TAKAISIN

Kirvojen ja muiden imevien tuholaisten torjunta

Päivitetty: 27.7.2020

Kiusaavatko kirvat, ripsiäiset, ansarijauhiaiset, kehrääjäpunkit, kilpikirvat, villakilpikirvat, kovakuoriaiset, toukat, luteet, kovakuoriaisten tai lehtipistiäisten toukat vai jotkut muut vahingolliset, imevät hyönteiset koristekasvejasi, vihanneksiasi, hedelmiäsi tai viherkasvejasi?

Kirvoja ruusussa...Kirvoja ruusussa...

Luonnonmukainen Spruzit Tuhohyönteisten torjunta-aine on tehokas ja laaja-alaisesti vaikuttava ruiskute vahingollisten, imevien hyönteisten torjuntaan. Spruzit on tarkoitettu sekä sisällä oleville viherkasveille että kaikille kasveille ulkona ja kasvihuoneessa. Luonnonpyretriinin ja rapsiöljyn yhdistelmä torjuu hyönteiset, niiden toukat ja munat.

Luonnonmukainen Spruzit Tuhohyönteisten torjunta-aine

Kirvojen ja muiden vahingollisten imevien hyönteisten torjuntaan on kehitetty täysin luonnonmukainen ja erittäin tehokas
Spruzit -torjunta-aine.

Spruzit on saksalaisen Neudorff-yhtiön tuote, jonka tehokkuus ja ainutlaatuisuus perustuvat siihen, että kehittyneiden kirvojen lisäksi se tappaa myös niiden toukat ja munat. Lisäksi se tepsii myös aikaisemmin ongelmana pidettyihin villakilpikirvoihin. Valmisteen vaikuttavat aineet ovat luonnonpyretriini ja rapsiöljy. Spruzit on hyväksytty Suomessa luonnonmukaiseen viljelyyn.

Spruzit on tarkoitettu sekä sisällä oleville viherkasveille että kaikille kasveille ulkona ja kasvihuoneessa. Spruzit sopii myös koristepuille, hedelmäpuille ja vihanneksille. Sitä on saatavilla sekä tiivisteenä (250 ml) että heti käyttövalmiina sumutteena (500 ml).

Lisää Neudorff-torjuntatuotteista...

Spruzit Tuhohyönteisten torjunta-aine; tiiviste 250 ml ja valmis sumute 500 mlSpruzit Tuhohyönteisten torjunta-aine; tiiviste 250 ml ja valmis sumute 500 ml

Spruzit - ja pääset eroon näistäkin kiusankappaleista!

Spruzit tuhoaa lehtikirvat, kilpikirvat, villakilpikirvat, harsosääsket, jauhiaiset, ripsiäiset, kovakuoriaiset, kaskaat, poppelin salaattikirvat, hernekääriäiset, kovakuoriaisten toukat, toukat, lehtipistiäistoukat, luteet , havupunkit, rhododendronin verkkoluteet sekä kehrääjäpunkit avomaalla, kasvihuoneissa, toimistoissa ja sisätiloissa kotona.

Luonnonpyretriinin ja rapsiöljyn yhdistelmä torjuu hyönteiset, niiden toukat ja munat!

 

Kasvi kellastuu ja kuivuu peittyessään punkin seittiin. Villakilpikirvat näyttävät pumpulitukoilta.Kasvi kellastuu ja kuivuu peittyessään punkin seittiin. Villakilpikirvat näyttävät pumpulitukoilta.

Tehokasta torjuntaa Spruzitilla - täysin luonnonmukaisesti!

Spruzit-käsittely tehoaa aikuisiin lentäviin hyönteisiin, toukkavaiheessa kasvien pinnoilla oleviin yksilöihin, sekä - mikä tärkeintä - se tehoaa myös hyönteisten muniin. Eli uutta sukupolvea ei synny!

Spruzit toimii niin avomaalla, kasvihuoneissa, toimistoissa kuin sisätiloissakin. Se torjuu kirvat ja tappaa niiden munat tehokkaasti - mutta ei ole vahingoksi mehiläisille, kasveille tai muulle ympäristölle! Aine on täysin luonnonmukainen ja vaikutusalueeltaan laaja.