TAKAISIN

Valaistuksen toteutuksessa auttaa Eulin laaja valikoima asennustarvikkeita

Julkaistu: 14.4.2017

Eulilta löytyy kattava valikoima korkealaatuisia, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä ulkovalaisimia, joilla saa toteutettua laadukkaan valaistuksen. Valaisimet on suunniteltu suomalaiseen ympäristöön ja olosuhteisiin. Energiataloudellisuus, helppo asennettavuus ja huollettavuus ovat avainsanoja Eulin mallistossa. Ulkovalaistuksen toteutuksessa auttaa Eulin monipuolinen valikoima asennustarvikkeita.

Lisätietoa ulkovalaistuksesta
 

Laadukkailla EULI pihapiirivalaisimilla luot tunnelmaa,
tyylikkyyttä ja turvallisuutta pihapiiriisi.Laadukkailla EULI pihapiirivalaisimilla luot tunnelmaa, tyylikkyyttä ja turvallisuutta pihapiiriisi.

Erilaiset maatuet on kehitetty helpottamaan pylväsvalaisimien pystytystä

Maatuki 50.8 mm pylväseen
50,8 mm ulkohalkaisijaltaan olevat pylväät pystytetään malliin MT, joka on valmistettu lasikuituvahvistetusta kierrätysmuovista.
Valaisimen kohdalle maahan kaivetaan maatuen syvyinen kuoppa, pylväs painetaan maatukeen, kaapelit vedetään pylvääseen maatuessa olevista aukoista, maatuen pohjaosassa kiinni olevat keskityspalat irrotetaan ja kiilataan maatuen väliin, jotta sadevesi ei pääsisi turmelemaan pylvään maassa olevaa osaa.

Maajussi MT60 maatuki 60 / 50 mm pylvääseen
mm ulkohalkaisijaltaan olevat pylväät pystytetään malliin Maajussi MT60, joka on valmistettu kierrätysmuovista. Valaisimen kohdalle maahan kaivetaan maatuen syvyinen kuoppa, pylväs painetaan maatukeen, kaapelit vedetään pylvääseen maatuessa olevista aukoista. Pylväsjalustan sisään kiristettävä pylväs jäykistää jalustan rakenteen. Useiden kennojen sisälle puristuva maa-aines antaa laajan kontaktipinnan maahan, jonka avulla pylväs kiinnittyy tiiviisti maaperään.

Pollarin upotusputki

MTTUKI60 upotusputkella saadaan 120 mm vahvuisella putkella varustettu Festivo- tai Majakkapollari kiinnitettyä 60 mm maatukeen. Maatuen ja upotusputken avulla näyttävät pollarivalaisimet saadaan sijoitettua pihalle myös pehmeään alustaan.

Maatuki MTMaatuki MT
Maajussi MT60Maajussi MT60
Pollarin upotusputkiPollarin upotusputki
PylväätPylväät

Testaa valaistus ensin - peitä kaapeliura vasta sitten

Kun valaistus on testattu voidaan kaapeliurat ja maatuki peittää samalla maalla, johon se upotetaan. Maa-aineksen voi hyvin tiivistää vedellä eikä mitään betonivalua tarvita. Yksinkertaista vai mitä?

Kevyt ja kestävä maatuki on helppo kuljettaa eikä siinä ole yhtään ruostuvaa osaa kuten ruuveja.


Muurijalat

Korkeilla polttopulverimaalatuilla teräsjaloilla kiinnität minkä tahansa EULI pihavalaisimen kätevästi tasolle kuin tasolle, esim portinpylväitten, kaiteiden, terassien ja laiturien päälle. Muurijalassa on valmiina 3 kiinnitysreikää.
 

Muurijalka MJ-5 on saatavana 13,5 cm ja 120 cm korkeana kaiteeseen tai pylvääseen soveltuvana sekä 1m korkuisena terassiin ja laiturin pintaan sopivana mallina. Värivaihtoehdot: antiikkipronssi, grafiitinharmaa, musta ja valkoinen.Muurijalka MJ-5 on saatavana 13,5 cm ja 120 cm korkeana kaiteeseen tai pylvääseen soveltuvana sekä 1m korkuisena terassiin ja laiturin pintaan sopivana mallina. Värivaihtoehdot: antiikkipronssi, grafiitinharmaa, musta ja valkoinen.

Majakkapollaria on saatavilla 3 eri korkeutta

Laitureille ja terasseille soveltuu erinomaisesti paksurunkoinen Majakkapollari, jota on saatavissa 3 eri korkeutta: 61, 91 ja 121 cm. Valaisimen värivaihtoehdot ovat aito kupari, musta, valkoinen, antiikkipronssi ja grafiitinharmaa. Valaisinosa on joko aitoa kuparia tai polttopulverimaalattua alumiinia. Varsiosa on korroosiosuojattua alumiinivalua, joka on polttopulverimaalattu.
 

 


Vahvan roiskesuojauksen ja korroosionkeston vuoksi Majakkapollari soveltuu erityisesti merenrantakohteisiin. Maahan asennusta varten löytyvät siis valmiit asennustarvikkeet: pollarin upotusputki MTTUKI60 ja maatuki MT60, joiden avulla asennus on todella helppoa ja nopeaa - eikä mitään betonivaluja tai vastaavaa tarvita!

Tilaa pylväät ja maatuet Rakentaja.fi verkkokaupasta
 

 

Majakkapollari soveltuu erityisesti merenrantakohteisiin.Majakkapollari soveltuu erityisesti merenrantakohteisiin.
Grafiitinharmaa Majakka-pylväsvalaisin EUP05GH.

 
Grafiitinharmaa Majakka-pylväsvalaisin EUP05GH.

Energiansäästöä

Eulin Majakka-, Gala Nova- ja Festivo-sarjan valaisimissa on lasikupu (IP44), jonka alle soveltuu erinomaisesti vähän sähköä kuluttava LED- tai energiansäästölamppu. Myös pallovalaisimissa (IP44) ja käpyvalaisimissa (IP23) voidaan käyttää LED- tai energiansäästölamppuja. Avoimiin käpyvalaisimiin suositellaan pakkasenkestävää hehkulampun mallista LED-lamppua tai kuvullista energiansäästölamppua.

Syyskesällä illat alkavat pimentyä nopeasti. Valaisimien hankinta ja asennus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jolloin hämärän tultua voi nauttia valosta ja tunnelmasta!
 

Tutustu ja tilaa!

Katso kuvasarja Eulin Pihapiirivalaisimista

Video Eulin Luxe LED -pihapiirivalaisimen asentamsisesta
Haluatko tutustua Eulin pihapiirivalaisimiin tarkemmin kotisi rauhassa?
Tilaa Esitepalvelusta Eulin Pihapiirivalaisimet -esite ilmaiseksi kotiisi!

Eulin laadukkaat ja Suomen oloihin suunnitellut pihapiirivalaisimet saat tilattua Rakentaja.fi:n verkkokaupasta. Valaisimet saat kilpailukykyiseen hintaan ja kätevästi kotiin toimitettuna. Tutustu malleihin ja tilaa!

Tutustu pihapiirivalaisimiin Rakentaja.fi verkkokaupassa