TAKAISIN

Viimeistele nurmikon reunat trimmerillä

Julkaistu: 16.5.2023

Trimmerillä pihan viimeistely hoituu kätevästi. Tehokkaat ja ergonomiset Bosch akkutrimmerit helpottavat nurmikon hoitoa ja tekevät työskentelystä mielekästä.

Trimmeri1

Nurmikon hoito uskomattoman helposti

Boschin kevyet, akkukäyttöiset viimeistelyleikkurit tekevät nurmikonhoidosta miellyttävää. Pääset leikkurin kanssa vaikka pihasi perimmäiseen kulmaan ilman pelkoa johtoon sotkeutumisesta. Et tarvitse polttoainekanistereita eikä pihalla ole polttomoottorin katkua.

Kone siistii ojan pientareet, pensaiden alustat ja kivien ympärystät − kaikki ne alueet, jotka yleensä jäävät ruohonleikkuun jäljiltä hoitamattoman näköisiksi. Koneen innovatiivinen terä leikkaa tehokkaasti ja tarkasti. Tarvittaessa laitteen siimakela on vaihdettavissa nopeasti ja helposti uuteen.

Trimmeri2

Optimaalinen teho ja pitkäkestoinen akku

Pidempi käyntiaika, erittäin kevyt ja säästää tilaa − Boschin litiumioniakut tarjoavat monia etuja. Ne voidaan ladata koska tahansa uudelleen. Akut ovat aina käyttövalmiita, koska niissä ei tapahdu latauksen purkautumista, joka takaa johdottoman ja monipuolisen liikkumavapauden työkentelyssä.

Älykkäästi ohjatun energiansyöttön ansiosta saat kaikki työt valmiiksi optimaalisella teholla ja akun loppumatta. Kaikki Boschin-akkutrimmerit on varustettu Syneon-sirulla. Se syöttää akun energiaa täsmälleen tarpeen mukaan.

Yksi ainoa akku riittää koko järjestelmän virtalähteeksi: esimerkiksi porakoneelle, trimmerille, yms. Boschin Power4All-työkalujärjestelmät ovat saatavana 18 V:n ja 36 V:n jänniteluokissa.

Trimmerien kolme luokkaa − valitse sopivin

EasyGrassCut

  • Tasapainoinen ja kevyt malli helppoon ja rasittamattomaan käyttöön.
  • Helposti asetettava reunaleikkuutoiminto kahvaa kopauttamalla ja kääntämällä
  • Kätevä puoliautomaattinen kela tekee manuaalisen säädön tarpeettomaksi


UniversalGrassCut

  • Ergonominen V-muotoinen kahva varmistaa miellyttävän työskentelyasennon.
  • IntelliFEED syöttää lankaa automaattisesti, jotta voit työskennellä ilman tarpeettomia keskeytyksiä.
  • Kääntyvän pään voi säätää kätevästi kumartumatta nurmikon reunojen viimeistelyyn.

AdvancedGrassCut
  • Harjaton moottori mahdollistaa tehokkaan ja vaativien kohteiden leikkaamisen
  • Tasapainoinen ja ergonominen runko takaa helpon ja tehokkaan työskentelyn
  • EasyWind-kela nopeaan ja helppoon siiman käärintään
  • Älykäs elektroniikka takaa tasaisen suorituskyvyn ja työskentelynopeuden

advancedgrasscut_36v

Nurmikon viimeistely

Trimmeriä ohjataan käsin ja se sopii vaikeapääsyisten kohtien (esimerkiksi nurmikon, aitojen ja kukkapenkkien reunat) viimeistelyyn. Nyrkkisääntönä pätee: leikkaa ensin trimmerillä ja sen jälkeen ruohonleikkurilla. Leikkaa ensin ne kohdat, joihin ei päästä ruohonleikkurilla. Tämän jälkeen voit silputa nurmen päällä olevat korret ruohonleikkurilla. Silpun voit jättää maatumaan nurmikolle – tai kerätä sen kokoojasäiliöön.

Lyhennä kortta enintään kolmasosa kokonaispituudesta (”kolmasosa-sääntö”), koska muuten ruohon kasvu hidastuu.

Kiihdytä trimmeri aina ensin maksiminopeuteen, ennen kuin ohjaat sen kasvustoon. Näin pyörivä käyttötarvike (esim. lanka) pystyy leikkaamaan korret siististi ja murskaamatta. Puiden aluskasvillisuuden, pensaat ja puiden vesat leikkaat kätevimmin raivurilla.


Bosch trimmerit 1600x900

Hyödynnä kesän kampanjaetu!

Ostaessasi mikä tahansa Bosch 18V POWER FOR ALL -akkujärjestelmään kuuluvan sähkö- tai puutarhatyökalun saat 18V 3,0Ah akun veloituksetta!
(Kampanja on voimassa 20.04.2023 – 30.06.2023.) Katso lisää

Ostaessasi akulla ja laturilla varustetun Bosch 36V POWER FOR ALL puutarhatyökalun saat 36V 4,0Ah akun veloituksetta!
(Kampanja voimassa on 20.04.2023 – 31.07.2023.) Katso lisää


Yhteensopivasta akusta virtaa kaikille laitteille

Bosch tarjoaa kattavan valikoiman akkukäyttöisiä työkaluja pihan ja puutarhan hoitoon. Niiden käyttäjänä saat itsellesi monia etuja, joita polttomoottorilla tai sähköjohdon päässä olevilla koneilla ei ole.

Perinteiset polttomoottorikoneet tuottavat melkoisen määrän meteliä ja päästöjä, ja ovat usein raskaita liikuteltavia. Ja jos polttoaine sattuu kesken kaiken loppumaan, saattaa edessä olla käynti huoltoasemalla. Vastaavasti sähköjohdon vetäminen lähimmältä pistorasialta työkohteeseen ja jatkojohtojen virittely pitkin pihoja vie aikaa ja raastaa hermoja.

Akkukäyttöisen laitteiden käyttämistä helpottaa Boschin 36 V POWER FOR ALL -akkujärjestelmä. Sen ansiosta voit käyttää kaikkia POWER FOR ALL -sarjan työkaluja yhdellä ja samalla akulla.

36V_laitteet