TAKAISIN

Visuaalisesti sekä arkkitehtonisesti poikkeuksellinen

Julkaistu: 21.6.2021

Miltä kuulostaisi uudenlainen kattorakenneratkaisu, joka vapauttaa sisätilat aivan uudenlaiseen käyttöön? Kattorakenneratkaisu ei nimittäin vaadi sisätiloissa kantavia väliseiniä tai tukipilareita. Entistä enemmän avaruutta sisätiloihin, kuulostaa hyvältä, eikö?

Kontion Nurmijärven näyttelyalueella pääsee tutustumaan upeaan Sky House -malliin.Kontion Nurmijärven näyttelyalueella pääsee tutustumaan upeaan Sky House -malliin.

Kontion Nurmijärven näyttelyalueella on esittelyssä Sky House 40 hirsihuvila. Huolimatta 40 m² kerrosalastaan, tämä tuntuu kokoaan huomattavasti suuremmalta. Tuota tilantuntua korostavat vielä koko seinien korkuiset ikkunat sekä pulpettikatto, jonka lippa on suunniteltu ohjaamaan katse kohti taivasta. Näkymä ympäröivään maisemaan on esteetön, ja juuri se tuokin Sky Houseen omanlaisensa tunnelman. Sky House 40 onkin erinomainen ratkaisu pienille tonteille tai vaikka mukavaksi vierashuvilaksi pihapiiriin.

Viihtyisän oleskelutilan lisäksi huvila on varustettu pienoiskeittiöllä, wc:llä sekä kahdella makuuhuoneella.Viihtyisän oleskelutilan lisäksi huvila on varustettu pienoiskeittiöllä, wc:llä sekä kahdella makuuhuoneella.
Huvilan moderni ilme ei jää ainoastaan ulkoasuun, vaan se jatkuu rohkeasti myös Sky Housen sisätiloissa.Huvilan moderni ilme ei jää ainoastaan ulkoasuun, vaan se jatkuu rohkeasti myös Sky Housen sisätiloissa.

Modernius näkyy sekä sisällä että ulkona

Huvilan moderni ilme ei jää ainoastaan ulkoasuun, vaan se jatkuu rohkeasti myös Sky Housen sisätiloissa; leijuva sisäkatto sekä yksityiskohtien rohkeasti pelkistetty ulkonäkö tuovat paitsi näyttävyyttä, myös käytännöllisyyttä. Tämän malliston huvilat on suunniteltu monikäyttöisiksi. Viihtyisän oleskelutilan lisäksi huvila on varustettu pienoiskeittiöllä, wc:llä sekä kahdella makuuhuoneella.

Sky Housen ulkopuolelle astuttaessa näkymä maisemaan on vapaa, sillä huvilan kattoratkaisu mahdollistaa kattoa tukevien pilareiden jättämisen pois. Tämän myötä myös terassin sijoittelu helpottuu ja terassin voikin suunnitella vaikka kiertämään huvilan ympäri – näin pääsee nauttimaan auringon valosta ja lämmöstä juuri itselleen parhaiten sopivana aikana.

Pohjaratkaisu on käytännöllinen ja toimiva.Pohjaratkaisu on käytännöllinen ja toimiva.

Sky Housen runko itsessään on valmistettu Kontion kehittämästä painumattomasta hirrestä, SmartLogista™, joten puurunko ei painu vuosikymmentenkään saatossa.

Rentouttavia hetkiä niin itselle kuin vieraillekin.Rentouttavia hetkiä niin itselle kuin vieraillekin.

Sky House 40 ei ole ainoa vaihtoehto laatujaan, vaan se on yksi vaihtoehto kokonaisesta mallistosta. Sky House -mallisto tarjoaa myös suurempia huviloita, taloja sekä saunoja.
Pääset tutustumaan malleihin täältä!

Haluatko nähdä Sky Housen livenä?
Tervetuloa tutustumaan malliin Nurmijärven näyttelyalueella.


Kiinnostuitko?