TAKAISIN

Via Garden Oy
auttaa toteuttamaan unelmiesi pihan

Julkaistu: 27.12.2011
Minkälaisen pihan Sinä haluaisit?Minkälaisen pihan Sinä haluaisit?

Uusi kumppani Puutarha.nettiin

Vuoden 2012 alusta lähtien Puutarha.net tarjoaa entistä enemmän apua pihan suunnitteluun ja unelmien puutarhan toteuttamiseksi, sillä nyt on tarjolla aivan konkreettista apua:
Puutarha.netin uusi kumppani via Garden Oy tarjoaa nimittäin asiantuntemuksensa nyt käyttöömme!

Via Gardenilta saat suunnitelmat niin uudistontin rakentamiseksi kuin vanhan pihan kunnostamiseenkin. Myös hoitosuunnitelman voi tilata!

Suunnitelmien lisäksi via Garden Oy toimittaa tarvitsemasi tuotteet pihalle asti - mikäli niin haluat. Laadukkaat taimet saapuvat Tahvosten puutarhalta ja myös pihakivet betonista graniittiin löytävät toimittajansa.

Via Garden Oy auttaa suunnittelemaan
ja rakentamaan unelmiesi pihan


Suunnitelmista toteutukseen

Mikäli tarvitset apua pihan toteuttamiseen, niin via Garden auttaa silloinkin! Heiltä voit tilata myös:

• Piha- ja puutarhatyöt, puutarhan kunnostus- ja perustustyöt, istutukset,
• nurmen asennukset, pensaiden ja puiden hoitoleikkaukset jne.
• pihakiven asennukset, kivimuurit, vesiaiheet jne.
• pohjarakennustyöt sekä maansiirto- ja konetyöt.

Via Garden -PIHAPAKETIT

Todelliselle Tee Se Itse -ihmiselle on tarjolla myös mainio VALMIS PIHA -paketti: se sisältää pihasuunnitelman, kasviluettelon sekä kasvien kuvaukset sekä pihan rakennusohjeet menekkilaskelmineen. Pihalle toimitetaan kaikki tarvittavat, laadukkaat materiaalit sekä luettelon mukaiset kasvit. Paketin viimeistelee hoito-ohjeet jokaiselle vuodenajalle ja kasville; niitä noudattamalla piha pysyy kauniina, hyvinvoivana ja pienitöisenä.

Jos oma aika, taidot tai voimat eivät riitä unelmiesi pihan toteuttamiseen, niin tilaa se via Gardenilta! UNELMA PIHA -paketti sisältää kaiken pihasuunnitelmasta valmiiseen pihaan. Jo parin viikon kuluessa suunnitelman valmistumisesta pääset nauttimaan ”avaimet käteen”- periaatteella rakennetusta, valmiista pihasta! Kaikki hoituu via Gardenin toimesta ja saat UNELMA PIHAN; toiveidesi mukaisen puutarhan hyvin vähällä vaivalla. Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat suunnitelmat, materiaalit, työt, koneet ja työnvalvonnan - eikä sinun tarvitse huolehtia mistään.

Otahan yhteyttä!

Ammattilaisten käsissä UNELMA PIHA rakentuu nopeasti!Ammattilaisten käsissä UNELMA PIHA rakentuu nopeasti!