TAKAISIN

Viimeistele piha kuntoon - piharakennus ensi kesälle

Julkaistu: 23.8.2021

Kesä 2021 hemmotteli meitä auringolla sekä suorastaan trooppisilla lämpötiloilla. Mutta miten omasta pihasta voisi nauttia vielä enemmän myös tällaisina lähes polttavan kuumina kesäpäivinä? Yksi ratkaisu löytyy monikäyttöisistä piharakennuksista, joissa voi viettää aikaa yhdessä perheen sekä ystävien kanssa saunoen ja herkullisia kesäruokia valmistaen.

Päivitetty vastaamaan nykypäivän tarpeita

Hirsi on suomalaisille tuttu materiaali jo monen sukupolven takaa. Luotettava sekä turvallinen materiaali onkin nyt nostanut suosiotaan entisestään ja hirsirakennusten kauppa käy kuumana. Nyt syksyn koittaessa on tullut loistava aika tehdä tilaus ja varmistaa, että Kontion piharakennus komistaa pihapiiriä ensi kesänä!

Hirsisten piharakennusten arkkitehtuuri, laatu sekä tilaratkaisut ovat huippuluokkaa. Laadukkaat rakennukset yhdistävät kauneuden ja käytännöllisyyden samaan pakettiin. Kauniisti pihapiiriin sekä ympäristöön solahtavat rakennukset näyttävät siltä kuin niiden olisi pitänytkin olla pihallasi aina.

Tässä esittelyssä muutama vaihtoehto:

Pioni-sauna tarjoaa erinomaiset löylyt.Pioni-sauna tarjoaa erinomaiset löylyt.

Pioni-sauna

Hirsisaunassa saat parhaat löylyt, luonnollisesti! Kerrosalaltaan 15,5 m² oleva Pioni-sauna sopii maisemaan kuin maisemaan. Tämä sauna on loistava ratkaisu omasta hirsisaunasta haaveilevalle. Saunan yhteydessä on yöpymiseen soveltuva aitta, jonne voi vetäytyä vilvoittelemaan kosteiden löylyjen jälkeen ja nauttia kauniista maisemasta suurien ikkunoiden ansiosta.

Tutustu lisää Pioni-saunaan

Vuokko on todellinen ruoanlaittajan unelma.Vuokko on todellinen ruoanlaittajan unelma.

Vuokko

Oletko innokas kokki? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Vuokkoon, joka on kesäkeittiö kaikilla mausteilla! Suureen ruokailutilaan mahtuu aterioimaan isommallakin väellä.

Kerrosalaltaan 23,5 m² oleva piharakennus tarjoaa lisämajoitusmahdollisuuden sekä kesäkeittiön samassa paketissa. Aitassa on nukkumatilat kahdelle ja kesäkeittiön puolelta löytyy myös kamina-/takkavaraus viileitäkin iltoja varten.

Tutustu Vuokkoon

Lehmus A. Omaa rauhaa sekä kokonaisvaltaista vapaa-ajan viettoa.Lehmus A. Omaa rauhaa sekä kokonaisvaltaista vapaa-ajan viettoa.

Lehmus A

Kesäsauna, jonka tilaratkaisut takaavat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen vapaa-ajan viettoon. Rakennuksen oleskelutilat on erotettu saunasta katetulla terassilla. Sadesääkään ei siis pääse häiritsemään saunomista ja virkistävää vilvoittelua. Tässä mallissa saat itsellesi tupana toimivan aitan sekä pesusaunan. Kokonaisuudessaan tämä kesäsauna on 14 m².

Tutustu Lehmus A-malliin


Kurkista Kontion hirsitalomallit

Kiinnostuitko?