohjehinnasta.Tarjous voimassa vain 18.9.2022 mennessä varattuihin uusiin kartoituksiin.