TAKAISIN

Kastelli Luonto on nyt valmis

Julkaistu: 21.6.2011
Luonnonkauniilla rantatontilla sijaitseva vapaa-ajanasunto Kastelli Luonto on saatu valmiiksi.

Laadukkaat pintamateriaalit, käytännöllinen pohjaratkaisu ja ekologinen tekniikka takaavat mukavaa ja kodikasta asumista kahdelle aikuiselle.

Mäntyharjun loma-asuntomessualueen huvila sijaitsee omalla tontilla kirkasvetisen Pyhäveden rannalla, joka tarjoaa erinomaiset puitteet uimiseen ja veneilyyn. Rakentaja.fi kävi tutustumassa valmiiseen huvilaan.

Huutokauppa toimii Huuto.net -palvelussa. Huutokauppa on avoinna 9.6.-11.7.2011 klo 12 asti.

Tutustu pohjapiirustuksiin, miljööseen ja kohdetietoihin ja tee oma huutosi.

Tyylikästä kahdelle aikuiselle

Upea pihapiiri toivottaa tervetulleeksi henkeäsalpaavilla maisemillaan. Luonnonläheinen ympäristö viimeistellyin yksityiskohdin kutsuu tutustumaan kohteeseen tarkemmin. Kodikkaat kukka-asetelmat ulko-oven luona kehottavat astumaan sisään viihtyisään eteiseen, johon valo tulvii suurista ikkunoista. Sisäänkäynnin läheisyydestä on kulku wc-tiloihin - mukavasti etäänpänä muusta asunnosta. Suuri peili ja vaaleat, kiiltävät pinnat avartavat ja raikastavat wc-tilaa.

Suuri peili tuo tilantuntua.Suuri peili tuo tilantuntua.

Viihtyisä oleskelutila

Eteisestä astutaan olohuoneeseen, jonka vesikiertoinen, varaava takka toimii katseenvangitsijana. Vino sisäkatto ja avara pohjaratkaisu luovat tilantuntua. Sulassa sopusoinnussa olohuoneen yhteydessä toimii ruokailutila, josta on näkymä lasiterassille ja järvelle. Suuret ikkunat päästävät valon sisään ja tuovat luonnon lähelle. Vaakapaneelit sisäseinissä tuovat arvokkuutta tilaan.

Suuret ikkunat päästävät valon sisään tilavaan olohuoneeseen.Suuret ikkunat päästävät valon sisään tilavaan olohuoneeseen.

Rauhaa ja ravintoa

Ruokailutilasta on näköyhteys tyylikkääseen keittiöön. Viimeistellyt ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät keittiöstä oikean tilaihmeen. Tummat alakaapit ovat trendikkäät ja ajattomat samalla kuin vaaleat, sirot yläkaapit tasapainottavat keittiön ilmavaksi tilaksi ruoanlaittoon.

Keittiöstä on kulku makuuhuoneeseen, jossa voi rauhassa rentoutua, vaikka muualla huvilassa vielä olisikin liikettä. Vaatehuone on sijoitettu kätevästi makuuhuoneen nurkkaan, jolloin ehjää seinäpintaa jää enemmän ja kalusteiden sijoittelu on helpompaa.

Keittiöstä on kulku makuuhuoneeseen.Keittiöstä on kulku makuuhuoneeseen.

Lasitetulla terassilla lisätilaa

Lasitetulla terassilla lepää mukavasti luonnon syleilyssä. Tilava terassi tarjoaa upeat puitteet kesäjuhlien ruokailutilana, säästä huolimatta. Suora yhteys keittiöstä ja ruokailutilasta on käytännöllinen ja toimiva ratkaisu. Lasiterassi on ihana paikka rentouttaa kehoa ja mieltä kirkasvetisen Pyhäveden maisemissa.

Lasitetulla terasilla voi nauttia luonnosta säästä huolimatta.Lasitetulla terasilla voi nauttia luonnosta säästä huolimatta.

Saunassa sielu lepää

Pesuhuoneen laatoitetut pinnat on helppo pitää puhtaina ja siisteinä. Tyylikkäät värivalinnat tehostavat hillittyjä tehostelaattoja, joiden pinnan hienot kuviot voi tuntea kevyellä kosketuksella.

Saunan lauteiden suunnitteluun on panostettu, joka näkyy viimeisteltyinä yksityiskohtina. Pyöreälinjaiset lauteet rauhoittavat ja ovat miellyttävät istua. Katonrajaan sijoitetut ikkunat estävät ulkopuolisten katseet, mutta tuovat valoa ja raikkautta saunaan ja pesutilaan.

Pesuhuone on laatoitettu.Pesuhuone on laatoitettu.
Sisäsauna on tunnelmallinen.Sisäsauna on tunnelmallinen.

Pihasauna suomalaiseen makuun

Kastelli Luonto -huvilan erikoisuutena on toinen sauna, pihasauna rannan läheisyydessä. Saunalle pääsee kulkemaan puista laudoitusta pitkin. Pihasaunan terassilta kuljetaan tilavan pukuhuoneen kautta perinteiseen, mutta nykyaikaiseen saunaan. Saunominen ja peseytyminen tapahtuu samassa tilassa ja saunomisen yhteydessä on mukava käydä pulahtamassa raikkaaseen järviveteen.

Perinteikkääseen pihasaunaan kuljetaan pukuhuoneen kautta.Perinteikkääseen pihasaunaan kuljetaan pukuhuoneen kautta.

Henkeäsalpaavat maisemat

Mäntyharjun loma-asuntomessualue sijaitsee kirkasvetisen Pyhäveden rannalla. Kastelli Luonto-huvila on nimensä mukaisesti keskellä kaunista luontoa, aivan rannan tuntumassa.

Tutustu huvilan ulkokuviin sekä luonnonläheiseen miljööseen.

Pyhäveden luonnonkauniit maisemat.Pyhäveden luonnonkauniit maisemat.