TAKAISIN

Kevyempää pensaidenleikkuuta

Julkaistu: 1.10.2012

Boschin AHS-pensasleikkurit tarjoavat uudenlaista keveyttä ja käyttömukavuutta pensaiden hoitoon. Entistä tehokkaammat ja ergonomisemmat pensasleikkurit leikkaavat optimaalisesti pienet aidat ja vuosikasvustot säilyttäen miellyttävän keveyden kaikissa asennoissa.

Tilaa Jäsentukusta!

Boschin pensasleikkurilla teet tasaisempaa jälkeä kevyemmin.Boschin pensasleikkurilla teet tasaisempaa jälkeä kevyemmin.

Boschin pensasleikkureiden laserleikatut ja timanttihiotut tarkkuusterät takaavat vaivattoman leikkaamisen ja säilyttävät terävyytensä. Keveys ja kätevä muotoilu helpottavat osaltaan työskentelyä. Boschin uudet mallit ovat nyt myös entistä kevyempiä, ulkomitoiltaan pienempiä ja moottoriltaan tehokkaampia. Ihanteellinen tasapaino ja ergonomia takaavat kätevän työskentelyn kaikissa asennoissa.Neljä syytä valita uusi Bosch

Uudet AHS-pensasleikkurit ovat:

  • Kevyempiä. Jopa 400 grammaa (15 %) kevyempiä kuin aikaisemmat mallit. Kädet eivät väsy pidempääkään pensasaitaa leikattaessa.
  • Pienempiä. Aiempaa parempi hallittavuus.
  • Tehokkaampia. 30 wattia lisää tehokkuutta.
  • Ergonomisia. Ihanteellinen tasapaino tekee työskentelystä mukavaa.


Vaihda Boschiin ja tee puutarhanhoidosta helpompaa!

Tilaa Jäsentukusta!


Tekniset tiedot

AHS 45-16
Teho 420 W
Leikkuupituus 450 mm
Teräväli 16 mm

AHS 50-16
Teho 430 W
Leikkuupituus 500 mm
Teräväli 16 mm

AHS 60-16
Teho 450 W
Leikkuupituus 600 mm
Teräväli 16 mm
Hyvin leikattu pensasaita tekee pihasta siistin ja huolella hoidetun näköisen.Hyvin leikattu pensasaita tekee pihasta siistin ja huolella hoidetun näköisen.