TAKAISIN

Näin hävität ampiaispesän

Päivitetty: 27.7.2020

Taas on kesä edennyt siihen pisteeseen, että ampiaisia tuntuu pörräävän joka paikassa. Puutarhassa ne ovat suorastaan hyödyllisiä, mutta jos pesä on vaikkapa etuoven yläpuolella tai jätekatoksessa, voi syntyä ikäviä yhteenottoja. Etenkin allergisille ampiaisten pistot voivat olla vaarallisia.

Miten sitten voimme hävittää ampiaispesän - vaarattomasti?

Permanent Ampiais- ja tuholaisvaahto

Perinteisesti ampiaisia on torjuttu sumutteilla, mutta Permanent Ampiais- ja tuholaisvaahto (300 ml) on uudenlainen, vaahtomainen aine ampiaispesien ja sen asukkaiden tuhoamiseen. Se käy myös muiden hyönteisten torjuntaan vaikeapääsyisistä onkaloista, kuten vaatekaappien takaa tai muista hankalista paikoista.

Torju ampiaisia kuitenkin vain paikoista, joissa ne saattavat aiheuttaa haittaa tai vaaraa ihmisille; aikuisille tai lapsille. Tällaisia paikkoja ovat talon sisäosat, puuliiterit, ulkorakennukset (mm. leikkimökit), karjasuojat ja niiden lähialueet.

Suihkuta vaahtoa erityisesti pesäaukkoon ja jos mahdollista, niin suoraan aukosta sisään. Näin vaahtoa levittyy myös pesän sisällä oleviin onkaloihin. Käsittely vaikuttaaa heti. Mikäli ampiaiset kaivautuvat vaahdon läpi ulos, toista käsittely. Älä poista käsiteltyä pesää heti torjunnan jälkeen, jotta torjunta vaikuttaa myös myöhemmin pesään palaaviin yksilöihin.

VINKKI: Torjunta on parasta suorittaa aikaisin aamulla ennen kuin ampiaiset lähtevät liikkeelle.

Permanent ampiais- ja tuholaisvaahtoPermanent ampiais- ja tuholaisvaahto
Torjuaksesi ryömiviä hyönteisiä kuten torakoita, luteita, kovakuoriaisia, sokeritoukkia ja siiroja, sumuta huolellisesti niiden piilopaikkoihin.
Tuotetta saatavissa hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, rautakaupoista ja puutarhamyymälöistä kautta maan.


Käytä torjunta-aineita turvallisesti.
Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Maahantuoja ja lisäinformaatio:
Esbau Oy Bio-Garden
www.esbau.fi


Lisää Neudorff-torjuntatuotteista...
Permanent Ampiais- ja Tuholaisvaahto on tehokas ja toimiva ratkaisu.
Vaikuttaa heti - ja lisäksi sillä on kuuden viikon kestovaikutus!