TAKAISIN

Kattotarvikkeet

Julkaistu: 14.1.2014

Toimivaan kattoon tarvitaan aina katemateriaalin lisäksi myös läpi-vientejä, tiivisteitä ja rakennusmääräysten mukaiset kattoturvatuotteet. Laadukkaat, oikein asennetut tiivisteet takaavat katon tiiviyden ja yhteensopivat läpiviennit varmistavat katon toimivuuden LVIS-asennuksissa. Erilaisilla viimeistelytuotteilla voidaan hioa loppuun tiilikaton toimivuus ja ulkonäkö. Ormax kattopakettiin kuuluvat kaikki tarvittavat kattotarvikkeet - jopa päätykukko.
 

Rakennusmääräyskokoelma edellyttää

Kattoturvatuotteita tarvitaan, jotta katolla voitaisiin liikkua turvallisesti. Savupiippu on voitava nuohota, poistoputket tarkistaa tukosten varalta ja katolta on ehkä poistettava roskia tai lunta. Myös antenniasennukset edellyttävät usein katolle kiipeämistä.Kattoturvatuotteita edellytetään jo viranomaismääräyksissä.

Suomen rakentamismääräyskokoelman osa F2 rakennuksen käyttöturvallisuudesta määrää, että rakennuksen huoltamisen turvallisuus on varmistettava. Ormax-kattoturvatuotteet on kehitetty sekä testattu katon käyttö- ja huoltoturvallisuuden varmistamiseksi. Kattoturvatuotteita ovat mm. tikasaskelmat, lumiesteputket ja -kiinnikkeet, kattosilta- ja kannakkeet ja seinätikkaat.

Palvelua pakettiin

Katon ostaminen on nykyisin erittäin helppoa. Täysi paketti merkitsee, että vain tiilen malli, pintavaihtoehto ja väri on pystyttävä valitsemaan itse. Ormax huolehtii siitä, että oikea määrä kattotiiliä ja tarvikkeet tarvittaessa asennetaankin paikalleen.

Vaivaton tilaus ja toimitus merkitsevät täyttä pakettia, jonka voi tilata yhdellä kertaa, yhdeltä toimittajalta ja säästää näin aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Tämä pienentää myös virhemahdollisuuksia: osat ovat yhteensopivia ja niissä on mukana hyvät asennusohjeet. Myös rahtikuluissa säästyy melkoisesti.

Ilmainen määrälaskentapalvelu antaa tarkat tiedot kattotiilien ja kaikkien tarvittavien kattotarvikkeiden menekistä. Laskelman perusteella on helppo pyytää kattotarjous rautakaupasta. Määrälaskennan voi pyytää Ormax asiakaspalvelustamme. Kuljetuksen yhteydessä tiilet voidaan nostaa katolle lähes koko Suomessa.
 

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.