TAKAISIN

Ryhdy säkkiviljelijäksi!

Julkaistu: 12.1.2018

Kun omaa pihaa ja kasvimaata ei ole, niin kuinka voisi kasvattaa itselleen ja perheelleen puhdasta lähiruokaa ja hyötypuutarhan herkkuja? Kätevä ja siisti ratkaisu on käyttää kasvusäkkejä, joissa on mullat ja ravinteet valmiina koko kasvukautta varten.

Biolan on vastannut kaupunki- ja pienviljelijöiden toiveisiin tuomalla markkinoille Biolan Kasvusäkin ja Yrttimaan . Säkeissä kasvatat niin tomaatit, kurkut, paprikat, melonit, mansikat, yrtit, vihannekset kuin kukatkin - ihan vaikka parvekkeella tai talon seinustalla!

Tutustu koko kasvualustavalikoimaan

Biolan KasvusäkkiBiolan Kasvusäkki

Biolan Kasvusäkki

Nopeita ja käteviä kasvatusalustoja omille, luonnonmukaisille tomaateille, kurkuille ja vaikka meloneille ovat valmiit Kasvusäkit, joiden muutamalla viillolla tehtyihin aukkoihin istutetaan taimet. Kasvusäkissä on luonnonmukainen multa ja ravinteet valmiiksi koko kesän kasvulle. Kasteluun riittää pelkkä vesi. Isompaan Kasvusäkkiin voidaan istuttaa kolme tainta. Säkeissä on selkeät toimintaohjeet.

Pakkauskoot: 70 l säkki (koko 70 × 55 cm) . Sisältää varastolannoitteen.

Biolan Yrttimaa

Luonnonmukaisesti lannoitettu ja kalkittu, valmis kasvatusalusta salaateille, yrteille, pikkuvihanneksille ja kukille on Biolan Yrttimaa. Kasvit voidaan istuttaa säkkiin taimina tai kylvää suoraan Yrttimaan multaan. Yrttimaa on yhteensopiva Biolan Parveketarhan Kasvupöytään ja Kasvupenkkiin.

Pakkauskoko: 50 l säkki (koko 67 × 54 cm).
Biolan YrttimaaBiolan Yrttimaa

Lisävarusteena Biolan Kasteluallas

Kun Kasvusäkkiin hankitaan lisävarusteeksi Kasteluallas, on viljely vieläkin helpompaa. Kasteluallas toimii vesivarastona, josta kasteluvesi imeytyy kasvualustaan kapillaarisesti kasvin tarpeiden mukaan. Se mahdollistaakin punaposkisten tomaattien ja raikkaiden kurkkujen viljelyn esimerkiksi mökillä. Myös parvekeviljely on siistiä, kun kastelu hoituu Kastelualtaasta eikä ylimääräinen vesi valu lattialle.

Kasteluallas helpottaa viljelyä ja sallii kotitarhurin lomailutkin kesällä. Kastelualtaan vesivarasto riittää satoikäisillä tomaatintaimilla vähintään viikon ajaksi ja pikkutaimilla paljon pidempään. Myös päältä kasteltaessa ylimääräinen vesi valuu altaaseen. Pienelläkin parvekkeella on nyt helppoa kasvattaa luomutomaatit ja -kurkut oman perheen tarpeisiin; siististi ja huolettomasti!

Kasteluallas huolehtii tasaisesta kastelusta.Kasteluallas huolehtii tasaisesta kastelusta.