TAKAISIN

Hellää hoitoa huonekasveillesi - kesät talvet

Julkaistu: 16.10.2017

Talvellakin tarpeen Algan -ruskoleväuute

Ruskoleväpohjainen sumute sisältää runsaasti tärkeitä hivenaineita ja se antaa kasveillesi voimakkaan juuriston ja rehevän kasvun. Algan -ruskoleväuute lisää myös kasvien vastustuskykyä tuholaisia ja sairauksia vastaan - ja auttaa lisäksi heikkojen ja sairaiden kasvien pikaelvytykseessä.Sisäkasvien kukoistuksen takaa
Neudorff Bio-Trissol

Kasviperäisistä raaka-aineista valmistetuilla Neudorff Bio-Trissol -lannoitteilla hoidat sisäkasvejasi luonnonmukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Valikoimasta löydät omat lannoitteensa niin kukkiville kasveille kuin viherkasveillekin. Saatavilla myös erikoislannoitteet kaktuksille, orkidealle, sitruskasveille sekä bonsaipuille.

Bio Trissol Viherkasvilannoite on biologis-orgaaninen, mikrobipohjainen erikoislannoite, joka elävöittää ruukku- ja kukkamullan. Se rikastuttaa mullan ravintoaineet ja luovuttaa ne kasvien käyttöön. Viherkasvilannoite sisältää myös proteiineja ja entsyymejä sekä ravintoaineita orgaanisesti sidotussa muodossa. Lannoitetta sekoitetaan noin ruokalusikallinen pintamultaan.

Lue lisää Neudorff-kukkalannoitteista

Luonnonmukaiset tuotteet kotiin ja puutarhaan - Esbaulta.Luonnonmukaiset tuotteet kotiin ja puutarhaan - Esbaulta.

Tuholaisten torjuntaan Torjuntatikut ja Spruzit

Neudorff  Torjuntatikut auttavat lentävien tuholaisten torjunnassa. Kiusaavat kasveja sitten ansarijauhiaiset, miinaajakärpäset, harsosääsket tai muut lentävät, niin erikoisliimalla sivellyt, myrkyttömät tikut auttavat pääsemään niistä eroon.Hyönteisten ja tuholaisten torjuntaan - Esbaulta.Hyönteisten ja tuholaisten torjuntaan - Esbaulta.

Heti käyttövalmis, sumutettava Neudorff Spruzit on tuhohyönteisten torjunta-aine, joka auttaa imevien hyönteisten torjunnassa niin kotona, toimistossa kuin avomaalla tai kasvihuoneessakin. Laaja-alaisesti vaikuttava luonnonpyretriinin ja rapsiöljyn yhdistelmä torjuu hyönteiset, sekä niiden toukat ja munat.

Spruzit tuhoaa lehti-, kilpi- ja villakilpilkikirvat, harsosääsket, jauhiaiset, ripsiäiset, kovakuoriaiset, kaskaat, poppelin salaattikirvat, hernekääriäiset, kovakuoriaisten toukat, toukat, lehtipistiäistoukat, luteet , havupunkit, rhododendronin verkkoluteet sekä kehrääjäpunkit.

Lue lisää Neudorff-torjuntatuotteista!
 

Luonnonmukaiset tuotteet Esbau Bio-Gardenilta

Esbau Bio-Garden ja Neudorff ovat luonnonmukaisen puutarhanhoidon uranuurtajia Suomessa. Neudorffin erikoisalaa ovat kasvien hoito ja niiden suojelu. Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja vaarattomia ihmisille sekä lemmikeille. Lannoitteiden ravinteet eivät ole vesiliukoisia eivätkä siten rehevöitä vesistöjä.

Lannoitteet on valmistettu orgaanisista, uusiutuvista luonnonvaroista. Näin luonnosta vain lainataan raaka-aineet ja annetaan ne jälleen takaisin, säilyttäen samalla luonnon ekologista tasapainoa. Kaikki lannoitteet on hyväksytty Suomessa luomutuotantoon.

Tutustu tuotteisiin:
Neudorff-lannoitteet huonekasveille
Neudorff-torjunta-aineet

Neudorff-tuotteet saatavilla hyvinvarustetuista puutarhamyymälöistä ympäri Suomen.
Voit tilata tuotteet myös suoraan Esbaun omasta verkkokaupasta!


Jälleenmyyjät ja Verkkokauppa