TAKAISIN

Täyslämmin Kastelli-huvila

Julkaistu: 24.10.2007
Kastelli-Huvila on lattioita ja nurkkia myöten lämpimän vedoton kovallakin tuiskulla. Aamulla voi herätä uuteen päivään ja astella avojaloin aamuaskareille. Kastelli-Huvilan ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitalosta tuttuun rakentamistapaan. Paikalla tehty huvila on saumaton ja lämmin joka kohdasta.

Ei tuhlaa energiaa


Energian säästö on rakenteen ekologisuutta parhaimmillaan. Kastelli-Huvilan Täyslämmin -rakenne pitää lämmön sisällä. Pudotuslämpö on täysimääräisesti hyödynnettävissä; sisälämpö pysyy asetetussa ja putket ehyenä, vaikka ulkolämpötila laskisi rajustikin. Koska energiaa ei huku tarpeettomasti seinämassan lämmittämiseen, Kastelli-Huvila myös lämpiää nopeasti.

Harkittu ratkaisu!


Kastellin tuttu ja turvallinen rakennustapa takaa ainutlaatuisen lämpimyyden jokaisessa yksityiskohdassa. Teollisesti määrämittaiset osat pystytetään paikanpäällä saumattomaksi ja kiinteäksi kokonaisuudeksi. Huvilapaketti on koottu omatoimista rakentajaa ajatellen; hyvän suunnittelun ja esivalmistuksen ansiosta pystyttäminen on nopeaa ja mukavaa.

Uusi vapaus valita sisustus


Kastelli-Huvilan aidon puurungon ansiosta rakenteet ovat painumattomat eivätkä tuota ongelmia suurenkaan lumitaakan alla. Ovet ja ikkunat avautuvat normaalisti vuosienkin kuluttua. Paikallarakennettu seinä on saumattomuutensa ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellinen alusta kaikenlaisille tapeteille. Kastelli-Huvilaan voidaan luoda haluttua tunnelmaa tapeteilla, puu- ja hirsipaneeleilla sekä kosteisiin tiloihin laatoilla.

Lämpimän vedottomassa Kastelli-huvilassa on mukava viettää aikaa vaikkapa takkatulen loisteessa piirrellen.Lämpimän vedottomassa Kastelli-huvilassa on mukava viettää aikaa vaikkapa takkatulen loisteessa piirrellen.

Kastelli-Huvilat: kaikkialle sopiva mallisto


Arkkitehtuuriltaan Kastelli-Huvilat sopivat niin luonnon keskelle kuin rakennettuunkin ympäristöön. Laadukkaat ja toimivat ratkaisut ovat viihtymistä parhaimmillaan. Kastelli-Huvilalla silmä lepää ja mieli virkistyy. Kastellin Täyslämmin Huvila on juurtunut osaksi suomalaista vapaa-ajan asumista. Uusia malleja tulee koko ajan lisää. Kokonaisia mallistoja on jo kolmetoista. Mallistosta löytyy varmasti toiveet täyttävä, täyslämmin vapaa- ajan asunto joka niemeen, notkoon tai vaikka tunturiin.

Valokaari-huvilat edustavat Kastellin uusinta, modernia huvila-arkkitehtuuria. Oleskelutilojen kaarevalla ikkunaseinällä – valokaarella – huvila-asumiseen saadaan aivan uudenlaisia näkymiä sisälle ja ulos. Valokaariikkunoiden kautta avautuvat tontin maisemat muodostavat elävän taulun, jonka aiheet vaihtuvat vuodenaikojen mukaan.

Savotta-Huvilat massiivipuisine hirsinurkkineen ja Täyslämpimine rakenteineen ovat Kastellin erähenkistä mallistoa. Kastellin tavalla toteutettuna, näissä 'hirsikämpissä' on painumaton rakenne ja kaikki nykyajan mukavuudet ympärivuotiseen loman viettoon. Laajoilla terasseilla on tilaa ulkoiluvälineiden huoltoon, saunan jälkeiseen vilvoitteluun tai kesäisin vaikkapa aamukahvitteluun. Tehokkaasti käytetyt neliöt voidaan maksimoida sijoittamalla väliseinät juuri oikeisiin paikkoihin.

Visio on luovien ja osaavien arkkitehtien näkemys modernista loma-asumisesta. Malliston arkkitehtuuri on klassisen selkeää ja linjakasta. Korkealle, vinoon sisäkattoon asti ulottuvat suuret viistot ikkunat antavat Visiolle ainutlaatuisen ilmeensä sisälle ja ulos. Loma-asumisessa luonnolla on ratkaiseva merkitys viihtyisyyteen ja tunnelmaan. Vision oleskelutiloista avautuvat näkymät vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Pihatoiminnot liittyvät tiiviisti asuintiloihin, sillä laajalle terassille on suora yhteys useammasta eri tilasta. Ulkopuolen jykevä puuverhous liittää Vision luontevasti osaksi ympäröivää luontoa.

Ota yhteyttä Kastelli-huvilakauppiaaseen


Unelmoitko omasta lasikuistiateljeesta, tai onko mielessäsi edustava luksusasunto vapaaaikaan? Kastellin Unelma-Huviloista löydät valmiiksi mietityt, täyslämpimät ratkaisut mummonmökistä edustushuviloihin. Kastelli-Huvilalla on mukava tehdä myös töitä. Työpiste valoisalle lasikuistille, ja luova työympäristö on valmis. Tulevaisuuden etätyöpaikka.

Kastelli-Talot Oy
Lekatie 6
90150 Oulu
www.kastelli.fi