TAKAISIN

Pikkuvihreä: Kuivakäymälät ja jätevesiratkaisut jo lähes 30 vuoden kokemuksella

Julkaistu: 22.8.2022

Vuonna 1993 perustettu on erikoistunut ekologisiin käymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin. Pikkuvihreä valmistaa suuren osan tuotteistaan, mutta myös maahantuo valikoituja toisten valmistajien malleja sekä jälleenmyy monia laatumerkkejä.

Kompostoiva sisävessa on nykyään saatavissa modernina ja tyylikkäänä ratkaisuna niin omakotitaloon kuin vapaa-ajan asuntoon.Kompostoiva sisävessa on nykyään saatavissa modernina ja tyylikkäänä ratkaisuna niin omakotitaloon kuin vapaa-ajan asuntoon.

Pikkuvihreä yrityksenä

Pikkuvihreän valikoimista löytyy käymälä- ja jätevesiratkaisuja niin vapaa-ajan asuntoihin, koteihin kuin julkisiinkin kohteisiin. Pikkuvihreä on toimittanut tuotteita valtavasti myös matkailukohteisiin, siirtolapuutarhoihin sekä erilaisille retkeilyalueille. Ota rohkeasti yhteyttä ja asiantuntijat suunnittelevat kohteeseesi parhaimman ja ekologisimman käymälä- ja jätevesiratkaisun.

Pikkuvihreä on vahvasti verkkokauppaan suuntautunut yritys, mutta Rymättylän kirkonkylässä sijaitsevassa myymälässä pääsee tutustumaan myyntinäyttelyyn ja tuotteita pääsee myös testaamaan. Myymälässä on esillä lähes kaikki tuotteet ja monet niistä ovat myös paikanpäällä käytössä. Verkkokaupasta löydät valtavasti lisätietoa ja vinkkejä tuotteista, niiden asennuksesta ja käytöstä. Asiakaspalvelua saa puhelimitse, Whatsappin välityksellä ja sähköpostitse, joten jos hakemaasi tietoa ei löydy, laita viestiä tai soita.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa 

Käymälä- ja jätevesiratkaisuja jo lähes 30 vuoden kokemuksella

Vuosien kokemuksella on merkitystä. Pikkuvihreällä on kokemusta lukuisista erilaisista kuivakäymälöistä jo lähes 30 vuoden ajalta ja ovat ehdottomia alansa asiantuntijoita. Pikkuvihreän osaaminen ei rajoitu ainoastaan Suomeen, sen käymälöitä on maailmalla muun muassa Espanjan ja Islannin kansallispuistoissa.

Pikkuvihreä on osallistunut useisiin alan kansainvälisiin merkittäviin tapahtumiin, kuten World Toilet Summit- käymälätapahtumiin Singaporessa 2001, Beijingissä 2004 ja Philadelphiassa 2010. Yritys on saanut arvostetun Agenda21 -ympäristötekopalkinnon vuosina 1998 ja 2005. Yrityksellä on jälleenmyyjiä ympäri maailmaa ja se on aktiivinen Käymäläseura Huussissa. Käymäläprojekteja on käynnissä tällä hetkellä muun muassa Mongoliassa, Australiassa, Islannissa sekä Espanjassa.

Suomalaisia kuivakäymäläratkaisuja arvostetaan maailmalla ja Pikkuvihreä haluaa omalta osaltaan olla parantamassa maailman sanitaatiotilannetta. 

Pikkuvihreän kompostoivia kuivakäymälöitä Espanjan ja Islannin kansallispuistoissa.Pikkuvihreän kompostoivia kuivakäymälöitä Espanjan ja Islannin kansallispuistoissa.

Luonnollinen ei ole häpeällistä.
Meripalo Oy

Tuotteet ja palvelut

Pikkuvihreällä on vuosien kokemus käymälöiden, jäteveden puhdistuksen ja kompostoinnin kanssa ja koko valikoima perustuukin ympäristöystävällisyyteen, laatuun ja tarkkaan testattujen tuotteiden toimivuuteen käytännössä. Yrityksen ydinosaamista ovat kuivakäymälät, harmaan veden puhdistus, kompostointi sekä näihin liittyvät tarvikkeet. Asiakasta palvellaan myös tuotteen oston jälkeen antaen tukea ja neuvontaa tuotteiden käyttöön liittyen. 

Pikkuvihreän omia tuotemerkkejä ovat Green Toilet -kompostikäymälät sekä GeoTrap harmaan veden puhdistustuotteet.

Tutustu valikoimaan:
Kuivakäymälät
Jätevesiratkaisut
Kompostointi
Juomaveden puhdistus
Outlet-tuotteet

Kiinnostuitko tuotteesta? Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä/jätä yhteydenottopyyntö