TAKAISIN

Tunnistatko puut lehtien perusteella?

Julkaistu: 3.6.2021

Tunnistatko puut pelkkien lehtien perusteella vai onko sinulla vielä paljon opittavaa? Älä mieti vastauksia liian tarkkaan, vaan tunnista puun suku, ja osallistu arvontaan. Kaikkien osallistujien ja yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan 3 kpl GreenCaren tuotepakettia. Kilpailuaika on 03.-27.06.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti vk 26 aikana. 

birch-6159054_1920

GreenCaren tuotepaketti sisältää:

Puutarhan Kevät (5 kg) on Suomen suosituin lannoite kaikille pihan ja puutarhan kasveille. Se auttaa kasveja voimaan hyvin ja kukoistamaan Suomen vaihtelevissa oloissa. Hajuton, erittäin riittoisa ja helppo annostella.

Puutarhan Kesä (3 kg) on riittoisa tasapainoitettu kastelulannoite. Pieni lusikallinen 10 litran vesikannuun riittää! Kastele sillä ainakin kerran viikossa kesäkukkia ja syötäviä kasveja. Puutarhan Kesä on monipuolinen kastelulannoite, jota voit käyttää mansikoille ja orkideoille ja kaikille kasveille siltä väliltä. Antaa kukkiville kasveille näyttävän, pitkäkestoisen kukinnan. Tuottaa kasvimaalla runsaan ja maukkaan sadon.

Puutarhan Syksy (5 kg) sisältää kaikkia kasvien talvehtimista edistäviä ravinteita eikä ollenkaan typpeä. Puutarhan Syksyä voi käyttää heti, kun puutarhamarjat on kerätty talteen. Kasvit käyttävät vielä aktiivisesti ravinteita ja valmistautuvat niiden avulla talveen.

Puutarhan lannoitteet

Arvonnan säännöt

  • Kilpailun järjestää Schibsted Suomi Oy / Puutarha.net & GreenCare
  • Kilpailuaika on 03.–27.06.2021. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
  • Arvonta suoritetaan vk 26 aikana. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, menettää hän palkinnon ja Puutarha.netillä & GreenCarella on oikeus valita tilalle toinen voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Puutarha.netissä.
  • Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Puutarha.net-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebook tai Twitter, käyttöehtoja.
  • Puutarha.netin järjestämät kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Puutarha.netin kilpailujen osalta.
  • Osallistumalla arvontaan hyväksyt Puutarha.netin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Testaa tietosi: