TAKAISIN

Kastellin uusi talokirja on ilmestynyt
Tilaa heti omasi

Päivitetty: 10.4.2022

Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen. Talokirjassa esitellään kokojärjestyksessä suosituimmat talomallit 18:sta erilaisesta mallistosta.

Talokirja antaa lukijalleen hyvät eväät suunniteltaessa unelmien kotia.

Kastelli-kodit sulautuvat saumattomasti suomalaiseen luontoon.Kastelli-kodit sulautuvat saumattomasti suomalaiseen luontoon.

Talokirjassa mukana uutukaiset Kultaranta ja kompakti City

Kastelli on jo vuosikymmenten ajan ollut vastuullinen ja turvallinen kumppani elämän tärkeimmälle kotimatkalle. Kastellin eri mallistojen talomallit ovat tarpeiden mukaan muokattavissa ja niissä on tarkkaan suunnitellut pohjaratkaisut. Kastellin talomallit tarjoavat tasokasta arkkitehtuuria laadukkailla materiaaleilla ja mikä parasta, malleja löytyy ihan jokaisen budjettiin sopivasti.

Kultaranta 131/154Kultaranta 131/154

Meidän kastellilaisten kanssa voit olla huoletta tietäen, että haaveidesi koti valmistuu juuri kuten pitääkin ja juuri sellaisena kuin haluat. Vastuullinen palvelu on meille sydämen asia.

Ota kuppi kuumaa ja sukella inspiroitumaan laajan ja helposti muokattavan kotimallistomme pariin. Löydettyäsi pohjaratkaisultaan mieluisan talomallin, voit halutessasi vaihtaa siihen ulkoilmeen vaikka toisesta mallistosta! Puuverhous vai rapattu pinta ‒ sinä päätät. Saat kaikkiin talomalleihimme myös hengittävän ja ekologisen Kastelli Green™-rakenteen.

Joran Hasenson, toimitusjohtaja

Mitä voit muuttaa ja valita talomalleista?

Arkkitehdit ovat luoneet talomallistot ja niihin erikokoiset talomallit asiakkaiden toiveiden mukaan ja ajanmukaisia trendejä mukaillen. Moni talomalli onkin suosittu jo sellaisenaan, mutta talomalleja voi myös räätälöidä toiveiden mukaan. Voit muun muassa:

 • muuttaa pohjaratkaisua itsellesi sopivammaksi siirrellen väliseiniä, yhdistellen huoneita, kasvattaen ikkunoiden kokoa, jatkaen talon pituutta jne.
 • valita ulkonäön toisesta mallistosta.
 • valita tyylikkäät sisustusvalinnat muuttovalmiiseen kotiin.
 • valita Kastelli Green™ rakenteen, jolloin kotiin saa muun muassa tasaisemman ilmankosteuden hirsitalojen tapaan.
 • halutessasi valita autotallin tai autokatoksen, joka voidaan myös rakentaa osaksi taloa.
 • valita toimitusvaihtoehdon oman työpanoksesi mukaan; haluatko kodin peruspakettina, viittä vaille valmiina vai avaimet käteen-periaatteella muuttovalmiina kokonaisuutena.

Veistos 163/195Veistos 163/195

Tee elämäsi tärkein kotimatka yhdessä Kastellin kanssa

Suunnitellessasi unelmiesi kotia, avuksesi rientävät asiantuntevat Kastelli-kauppiaat ja arkkitehdit, kun vain rohkenet pyytää apua! Hyvin suunniteltu talo on jo puoliksi tehty. Voit valita, haluatko oman unelmatalon muuttovalmiina, sisätilojen viimeistelyä vaille valmiina vai peruspakettina. Kaikkiin talomalleihin on saatavilla hengittävä ja ekologinen Kastelli Green™ rakenne.

Mikä erottaa Kastellin muista?

Oletko jo kuullut Kastellin Kolmedee-palvelusta?

Kastellin uusi suunnittelutyökalu Kolmedee on nyt apunasi suunnitellessasi unelmiesi kotia. Jokainen muuttovalmis Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin, joten herätä kotiunelmasi eloon ja inspiroidu suunnittelutyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

 • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
 • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
 • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
 • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kompromissittomasta kodista.
 • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissa on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia. Kolmedee -ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin. Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi!

Selaa 3D-malleja ja muokkaa

Tilaa sinäkin uusi Kastellin talokirja ja ihastu talomalleihin!

kastelli_talokirja_sisus_koko-490x711