TAKAISIN

Apua pihasuunnitteluun

Julkaistu: 5.3.2018

Uuden talon tontti on vielä alkutekijöissään.
Voisitteko Te auttaa pihan suunnittelussa jotenkin?

Rakentamiseen ja remontointiin keskittyvän Rakentaja.fi:n sisarportaali Puutarha.net on täynnä tietoa pihan ja puutarhan rakentamisesta! Ylävalikosta avautuu monipuolisia infosivuja rakentamisen eri vaiheista aina suunnittelusta pihan varusteisiin. Tutustumalla niihin saatte jo hyvän kuvan kaikesta, mitä pihan rakentamiseen liittyy.

* Puutarha.netin Jäsenpalveluista löytyy apua omatoimiseen suunnitteluun. Kaikki jäsenpalvelut saat käyttää hyödyksesi veloituksetta - kunhan vain kirjaudut sisään! Samat tunnukset käyvät kaikkiin Rakentaja.fi-konseptin portaaleihin (Rakentaja.fi, Puutarha.net ja Omataloyhtiö.fi).

- Esimerkiksi lähes 1400 kasvilajia ja -lajiketta sisältävä Kasvikortisto on monipuolinen apu. Sieltä voit hakea sopivia vaihtoehtoja vaikka kasvuolosuhteisen, kasvin korkeuden, kasvutavan tms. perusteella.
- Myös Kysy, Vastaamme -palstalta saat tarvittaessa apua.
Jäsenenämme voit käydä esittämässä rakentamistekniset ja -oikeudelliset kysymyksesi Rakentaja.fi:n palstalla. Asiantuntijat vastaavat kysymykseesi muutaman päivän sisällä ja saat vastauksesta myös ilmoituksen sähköpostiisi.

* Pihan suunnittelussa auttavat konkreettisesti myös puutarhasuunnittelijat. Esimerkiksi via Garden Oy tekee tilauksesta toiveiden mukaiset pihasuunnitelmat - ja rakentaa vaikka koko pihan valmiiksi! Heiltä on myös mahdollista tilata suosittu Tee Se Itse -paketti, joka sisältää täydelliset ohjeet sekä tarvittavat materiaalit.
Kaikissa ongelmatilanteissa myös se pelkkä puhuminen voi auttaa.
Puutarha.netin Keskustelupalstalla on viestiketjuja miltei aiheesta kuin aiheesta. Valitse sopiva aihealue ja osallistu keskusteluihin. Puutarha.netin Keskustelupalstalla käy runsaasti väkeä ja varmasti kuuntelijoita ja kommentoijia riittää. Joskus käytännön kokemuksista kumpuava vastaus ja kanssasisarten tuki auttavat ratkaisemaan asioita!

Hyödynnä Puutarha.netin tietosisältöä ja mahdollisuuksia pihasi parhaaksi! >>> Puutarha.nettiin!