TAKAISIN

Puutarha.netin infosivut

Julkaistu: 12.2.2016
Puutarha.net -palvelun monipuolisena tietopankkina toimivat vaakavalikosta avautuvat infosivut. Mukana on ajankohtaista asiaa sekä puutarha-alan yleistietoa pihan suunnittelusta ja toteutuksesta kasvillisuuteen ja pihan hoitotöihin saakka - sekä lisäksi tuote-esittelyjä luotettavista ja laadukkaista tuotteista.

Puutarha.netin infosivut on laadittu seuraavin perustein:
 • Looginen ja selkeä, toistuva sisältörakenne; eli kun olet tutustunut yhteen infosivuun, osaat käyttää kaikkia infosivuja.
 • Tietosisältö on osittain tuotettua ja osittain linkitettyä, esimerkiksi tuote-esittelyjen osalta. Näin sisältö pysyy hyvin ajantasalla.
 • Voit etsiä tarvitsemaasi tietoa hakukoneen avulla (hakupalvelu etsii tietoa myös artikkelihallinnasta sekä keskustelupalstoilta). Google-täsmähaku löytyy myös Puutarha.netin etusivun yläpalkista.

  Muistathan myös Puutarha.netin Jäsenpalvelut, jotka ovat kirjautuneelle jäsenelle ilmaiseksi käytössä? Esimerkiksi suosittu Kasvikortisto sisältää tietoja jo yli 1400 kasvilajista ja -lajikkeesta!

  Tervetuloa ammentamaan tietoa Puutarha.netistä!

  etusivu

  Runsaasti tietoa Rakentaja.fi -palveluissa

  Aikana ennen nettiä; eli niinkin lähellä kuin vuonna 1995. Oliko ihmisen elämä tällaista?

  Oli, mutta nyt selvästi parempaa.
  Nyt ei tietoa tarvitse enää kaivaa alan kirjallisuudesta, vaan käytettävissä on noin 350 tietonsa automaattisesti päivittävää infosivua 3 kattavassa palvelussa:
  Rakentaja.fi,
  Puutarha.net ja
  Omataloyhtio.fi.

  Tutustu nyt Rakentaja.fi-palvelukokonaisuuteen ja sen monipuoliseen ja kattavaan tietosisältöön. Puutarha.net-tunnuksillasi pääset hyödyntämään KAIKKIA jäsenpalveluita - ilmaiseksi!