TAKAISIN

Rintamiestalon kattoremontissa uusiutui katon lisäksi energiantuotanto

Julkaistu: 7.6.2021

Pirkanmaalaiseen rintamamiestaloon suunniteltiin kattoremonttia, jonka yhteydessä omistajat halusivat asentaa katolle aurinkopaneelit. Vanhan peltikaton tilalle kaavailtiin uutta peltikattoa ja aurinkopaneeleita. Suunnitelmaan tuli kuitenkin muutos, kun omistaja Janne Sievänen kuuli Ormax EVO -tiilikattoon integroitavasta aurinkokatosta.

Lue artikkeli aurinkokatosta ja tartu kesätarjoukseen artikkelin lopussa, jossa saat BMI Ormax -tiilikaton valmiiksi asennettuna kesähintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi.

Pyydä tarjous

Kattoremonttisuunnitelmat vaihtuivatkin peltikatosta tiilikattoon. Tiilikattoon integroidut aurinkopaneelit, hiljaisuus ja kokeilunhalu houkuttelivat omistajan muuttamaan suunnitelmiaan.Kattoremonttisuunnitelmat vaihtuivatkin peltikatosta tiilikattoon. Tiilikattoon integroidut aurinkopaneelit, hiljaisuus ja kokeilunhalu houkuttelivat omistajan muuttamaan suunnitelmiaan.

Uudenlainen aurinkopaneeliratkaisu herätti kiinnostuksen

Omistajan kokeilunhalu ja mielenkiinto uudenlaista aurinkopaneelijärjestelmää kohtaan muutti kattoremonttisuunnitelmia. Peltikatto vaihtui Ormax EVO -tiilikattoon, johon saa integroitua aurinkopaneelit huomaamattomasti ja kestävästi. Modernin ulkonäön lisäksi Sievästä houkutti tillikaton hiljaisuus verrattuna vanhaan peltikattoon.

Ormax Aurinkokatto on katon päälle asennettavia aurinkopaneeleja tyylikkäämpi ratkaisu. Integroitavat aurinkopaneelit ovat myös huollon kannalta käytännöllisemmät, sillä niiden alle ei pääse kertymään lehtiä ja muita roskia. Aurinkokatto tuo myös kustannussäästöjä, kun osan käyttösähköstä voi tuottaa itse. Se on samalla ympäristöystävällinen vaihtoehto tuottaa energiaa.

Ormax Aurinkokatto asennettiin avaimet käteen -periaatteella. Asennus sujui mutkattomasti, kun kaikki tuotteet saatiin yhdestä paikasta valmiiksi asennettuna kokonaisuutena.

Päältä päin katolla olevia aurinkopaneeleja ei edes huomaa, mikä korostaa katon kauneutta. Myös BMI:n järjestämässä kyselyssä Ormax Aurinkokatto äänestettiin ylivoimaisesti kauneimmaksi energiaa tuottavaksi katoksi.Päältä päin katolla olevia aurinkopaneeleja ei edes huomaa, mikä korostaa katon kauneutta. Myös BMI:n järjestämässä kyselyssä Ormax Aurinkokatto äänestettiin ylivoimaisesti kauneimmaksi energiaa tuottavaksi katoksi.

Seuraa sähkön tuotantoa

Asennuksen ja käyttöönoton jälkeen aurinkokaton käyttö ei vaadi muita toimenpiteitä. Järjestelmän toimintaa ja sähkön tuotantoa voi seurata älypuhelimen sovelluksella tai tietokoneella selaimesta.

Aurinkopaneelien invertteri on yhdistetty langattomaan verkkoon, ja järjestelmästä saa tietoa käyttöjärjestelmäsovellukseen wifin kautta. Raportteja voi seurata tunti-, päivä- tai kuukausitasolla.

Kesällä Sievästen järjestelmä on tuottanut sähköä yli oman käyttötarpeen, ja ylimääräinen sähkö on myyty takaisin sähköyhtiön verkkoon. 

Kesätarjous!
​​​​​​​Säästä jopa 1500 euroa kattoremontissa*

Uusi katto kotiin tai mökille nyt kampanjahintaan! Pyydä ilmainen kartoitus kattosi kunnosta alla olevalla lomakkeella. Jätä yhteystietosi niin BMI:n valtuuttama urakoitsija alueeltasi ottaa sinuun yhteyttä. Samalla saat tarjouksen uudesta katosta. Valitse Avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisten asentamana. Parhaat asennusajat menevät nopeasti, toimi siis ajoissa!


* Alennuksen myöntää kattourakoitsija. Alennus koskee vain yli 100 m2:n kattoja ja uusia tilauksia.

Tarjous voimassa vain 20.6.2021 mennessä varattuihin uusiin kartoituksiin.