• Etusivu
  • Kasvillisuus

Pikkuvihreä: Kuivakäymälät ja jätevesiratkaisut jo lähes 30 vuoden kokemuksella

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Pikkuvihreä
Julkaistu 21.08.2022Päivitetty 26.08.2022
20228_79420.jpg

Kompostoiva sisävessa on nykyään saatavissa modernina ja tyylikkäänä ratkaisuna niin omakotitaloon kuin vapaa-ajan asuntoon.

Vuonna 1993 perustettu on erikoistunut ekologisiin käymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin. Pikkuvihreä valmistaa suuren osan tuotteistaan, mutta myös maahantuo valikoituja toisten valmistajien malleja sekä jälleenmyy monia laatumerkkejä.

Pikkuvihreä yrityksenä

Pikkuvihreän valikoimista löytyy käymälä- ja jätevesiratkaisuja niin vapaa-ajan asuntoihin, koteihin kuin julkisiinkin kohteisiin. Pikkuvihreä on toimittanut tuotteita valtavasti myös matkailukohteisiin, siirtolapuutarhoihin sekä erilaisille retkeilyalueille. Ota rohkeasti yhteyttä ja asiantuntijat suunnittelevat kohteeseesi parhaimman ja ekologisimman käymälä- ja jätevesiratkaisun.

Pikkuvihreä on vahvasti verkkokauppaan suuntautunut yritys, mutta Rymättylän kirkonkylässä sijaitsevassa myymälässä pääsee tutustumaan myyntinäyttelyyn ja tuotteita pääsee myös testaamaan. Myymälässä on esillä lähes kaikki tuotteet ja monet niistä ovat myös paikanpäällä käytössä. Verkkokaupasta löydät valtavasti lisätietoa ja vinkkejä tuotteista, niiden asennuksesta ja käytöstä. Asiakaspalvelua saa puhelimitse, Whatsappin välityksellä ja sähköpostitse, joten jos hakemaasi tietoa ei löydy, laita viestiä tai soita.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa

Käymälä- ja jätevesiratkaisuja jo lähes 30 vuoden kokemuksella

Vuosien kokemuksella on merkitystä. Pikkuvihreällä on kokemusta lukuisista erilaisista kuivakäymälöistä jo lähes 30 vuoden ajalta ja ovat ehdottomia alansa asiantuntijoita. Pikkuvihreän osaaminen ei rajoitu ainoastaan Suomeen, sen käymälöitä on maailmalla muun muassa Espanjan ja Islannin kansallispuistoissa.

Pikkuvihreä on osallistunut useisiin alan kansainvälisiin merkittäviin tapahtumiin, kuten World Toilet Summit- käymälätapahtumiin Singaporessa 2001, Beijingissä 2004 ja Philadelphiassa 2010. Yritys on saanut arvostetun Agenda21 -ympäristötekopalkinnon vuosina 1998 ja 2005. Yrityksellä on jälleenmyyjiä ympäri maailmaa ja se on aktiivinen Käymäläseura Huussissa. Käymäläprojekteja on käynnissä tällä hetkellä muun muassa Mongoliassa, Australiassa, Islannissa sekä Espanjassa.

Suomalaisia kuivakäymäläratkaisuja arvostetaan maailmalla ja Pikkuvihreä haluaa omalta osaltaan olla parantamassa maailman sanitaatiotilannetta.

Pikkuvihreän kompostoivia kuivakäymälöitä Espanjan ja Islannin kansallispuistoissa.
Pikkuvihreän kompostoivia kuivakäymälöitä Espanjan ja Islannin kansallispuistoissa.
Luonnollinen ei ole häpeällistä.
Meripalo Oy

Tuotteet ja palvelut

Pikkuvihreällä on vuosien kokemus käymälöiden, jäteveden puhdistuksen ja kompostoinnin kanssa ja koko valikoima perustuukin ympäristöystävällisyyteen, laatuun ja tarkkaan testattujen tuotteiden toimivuuteen käytännössä. Yrityksen ydinosaamista ovat kuivakäymälät, harmaan veden puhdistus, kompostointi sekä näihin liittyvät tarvikkeet. Asiakasta palvellaan myös tuotteen oston jälkeen antaen tukea ja neuvontaa tuotteiden käyttöön liittyen.

Pikkuvihreän omia tuotemerkkejä ovat Green Toilet -kompostikäymälät sekä GeoTrap harmaan veden puhdistustuotteet.

Tutustu valikoimaan:
Kuivakäymälät
Jätevesiratkaisut
Kompostointi
Juomaveden puhdistus
Outlet-tuotteet

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Pikkuvihreä
Kasvillisuus
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20228_79458.jpg
Sisävessa mökille: valitse uudenlainen kuivakäymälä käyttötarpeen mukaan
Oletko etsimässä toimivaa ja vaivatonta kuivakäymälää mökillesi? Onko pääsi ihan pyörällä kaikista markkinoiden tarjoamista vaihtoehdoista? Kuivakäymälällä tarkoitetaan käymäläratkaisua, jossa ei vettä käytetä lainkaan huuhteluun. Kuivakäymälätekniikoita ovat muun muassa erilaiset kompostoivat, erottelevat ja pakastavat käymälät, alipaine-wc sekä polttava käymälä. Kuten otsikossakin jo kerrottiin, kahdeksan kymmenestä mökkiläisestä löytää todennäköisesti itselleen sopivan vessan mökilleen Pikkuvihreän suosituimmista käymälämalleista. Pikkuvihreällä on yli 30 vuoden kokemus suomalaisista mökkivessoista ja huusseista, joten asiantuntija-apua kannattaa ehdottomasti hyödyntää omassa projektissaan.
20234_81371.jpg
Nappaa ammattilaisen ohjeet kuivakäymälän valintaan mökille
Onpa mökki tai vapaa-ajan asunto kovassa tai vähäisessä käytössä vuoden aikana, on toimiva kuivakäymälä olennainen osa viihtyisyyttä ja ympäristöystävällistä mökkeilyä. Kuivakäymälä kannattaa valita käyttöasteen ja minimaalisten käyttökustannusten mukaan. Kuivakäymälöitä löytyy markkinoilta useampia erilaisia, kuten kompostoivia, erottelevia, polttavia ja jäädyttäviä käymälämalleja. Kuivakäymälä on taloudellinen vaihtoehto, koska sen asentaminen on vesivessaa helpompaa, jätevesien käsittely helpottuu ja etenkin vesilasku pienenee.
20237_72022.jpg
Makoisat luumut ja kirsikat: nauti tuoreena tai säilö
Herkuttele tuoreilla luumuilla ja kirsikoilla. Käytä ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa tai säilö talven varalle.Luumuista, sen alalajista kriikunasta ja kirsikoista kannattaa valmistaa erilaisia hilloja, marmeladeja ja mehuja piristämään pimeää talvea. Jos satoa tulee runsaasti, voi hedelmiä myös pakastaa sopivina annoksina.– Poista hedelmistä kivet ja käytä tuoreen tavoin leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa. Jos tiedät keittäväsi niistä myöhemmin mehua, voit pakastaa ne kokonaisina, matkailu- ja ruoka-asiantuntija Janita Kylänpää Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisista neuvoo.
20232_14928.jpg
Keväällä huomio huonekasveihin
Huonekasvit ovat tärkeä sisustuselementti ja niillä voidaan korostaa persoonallista tyyliä ja kodin tunnelmaa. Kasvitrendit vaihtuvat samalla tavalla kuin muukin muoti. Suurin osa silti toivoo kasvilta helppohoitoisuutta, tosiharrastajat taas hakevat haasteita ja erikoisuuksia.
20238_82722.jpg
MIlloin havupuut istutetaan? Asiantuntija vastaa
Milloin on hyvä aika istuttaa havupuun taimia? Paikkana Etelä-Lappi, en tiedä tarkkaa vyöhykettä.
14_P_77005.jpg
Kysymyksiä puutarhanhoidosta
Miten päästä eroon etanoista, kirvoista ja muista puutarhan tuholaisista. Entä villiintyneestä vuohenputkesta? Puutarha.netin asiantuntijat vastaavat muiden muassa näihin Ilta-Sanomien lukijoita askarruttaneisiin kysymyksiin.*Kysymyksiä ja vastauksia voit käydä lukemassa Puutarha.netin Kysy, niin vastaamme -palstalla. Voit esittää myös oman kysymyksesi! Palvelun käyttö edellyttää kirjautumista.* Kysymykset vastauksineen julkaistu Ilta-Sanomien verkkosivulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton