TAKAISIN

Ihanat pihat järvinäkymällä

Päivitetty: 30.6.2021

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjan kauniissa maisemissa. Hiidensalmella oleva messualue sijaitsee Lohjanjärven rannalla aivan Lohjan keskustan tuntumassa. Messualueella olevasta 16 omakotikohteesta jokaisessa on oma järvinäkymä.

Messukohteen takapihalta on suora näkyvyys Lohjanjärvelle. Kuva: RudusMessukohteen takapihalta on suora näkyvyys Lohjanjärvelle. Kuva: Rudus

Ideat talteen!

Rudus on seurannut piharakentamista peräti neljässä eri messukohteessa sekä sosiaalisen median kautta että fyysisesti paikanpäällä. Kohteisiin on valikoitunut Ruduksen laajasta valikoimasta hyvinkin monipuolinen kattaus. –Täältä on jokaisen helppo löytää itselleen jotain pientä ideaa kotiin viemiseksi.

Pihoilla on käytetty sekä pihakiviä että laattoja, erityisesti mainitsemisen arvoisena on, että jokaisella pihalla on kiinnitetty erityistä huomiota hulevesiin ja niiden imeyttämiseen. Lisäksi tarjolla on ideoita siitä, miten kiviaineksia, katteita sekä kasvillisuutta voi pihakivien rinnalla yhdistellä.

Kurkista messupihoihin jo nyt!

Oheisen linkin kautta pääset tutustumaan Ruduksen neljään eri messukohteeseen. Kurkista ja ihastu!

Asuntomessupihat 2021

Messukohteissa on tarjolla ideoita siitä, miten kiviaineksia, katteita sekä kasvillisuutta voi pihakivien rinnalla yhdistellä. Kuva: Rudus.Messukohteissa on tarjolla ideoita siitä, miten kiviaineksia, katteita sekä kasvillisuutta voi pihakivien rinnalla yhdistellä. Kuva: Rudus.