TAKAISIN

Turvallisuus tänään

Päivitetty: 20.11.2006
Turvallisuuden hoitoon ei nykypäivänä tarvita piikkilankoja tai vallihautoja. Tekniikan kehittyessä markkinoilla on tarjota aiempaa helpompikäyttöisiä ja luotettavampia kodin- ja yrityksen turvajärjestelmiä. Jablotron-järjestelmien toimintavarmuus on varmistettu alan vaativimpien normien mukaan. Jablotronin tuotekehitystyön kulmakivet ovat turvallisuus ja laitteiston toimintavarmuus. Jablotron-turvajärjestelmät ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä.

Turvajärjestelmä kotiin tai mökille


Asuinkiinteistöjen suojauksessa, oli kyseessä kerro-, rivi tai omakotitalo tulee ottaa huomioon laitteiston päivittäinen käyttö ja sen tarpeet. Usein valvonta mm. halutaan ulottaa myös yön aikaiseen valvontaan joka mahdollistaa vapaan liikkumisen asunnossa yöllä mutta ilmoittaa välittömästi asuntoon tunkeutumisesta. Nykyään järjestelmän valvontakohteisiin ei liitetä vain murtohälytystä vaan puhutaan kokonaisturvajärjestelmästä, johon on mahdollista liittää niin Palo, Paniikki ja Teknisiä hälytyksiä.

Kun suojattavana on mökki tai kesähuvila pitää laitteen kyetä toimittamaan tapahtumista tieto tarkasti ja nopeasti yhdelle tai usealle henkilölle. Puhelinlinjojen puutteen tai sabotointiherkkyyden takia on suositeltavaa käyttää GSM-pohjaista hälytyksensiirtoa. Uusimmilla siirtolaitteilla voit myös ohjata mökin lämmitystä tai valaistusta ennen saapumistasi paikalle. Käytön ja ohjelmoinnin voit tehdä kätevästi kauko-ohjatusti ilman, että käyt paikanpäällä.

Langatonta turvallisuutta


Langaton turvatekniikka mahdollistaa ilmaisimien ja käyttölaitteiden sijoittamisen siististi niin uuteen asuntoon kuin muuten vaikeasti kaapeloitavaan kiinteistöön. Järjestelmätoteutus voidaan tehdä ilman kopromissejä heikentämättä turvatasoa. Lisäksi langaton tekniikka antaa aivan uusia mahdollisuuksia liittää järjestelmään esimerkiksi sivurakennuksi, varastoja tai autotalleja. Aivan uutena mahdollisuutena Jablotron on tuonut markkinoille ulkotiloihin suunnitellut langattomat liikeilmaisimet. Kustannuksellisesti edullisinta on kuitenkin valita johdollinen ilmaisin silloin kun kaapelointi on erityisen helppoa tai kun kiinteistöön on tehty valmius johdolliselle turvajärjestelmälle.

Ei pelkästään murtohälytin...
...vaan täydellinen kodin ja yrityksen turvajärjestelmä, jota voit kasvattaa tarpeittesi mukaan. Murtohälytysjärjestelmään voit lisätä palo-, paniikki-, sabotaasi- tai teknisten hälytysten valvonnan.

Helppo käyttää...
... selkeältä näppäimistöltä tai radioavaimilla. Käyttölaite valittavissa mielesi tai käyttötarkoituksen mukaan. Päivittäinen järjestelmänkäyttö onnistuu helposti kaikilta perheenjäseniltä.

Parhaimman suojaustason...
... kiinteistöösi saat eri kohteiden vaatimusten tai tulevaisuuden tarpeiden mukaan laajennettavissa olevalla järjestelmällä. Jablotron-järjestelmän langattomat ilmaisimet, käyttölaitteet ja lisälaitteet mahdollistavat aivan uusia mahdollisuuksia.

Valmiiksi koottu langaton GSM- hälytysjärjestelmäpaketti.Valmiiksi koottu langaton GSM- hälytysjärjestelmäpaketti.

Vaadi langattomalta turvajärjestelmältä seuraavaa:


  • 100bit digitaalinen kommunikointi takaa monipuolisen ja turvallisen siirtotavan.
  • Keskusyksikön Datan uudelleenlaskenta ominaisuus pitää huolehtii vioittuneiden digitaaliviestien tulkinnasta.
  • Vaihtuvakoodinen viestintä estää kaapatun dataviestin uudelleenkäytön.
  • Anti-Scan estää uusimpien kaappari scannereiden käytön.
  • Jablotron ei käytä digitaalidatan salaukseen teollisuuden julkisia salausmenetelmiä vaan on kehittänyt vain langattomille turvalaitteille suunnitellun ei julkisen protokollan.

Käytä asiantuntijaa apuna


Turvajärjestelmän suunnittelussa kannatta luottaa asiantuntijan apuun. Vain paikanpäällä tai pohjapiirustuksista tehty turvallisuussuunnittelu takaa tarvittavan suojaustason kiinteistöösi. Asiantunteva SecurityEASY-asiantuntijasi auttaa ja neuvoo kaikissa turvallisuuteen liittyvissä ongelmissasi.
Turvakartoitus
Turvakartoitus takaa kiinteistösi ehdoilla ja omien toiveittesi mukaisen turvajärjestelmän suunnittelun. Paikanpäällä tai piirrustuksista tehty suunnitelma takaa vaadittavan turvatason kiinteistöösi ja voit olla varma, että kartoituksessa huomioidaan kohteen erityistarpeet. Ylimitoittamatta ja tulevaisuuden tarpeet huomioiden saat aina kustannuksiltaan parhaan ratkaisun.
Asennus
SecurityEASY kauppias on maahantuojan kouluttama ja viranomaisten hyväksymä turvasuojaaja. Turvajärjestelmän suunnittelu ja asennus kannattaa antaa turva-ammattilaisen hoidettavaksi.
Asiantuntijan tekemä asennus on aina nopea ja siisti. Kun valinnat tehdään tarkan turvakartoituksen pohjalta ja kiinteistön rakenteet huomioiden, voidaan järjestelmässä hyödyntää niin johdollisten ilmaisimien kuin langatttomien laitteiden edut.
Käyttöönotto-opastus
Asennettu järjestelmän luovutetaan aina ohjelmoituna ja käyttöönotto valmiina. Asiakkaan toivomukset huomioiden SecurityEASY turvalaiteasiantuntija voi liittää kiinteistönvalvonnan vartiointiliikkeen hälytysvastaanottoon sekä henkilökohtaisiin puhelimiin.Valinnan vapaus on sinulla. Monipuolinen Jablotron- hälytyksensiirto kertoo yksityiskohtaisesti mitä on tapahtunut ja koska.
Ennen turvajärjestelmän luovutusta SecurityEASY-asentaja opastaa järjestelmän käytössä ja varmistaa, että laitteiston toimintaan on perehdytty.
Mercantile Oy Ab
Hakkilankaari 2
01380 VANTAA
Puh. (09) 34 501
Faksi (09) 3450 4279
www.mercantile.fi