TAKAISIN

Kutukämppä-aitta sisustettuna

Päivitetty: 10.5.2011
Kutukämppä valmiina vastaanottamaan messuvieraita.Kutukämppä valmiina vastaanottamaan messuvieraita.
Kutukämppä-aitta on kuin pienoismalli perinteisestä mummonmökistä. Kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa on haluttu tuoda esiin vanhan ajan nostalgisuutta. Mökki on muodoltaan suorakaiteen muotoinen, perinteisyyttä lisää punamullan sävyinen puujulkisivu ja valkoiset koristelaudat. Tässä mökissä vieraat viihtyvät ja nukkuvat makeasti!

Aitta on monikäyttöinen lisärakennus, jonka sisustus suunnitellaan käyttötarpeen mukaan. Messuille rakennettu Kutukämppä haluttiin sisustaa romanttiseksi kahden hengen yöpymispaikaksi.

Toisenlaisella tilajärjestelyllä ja sisustuksella se voi toimia vaikka aktiivisen kalamiehen "tukikohtana" kesämökin yhteydessä. Sopivalla kalustuksella kaikki kalastustarvikkeet saadaan pysymään hyvässä järjestyksessä ja poissa muiden tieltä.

Kutukämppä-ideaa voi soveltaa myös vaikkapa kotipihalle, jossa se voidaan sisustaa esimerkiksi perheen lasten pihapiirin "kesäasunnoksi".
Pelargoniat kukkivat punamultaisen "mummonmökin" ikkunalaatikoissa.Pelargoniat kukkivat punamultaisen "mummonmökin" ikkunalaatikoissa.

Muhkea vuode upeine Ritarinkukka-silkkeineen täyttää varsinaisen huonetilan. Sivuilla korkeat ja kapeat lipastot toimivat yöpöytinä ja säilytyskalusteina.

Pintamateriaaleiksi toivottiin erilaisilla paneeleilla leikittelyä. Hylly haluttiin kiertämään ylhäällä ikkunan yläreunan korkeudella. Puuinfon esitteistä löytyi mukavia vinkkejä toteutukseen. Värityksen saneli pitkälti mökkiin valitut upeat silkkitekstiilit. Sormipaneeli sai hopeanhohtoisen kuultavan pinnan Tikkurilan Taikamaalista. Lattiassa on todella aidon lankkulattian oloinen Upofloorin tammilaminaatti Tammi Legacy Tradition Quattro.

Jukka Rintala Designin loistokkaiden tekstiilien lisäksi vaatimattomaan vierasmökkiin luotiin hohdokkuutta muun muassa wc:n kruusatulla peilivalinnalla. Jokipiin Pellavan luonnollisen kauniit pellavapyyhkeet ja kaitaliina kuuluvat ehdottomasti tänne.

Seinälle on asennettu naulakko pyyhkeiden tai vaatteiden ripustamista varten.Seinälle on asennettu naulakko pyyhkeiden tai vaatteiden ripustamista varten.
Peililiukuovien kohdalle jää pieni soppi puutarhakalusteille; pöytä ja kaksi tuolia.Peililiukuovien kohdalle jää pieni soppi puutarhakalusteille; pöytä ja kaksi tuolia.