TAKAISIN

Novo-spottivalaisimella
korostat pihasi yksityiskohtia!

Julkaistu: 5.9.2011

Novo-sarja on monipuolinen tuoteperhe:

Novo EUN07GH suunnattava seinäspottiNovo EUN07GH suunnattava seinäspotti
Uusi Novo-ulkovalaisinsarja sisältää useita malleja, joiden avulla pihan yksityiskohtien korostaminen ja lisävalaistuksen tuominen onnistuu paikkaan kuin paikkaan. Novo-sarjan spotit ovat niin siroja ja viimeisteltyjä muotoilultaan, että niitä voi käyttää myös sisällä. Kaikissa sarjan valaisimissa voidaan lisäksi käyttää myös energiaa säästävää, ympäristöystävällistä ledivalonlähdettä!

Novo suunnattava seinäspotti EUN07GH sopii rakennuksen ja pihan kohteiden valaisemiseen. Valaisin sopii hyvin asennettavaksi esimerkiksi terassin pylväisiin tai ovien viereen. Spotit sopivat myös erinomaisesti epäsuoraan valaistukseen vaikkapa ylöspäin käännettynä, jolloin valo heijastuu räystääseen tai terassin kattoon. Spottivalaisimilla voi luoda myös sisustusvalaisintyyppistä tunnelmaa terasseille. Suunnattavaa EUN07GH:ta voi käyttää vaikka luku- tai grillausvalona!

Novo seinäspotti EUN03GH on tyylikkään kartiomainen. Se sopii korostamaan sisäänkäyntejä, rakennuksen yksityiskohtia tai seinänvierustaa. Valaisimen voi asentaa valaisemaan ylös- tai alaspäin.

Syksyn pensaita ja kukkia on kätevä valaista myös Novo-sarjan maapiikkivalaisimella EUN01GH, jossa on 2 sunnattavaa spottia. Valaisimessa on 3 metrin pistotulpallinen johto, joten sitä voi vaikkapa halutessaan siirrellä eri kasvien kukkimisen tai ruskan mukaan. Sähkömies voi tietenkin asentaa valaisimen myös kiinteästi. Valaisin soveltuu erinomaisesti istutusten, pensaiden, puiden tai rakennuksen yksityiskohtien valaisuun. Valaisimen kokonaiskorkeus on 90cm.

Novo-spottivalaisimiin soveltuvat hyvin energiaa säästävät ledilamput GU10 kannalla. Myös halogeeni ja energiansäästölamput ovat mahdollisia. Suojausluokka on IP44/55.

Tutustu tarkemmin Novo-valaisinsarjaan

Novo EUN03GH seinäspottiNovo EUN03GH seinäspotti
Novo EUN01GH pylväsvalaisinNovo EUN01GH pylväsvalaisin

Novo-sarjasta löydät myös kattoon tai seinään sopivat pyöreät mallit. Ne soveltuvat mainiosti esimerkiksi sisäänkäyntien ja kulkuteiden valaistukseen - sekä numerovalaisimeksi! Pyöreä, alumiinikehyksinen EUN260GH sopii asennettavaksi seinän lisäksi kattoon.

Novo EU260LGH seinälleNovo EU260LGH seinälle
Novo EUN260GH sopii seinään ja kattoonNovo EUN260GH sopii seinään ja kattoon
Pyöreissä Novo-valaisimissa on valaisimen sivulla tyylikäs haloefekti, josta säteilee valoa hieman myös sivusuuntaan. Valolähteeksi suositellaan max. 23 W energiansäästölamppua (hehkulamppu max. 75 W). Molemmissa malleissa on opaali polykarbonaattikupu ja grafiitinharmaaksi maalattu alumiinirunko sekä -kehys.

Tuoteperheen uusin tulokas, EUN08GH ylös-/alasvalaisin sopii korostamaan sisäänkäyntejä, pylväitä, ikkunavälejä ja seinänvierustoja sekä räystäitä. Valaisimiin sopii hyvin GU10-kantaiset LED-lamput max. 7W. Myös energiansäästö ja halogeenilamppujen käyttö on mahdollista.

Novo -sarjan valaisimet ovat huoltovapaita. Rikkoutuneen valonlähteen vaihto on kuitenkin suoritettava heti. Suosittelemme lisäksi valaisimen näkyvien osien puhdistusta vuosittain tai tarpeen mukaan. Puhdistuksessa voi käyttää kosteaa liinaa ja neutraalia (ph 6 - 8) yleispuhdistusainetta.

Klassikko jota ajan hammas ei syö: Eulin alkuperäinen käpyvalaisin

Eulin kestosuosikki: käpyvalaisinEulin kestosuosikki: käpyvalaisin
Käpyvalaisin on ehdottomasti maamme suosituin matala pihavalaisin. Tyylikäs, ajaton ulkoasu ja laadukkaat valmistusmateriaalit säilyttävät valaisimet loistavina isältä pojalle! Epäsuoraan valon käyttöön (ei häikäise silmiä) perustuvalla käpyvalaisimella valaistaan tontin lähestymis- ja kulkutiet sekä istutukset. Seinämalleilla saadaan koko kiinteistön ilme yhtenäiseksi ja valaistaan rakennusten lähipiiri. Aidosta kuparista valmistettu Classic käpy on oiva keino piristää vanhempaakin rakennusta.

Kuparileijat on patinoitu yläpuolelta ja lakattu alapuolelta, joten ne eivät ala vihertää ajan kuluessa, kuten suojaamaton kupari. Kuparin lisäksi on saatavilla alumiinista valmistettuja Classic käpyvalaisimia neljällä eri pulverimaalatulla värillä. Niistä löydät varmasti sopivan klassikon, jolla nostat rakennustesi arvoa ja arvostusta.
Syystöiden yhteydessä maakaapeleiden asentaminen sujuu mukavasti, eikä keväällä tarvitse alkaa enää pihoja avaamaan. Tutustuhan siis tarkemmin Eulin uuteen Novo-sarjaan sekä muihin Euli-pihavalaisinmalleihin - valikoimista löytyy varmasti sopivat mallit sinunkin puutarhaasi!