TAKAISIN

Aquatak Clic on nopeasti käyttövalmis painepesuri

Julkaistu: 1.10.2012
Harmittavatko solmuun menevät johdot ja murtuneet letkut? Voimakas Aquatak Clic -painepesuri jättää moiset murheet unholaan "Torsion-Flex“-paineletkun ja "Easy-Roll“-kelausjärjestelmän ansiosta. Suutinta ei tarvitse vaihtaa, vaan 4-Jet-suuttimessa ovat kaikki toiminnot valmiina.

Clic-mallistoon on tuotu useita Boschin innovaatioita, joiden ansiosta puhdistaminen on vaivatonta ja nopeaa. Boschin painepesureita on saatavilla hyvinvarustetuista puutarhamyymälöistä ja tavarataloista.

Lisää painepesureista...

Tilaa Jäsentukusta!


Aquatak Clic -mallisto

Aquatak Clic -painepesuri sopii mainiosti "jokapäiväisiin" puhdistustöihin.

4-Jet-suuttimella saat neljä erilaista vesisuihkua:
  • korkeapaine litteällä suihkulla
  • korkeapaine pyörivällä suihkulla
  • korkeapaine kiinteällä pistesuihkulla
  • alipaine vaahdottamiseen ja huuhtomiseen

"Torsion-Flex"-paineletku ei murru eikä mene solmuun. Paineletkun ja liitäntäjohdon automaattinen ”Easy-Roll”-kelausjärjestelmä toimii mutkattomasti ja nopeasti. Virtakytkin on laitteen päällä ja toimii jalan painalluksella. 2300 W moottori on voimakas, ja yli 400 l/h vesimäärä takaa puhdistustehon.

Liitäntäjohdon ja paineletkun "Easy-Roll"-kelausjärjestelmä toimii vaivattomasti ja varmasti.Liitäntäjohdon ja paineletkun "Easy-Roll"-kelausjärjestelmä toimii vaivattomasti ja varmasti.

Itseimevä vedenotto

Aquatak Clic -painepesureissa on itseimevä toiminto, jolla vedenotto onnistuu myös vaikka lammesta tai sadetynnyristä. Tällöin kuitenkin suositellaan vedensuodattimen käyttöä. Pesusäiliö on integroitu laitteen sisään. Pesukahva on ergonominen ja varustettu käytännöllisellä letkun liitosmekanismilla.