TAKAISIN

Tervetuloa Puutarha.net -jäseneksi

Julkaistu: 31.1.2014
Puutarha.net on asiantunteva ja kattava puutarha-alan palvelu. Sivustolta löytyy runsaasti tuotetietoa, ajankohtaista asiaa sekä apua ja neuvoja kaikkiin kasveihin tai pihaan ja puutarhaan liittyviin kysymyksiin.

Puutarha.net -palvelu on tarkoitettu kaikille pihan ja puutarhan rakentajille tai remontoijille, kotipuutarhureille, alan opiskelijoille ja oppilaitoksille sekä alan asiantuntijoille sekä ammattilaisille. Puutarha.net on kaikkien kasveista kiinnostuneiden sekä niiden parissa puuhastelevien yhteinen palvelu!

Puutarha.net on osa Rakentaja.fi-konseptia, johon kuuluvat myös rakentajaa ja remontoijaa palveleva Rakentaja.fi sekä taloyhtiön jäsenille suunnattu Omataloyhtiö.fi. Puutarha.net -jäsenenä ja yksillä tunnuksilla saat käyttöösi kaikki ilmaiset Rakentaja.fi-palvelut!

Jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista, eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tms. maksuja.
Tervetuloa jäseneksi Puutarha.net -palveluun!

Katso kaikki jäsenpalvelut tästä

Liittyessäsi Puutarha.net-jäseneksi helmi-maaliskuun aikana...

...saat pussin unikkoniittyseosta lahjaksi!

Puutarha.netin kumppani Suomen Niittysiemen Oy on pussittanut suosittua unikkoniittyseosta 1 m2 annospusseihin. Liittyessäsi Puutarha.net-jäseneksi helmi-maaliskuun aikana saat yhden pussin lahjaksi!

Unikkoniittyseos sisältää valmiin lajitelman aurinkoisen paikan yksivuotisia, herkän kauniita ja näyttäviä kukkia: opiumunikkoa, öljypellavaa, kesämalvikkia, ruiskaunokkia, ruisunikkoa, silkkiunikkoa, hunajakukkaa, maloppia sekä kruunupäivänkakkaraa.
- Kuvitelkaapa tällainen, näyttävä kukkavalikoima omaan puutarhaanne!

Tuotteita rajoitettu määrä - tartu nopeasti tilaisuuteen!

Liity jäseneksi tästä!


Puutarha.net jäsenpalveluiden TOP 10:


1. Kasvikortisto

Puutarha.netin Jäsenpalveluista suosituin on jo yli 1400 kasvilajia ja -lajiketta sisältävä Kasvikortisto. Se auttaa puutarhan suunnittelussa ja kasvien valinnassa. Kasvikortiston kuvahaun avulla pystyy myös etsimään tietyn näköistä kasvia esimrkiksi tunnistaakseen pihassaan kasvavan lajin.

Kasvikortistossa on monipuoliset hakumahdollisuudet. Voit tietyn kasviryhmän (puut, pensaat, perennat...) lisäksi etsiä tietyn värin, korkeuden, kukinta-ajan tms. perusteella sopivia kasveja. Myös kasvin nimen (suomalaisen, ruotsalaisen tai tieteellisen) perusteella haku tietenkin onnistuu.
Kasvikortistosta löytyy nopeasti oikeat lajit.Kasvikortistosta löytyy nopeasti oikeat lajit.
Kirjautuneena jäsenenä voit myös antaa ehdotuksia uusiksi kasvikorteiksi sekä lähettää omia kuviasi niihin liitettäväksi!

Lue lisää Kasvikortistosta tai Testaa Kasvikortistoa

2. Keskustelupalsta

Aktiivista mielipiteiden vaihtoa ja keskustelua käydään Puutarha.netin Keskustelupalstalla. Viestiketjuja on niin Puutarha.netin keskeisistä aihealueista kuin kaikesta muustakin taivaan ja maan välillä! Sieltä löytyy varmasti tietoa ja kokemusta erilaisista kasveista tai vaikka koiran trimmauksesta. Yhteistä kaikille keskustelijoille on kuitenkin rakkaus kasvimaailmaan - ja halu jakaa puutarhakokemuksiaan muiden kanssasisarten kanssa.

Katso Keskustelupalstan aihepiirit ja uusimmat viestit!

P.s Voit lähettää toiselle jäsenelle myös yksityisviestin tai keskustella Chatissä!

3. Kysy, vastaamme

Vaivaako mieltäsi jokin kasveihin tai puutarhaan liittyvä kysymys? Esitä se Kysy, niin vastaamme -palstalla, niin saat muutaman päivän sisällä asiantuntijamme vastauksen ongelmaasi. Voit myös lukea palstalla jo aiemmin esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tutustu Kysy, vastaamme -palveluun

PS. Mikäli mieltäsi painaa jokin puutarhan rakentamiseen liittyvä teknisempi tai oikeudellisempi kysymys, niin silloin kannattaa kääntyä Rakentaja.fi:n asiantuntijoiden puoleen esittämällä kysymys Rakentaja.fi:n Kysy, niin vastaamme -palstalle!
Puutarha.net-verkkolehdestä lukuiloa.Puutarha.net-verkkolehdestä lukuiloa.

4. Ilmainen verkkolehti viikoittain

Kerran viikossa jäsentemme sähköposteihin lähetetään Puutarha.net -verkkolehti. Verkkolehden teemat vaihtuvat viikoittain ja siinä riittää runsaasti luettavaa ajankohtaisista asioista ja uutuuksista!

Tilaa maksuton verkkolehti

5. Tee Se Itse -ohjeet

Tee Se Itse -palstalla annetaan ideoita siihen, miten rakentamisessa ja remontoinnissa ylijääviä tarvikkeita sekä hukkapaloja voidaan hyödyntää. Ohjeita löytyy hyvinkin erilaisten, pienten tai vähän suurempien asioiden toteuttamiseen; kukkapylvään nikkaroinnista varaston rakentamiseen!

Palstalla on ohjeita myös esimerkiksi terassin, leikkimökin, hiekkalaatikon, puukatoksen yms. rakentamiseen. Voit myös tutustua luonnonkiveyksen tai linnunpöntön toteuttamistapoihin.

Katso Tee Se Itse -ohjeet!

6. Puutarhapörssi

Puutarha.netin omalla osto- ja myyntipalstalla, Puutarhapörssissä, voivat yksityiset ihmiset ilmoitella puutarhan ylimääräisistä tai puuttuvista kasveista, tavaroista ja tarvikkeista. Pistä vain ilmoitukseen yhteystietojesi ohella mitä myyt, ostat, lahjoitat tai otat vastaan - ja odottele yhteydenottoja!

Katso Puutarhapörssin ilmoitukset tällä hetkellä


7. Päiväkirjat

Mitä sinulle ja puutarhallesi kuuluu tänään? Kerro se puutarhapäiväkirjassasi! Jaa kuvat ja kuulumisesi kanssamme, niin mekin saamme nauttia havainnoistasi ja huomioistasi - ja jakaa onnistumisen ilot ja epäonnen surut kanssasi.

Tutustu Päiväkirjoihin
"Rakas Päiväkirja, tänään... ""Rakas Päiväkirja, tänään... "

8.Puutarha.net Kauppa ja Rakentaja.fi Jäsentukku

Puutarha.net Kauppa kuuluu monipuoliseen MitäSaisiOlla -verkkotavarataloon eli lyhennettynä MSO.fi:hin. Laajasta valikoimasta löytyy monenlaista kotiin ja puutarhaan sopivaa tuotetta - ja kaikki tilattavissa ilman toimituskuluja!

Rakentaja.fi:n Jäsentukku on myös edullinen ja vaivaton ostospaikka. Jäsentukussa teet ostoksia ympäri vuorokauden, helposti suoraan tuotteita valmistavilta yrityksiltä. Kattava valikoima laajentuu jatkuvasti uusien kumppanien myötä - ja tarjolla on ajoittain myös erikoistarjouksia! Tutustu Jäsentukun tarjontaan ja katso onko tarjolla juuri Sinulle sopivia tuotteita.

Tutustu Jäsentukun monipuoliseen tuotevalikoimaan

9. Korttipalvelu

Ilahduta ystävää, muista päivänsankaria tai kutsu vaikka talkoisiin! Korttipalvelustamme löydät sopivan kortin jokaiseen päivään ja juhlaan. Valitse sopiva kortti ja lähetä se haluamaasi sähköpostiosoitteeseen; ilmaista, helppoa ja mukavaa!

Tutustu korttivalikoimaan

Tilaa esitteitä - saat ne veloituksetta!Tilaa esitteitä - saat ne veloituksetta!

10. Esitepalvelusta esitteet maksutta

Esitepalvelusta voit tilata sinua kiinnostavia tuote-esitteitä sekä rakentamisen oppaita. Esitteet on jaoteltu palveluun tuoteryhmittäin. Ne postitetaan suoraan kotiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Tilatut esitteet toimitetaan jäsenillemme veloituksetta!

Tutustu maksuttomiin esitteisiin

Myös muita jäsenpalveluita käyttöösi veloituksetta!

Puutarha.netin jäsenpalveluihin kuuluu myös Keittokirja; kokoelma jäsentemme herkullisia reseptejä. Palveluhakemistosta löydät suunnittelijat ja tekijät hankkeellesi - vaikka oman alueesi yrittäjistä. Ennen töiden aloittamista onkin hyvä vielä vilkaista, millaista säätä on luvassa omalla paikkakunnalla tai koko Suomessa!

Puutarha.net-jäsenpalveluiden lisäksi saat kirjautuneena käyttöösi kaikki Rakentaja.fi- ja Omataloyhtiö.fi:n jäsenpalvelut! Esimerkiksi Rakentaja.fi -palvelun Kysy, niin vastaamme -palstalla voit esittää kaikki pihan tai kiinteistöjen rakentamiseen liittyvät tekniset tai vaikka oikeudelliset kysymykset, Rakentajapörssissä ilmoitella rakennusmateriaaleista, hyödyntää rakentamisen laskureita ja ottaa oppia Rakentaja.fi-kouluista...

Katso kaikki Rakentaja.fi -jäsenpalvelut tästä

Mikäli olet taloyhtiön osakas, niin Omataloyhtiö.fi:n Jäsenpalveluista löydät myös mielenkiintoisia ja tarpeellisia palveluita.

Katso kaikki Omataloyhtiö.fi -jäsenpalvelut tästä

Liity nyt!

Kirjautuneena jäsenenä saat kaikki Rakentaja.fi-konseptin jäsenpalvelut veloituksetta käyttöösi.
Liity siis nyt Puutarha.net-jäseneksi!
Helmi-maaliskuun aikana liittyjät saavat pussin unikkoniittyseosta (riittoisuus 1m2) lahjaksi!

Tervetuloa palveluidemme pariin. Tietoa ja juttuseuraa on tarjolla ympäri vuoden!Puutarha.net tuo kesän tunnelmat luoksesi - vuodenajasta riippumatta!Puutarha.net tuo kesän tunnelmat luoksesi - vuodenajasta riippumatta!