TAKAISIN

Avara ja valoisa Kastelli LUONTO -huvila

Julkaistu: 31.5.2011

Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia täysin valmiiksi rakennetusta huvilasta vielä tänä kesänä. Laadukkaaseen, helppoon ja kodikkaaseen vapaa-ajan asumiseen suunniteltu Kastelli-huvila sijaitsee kauniilla Mäntyharjun loma-asuntomessualueella. Oma tontti kirkasvetisen Pyhäveden rannalla tarjoaa erinomaiset puitteet uimiseen ja veneilyyn.

Huutokauppa on päättynyt.

Tutustu pohjapiirustuksiin ja tilaluetteloon

Luonto 55 -huvila sijaitsee Pyhäveden rannalla.Luonto 55 -huvila sijaitsee Pyhäveden rannalla.

Tyylikäs ja moni-ilmeinen LUONTO 55 -huvila

Kastellin messukohde on arkkitehti Erkki Eskelisen suunnittelema moni-ilmeinen LUONTO 55 -huvila. Mallisto onkin saanut ihastuneen vastaanoton huvilarakentajien keskuudessa.

– Tiivistin asumistilat tehokkaisiin neliöihin, jolloin lämmitettävää alaa jäisi mahdollisimman vähän ja energiaa säästyy, kertoo huvilamalliston suunnittelija, arkkitehti Erkki Eskelinen.

Avara ja valoisa

Luonto 55 -huvilan oleskelutilat laajenevat pariovien välityksellä katetulle terassille, josta on yhteys saunaosastoon. Lasitettuna terassista tulee viihtyisää lisätilaa lähes ympärivuotiseen käyttöön. Suuret ikkunat ja vino sisäkatto luovat avaruutta ja valoisuutta modernin huvilan oleskelutiloihin. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone.

Suuret ikkunat ja vino sisäkatto luovat avaruutta ja valoisuutta modernin huvilan oleskelutiloihin.Suuret ikkunat ja vino sisäkatto luovat avaruutta ja valoisuutta modernin huvilan oleskelutiloihin.

Saumattomat ja energiatiiviit rakenteet

Laadustaan ja lämpimyydestään kiitetty Kastelli-talo tehdään paikalla rakentaen, teollisesti esivalmistetuista ja määrämittaisista materiaaleista (PRE-CUT-menetelmä). Näin syntyy yhtenäinen ja saumaton seinärakenne, joka on energiatehokkaan huvilan keskeisin ominaisuus. Kastelli-seinän ristiinvilloitus yhdessä saumattoman ja aina ehyenä säilyvän ilmansulun kanssa takaa ainutlaatuisen lämpimyyden. Kallista energiaa ei karkaa rakenteiden läpi ja lämmityskuluissa syntyy selvää säästöä.

Ekologinen lämmitysmuoto

Huvilassa on ekologinen lämmitysmuoto, jolloin hyödynnetään ulkopuolisia energialähteitä. Aurinkoenergia ja (vesitakka ja aurinkokerääjät) vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja käyttöveden lämmityksessä.

Huutokauppa avoinna 9.6.-11.7.2011 klo 12 asti

Tutustu kohteeseen myös paikan päällä! Kohde sijaitsee kauniilla loma-asuntomesualueella Mäntyharjulla. Loma-asuntomessut ovat avoinna 27.6.-10.7.

Huutokauppa toimii Huuto.net-palvelussa. Lähtöhinta 0 € ja minimikorotus on 1000 €. Huutokauppa on avoinna 9.6.-11.7.2011 klo 12 asti.


Lue lisää kohteesta ja tutustu pohjapiirustuksiin.