• Etusivu
  • Ajankohtaista

Rakentajan uudistus jatkuu – uudistunut Puutarha.net avautuu helmikuussa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.10.2023Päivitetty 08.02.2024
Kollaasi sivustoista

Puutarha.netin ulkoasu tulee muuttumaan samanlaiseksi, kuten kuvassa olevien muiden sivustojen ilmeet.

Puutarha.net on osa Rakentaja-tuoteperhettä, johon kuuluu myös Rakentaja.fi, Rakentaja Pro, Omataloyhtio.fi ja Talovertailu.fi. Palveluissa vieraillaan yli miljoona kertaa kuukausittain. Tuoteperheen ensimmäinen sivu, Rakentaja.fi, avattiin jo vuonna 1998.

Rakentajan palvelukattaus on kokenut viime vuoden aikana jo täydellisen muodonmuutoksen, kun jo aikaisemmin uudistettu Rakentaja PRO sai seurakseen uudistuneen Omataloyhtiö.fi:n ja Rakentaja.fi:n. Nyt vuoron saa Puutarha.net. Uusi sivusto lanseerataan viikon 6 aikana.

Uudistus on Rakentajan historian laajamittaisin, sillä sivustoilla uudistetaan kerralla kaikki taustajärjestelmistä ulkoasuun. Tähtäin on kirkas: lukijalle tarjotaan mahdollisimman miellyttävä käyttökokemus. Samalla sujuvoitamme julkaisua, pyrimme löytämään haluttua tarjontaa sekä itse, että yhteistyössä sisältöyhteistyötä tekevien yrityskumppaneidemme kanssa.

Kaikkien sivustojen uudistus jatkuu vielä vuoden 2024 aikana, kun keskustelut ja kysy, vastaa -palvelut saadaan uudelle alustalle. Myös uusia ominaisuuksia tuodaan mukaan lisää ja parannellaan sivustojen toimivuuksia.

Ajankohtaista
aikataulut
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20204_63924.jpg
Uudisasuntorakentamisen asiakastyytyväisyys edellä muita toimialoja ja Ruotsia
Kuluttaja-asiakkaiden tyytyväisyys uudisasuntorakentamiseen pysytteli toista vuotta peräkkäin kärkisijalla eri toimialojen välisessä vertailussa. Asiakastyytyväisyysindeksi oli 77,7, mikä tarkoittaa erittäin hyvää tasoa ja on selvästi korkeampi kuin ruotsalaisrakentajien.Kuluttajat ovat tyytyväisempiä uudisasuntorakentamiseen kuin esimerkiksi henkilöliikenteeseen, sähkön vähittäismyyntiin tai pankki- ja rahoitusalaan. Mittaus perustuu EPSI Ratingin riippumattomaan kansalliseen laatuindeksiin."Uudisasuntorakentaminen Suomi sai asiakastyytyväisyydessä kaikista Pohjoismaissa tutkimistamme toimialoista kaikkein korkeimmat indeksipisteet", kommentoi EPSI Rating Finlandin maajohtaja Heidi Laitinen.Nyt neljättä kertaa tehdyssä uudisasuntorakentamisen tutkimuksessa oli tällä kertaa arvioitavana seitsemän suurimpaan lukeutuvan asuntorakentajan lisäksi ryhmä keskikokoisia ja pienempiä rakentajia. Tutkitut yritykset tuottivat valtaosan viime vuonna Suomessa valmistuneista vapaarahoitteisista kerrostaloasunnoista. Tulokset perustuvat asunnon ostaneiden kuluttajien puhelinhaastatteluihin.
20221_76642.jpg
Orimattilassa huomattiin, kuinka paljon olosuhdehallinta vaikuttaa lopputulokseen
Asiantuntijan mukaan täsmällinen ennakointi säästää rahaa ja vähentää takuukorjausten riskiä.
Keltainen arvokiinteistö Eirassa
Mitä tarkoitetaan vikasietoisuudella?
Rakenteiden vikasietoisuus perustuu suurelta osin kosteusrasitusten hallintaan. Kosteusongelmia ilmenee erityisesti vanhoissa rakennuksissa, joiden perustamistavat ovat puutteelliset nykytiedon mukaan. Koska perustusten alaista vääränlaista maa-aineista ei voida vaihtaa, tulee näissä korjauksissa kiinnittää erityistä huomiota vikasietoisuuteen. Myös uudisrakentamisen kireät aikataulut tuovat haasteita laadukkaaseen rakentamiseen sekä ilmastonmuutos rasittaa rakennuksia aivan uudella tavalla, johon ei ole osattu varautua.
202210_68885.jpg
Pääsuunnittelija tuntee lain sekä ymmärtää koko rakennusprosessin
Rakennus- ja remonttihankkeen suunnittelua johtaa suunnittelun kokonaisuudesta ja laadusta vastaava pääsuunnittelija. Rakentamisen tai remontoinnin tuiki tärkeän valmisteluvaiheen laatu henkilöityy useimmiten pääsuunnittelijan osaamiseen ja johtamiskykyihin.
Omataloyhtiön nettisivut
Rakentajan uudistus jatkuu – Uudistunut Omataloyhtiö.fi avautuu ennen juhannusta
Rakentaja.fi on Suomen laajin ja vanhin rakentamiseen ja remontointiin keskittyvä verkkopalvelu. Ensimmäinen sivu avattiin jo vuonna 1998. Nykyisin Rakentaja-tuoteperheeseen kuuluvat myös Rakentaja Pro, Puutarha.net, Omataloyhtio.fi ja Talovertailu.fi. Palveluissa vieraillaan yli miljoona kertaa kuukausittain.
20203_63213.jpg
Pian kukkii taas - Muista oikeanlainen lannoitus
Linnunliverrystä ja lämmin kahvikupillinen viileänä kevätaamuna. Kuin huomaamatta puutarhassa alkaa vihertää. Kasvit heräävät keväällä ja hakevat ahneesti ravinteita lyhyen kasvukauden tarpeisiin. GreenCaren Puutarhan Kevät on Suomen suosituin lannoite. Sen vaikutus näkyy heräävässä puutarhassa pikavauhtia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton