Keskustelu sisäänkirjaudu | esittelyt | aiheet | hakemisto | haku | uudet viestit

Puutarha.net keskustelupalstatKotipuutarhurin eläimetKoirat : Koiran rokotus ja ongelmat ( 318 kpl)

Sivut: <<--Edelliset 50 kpl | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | Seuraavat 50 kpl->>

[Kaikki viestit yhdellä sivulla] [Ilman kehyksiä] [Kaikki ilman kehyksiä] [Lisää suosikkeihin] [Päivitä näkymä]


Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) maanantai, 8. toukokuuta 2006 - klo 12. 40 (yli 11 vuotta sitten)
Minä höperö itkin viedessä lääkäriin ja itkin kun nukahti. Lääkäri tuumasi itke vaan ja näyttää olevan koira todella rakas.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleKurpitsa (10688 kpl) maanantai, 8. toukokuuta 2006 - klo 13. 03 (yli 11 vuotta sitten)
Jaksamisia Torvikukka. Jokainen lemmikin omistaja olisi huolissaan vastaavassa tilanteessa, ja mikäs häpeä itkemisessä on.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) maanantai, 8. toukokuuta 2006 - klo 13. 13 (yli 11 vuotta sitten)
Olen kyllä muutenkin herkkä. Itken kun itkettää. Kyllä tämä tästä. Toivon ettei leviä, vaan saatiin kaikki pois sen möykyn mukana.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleeuropeana (685 kpl) maanantai, 8. toukokuuta 2006 - klo 13. 54 (yli 11 vuotta sitten)
Vaikuttaa kovasti Torvikukan koiran kasvava möykky tulehtuneelta talirauhaselta. Saksansaisojallamme oli sellainen selässä, pari vuotta pikku patti, joka kesällä alkoi yht.äkkiä kasvaa ja puhkesi. Jouduttiin leikkaamaan ja poistamaan ympäriltä kuollutta kudosta. Jäljeksi jäi karvaton kohta. Paraneminen oli hidasta, koska oli kesän kuumin ja kostein aika.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) maanantai, 8. toukokuuta 2006 - klo 13. 59 (yli 11 vuotta sitten)
Kasvaimeksi vaitti. Toivon ettei ole eli lääkäri olisi väärässä.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) maanantai, 8. toukokuuta 2006 - klo 23. 54 (yli 11 vuotta sitten)
No kuulkaapa tätä.

Ronjalta poistettiin kohtu 10 päivää sitten Tarton eläinklinikalla. Leikkaus meni hyvin. Parantuminen alkoi todella ripeästi.

Leikkauksen yhteydessä poistettiin Ronjalta kyljestä myös möykky joka lähetettiin patologin tutkittavaksi. Ja tänään ajoimme Tarttoon kuulemaan tulokset.

Ennenkuin starttasimme matkaan törmäsimme Otepään eläinlääkäriin ja kerroimme minne olemme menossa. Ja lekuri ilmoitti että 99% varmuudella kyseessä on sarkooma eli syöpä ja kuolema on edessä, ja ehkä meidän kannattaisi miettiä koiran lopettamista.

Itkin koko matkan Tarttoon polttavia kyyneliä. Tarton eläinklinikalla Ronjan leikannut kirurgi kertoi että kyseessä oli harmiton rasvapatti.

Mikä helpotus!

Mutta mikä torvelo idiootti hirviö se Otepään lekuri. Miten se kehtaa antaa tuollaisen diagnoosin koiran pahkuraa tutkimatta. (Muuten on kyllä tavannut ja tutkinut kerran Ronjan). Puoskari!!!

Torvikukka, odota lausunto siitä pahkurasta. Ja vaikka kyse olisi ollut pahanlaatuisesta kasvaimesta, saattaa olla että leikkaus sen poisti tai antoi rakkaalle lapselle lisäaikaa.

Ja Torvikukka, tiedän tasan tarkkaan miten hirveää se nukuttaminen leikkausta varten oli. Hirveän nätisti hoisivat Ronjaa Tartossa, kuin ihmispotilasta, jolla on oma arvonsa. Mutta silti, kun hiljalleen rauhottava piikki ja unilääke tekivät tehtävänsä ja koira vaipui tajuttomuuten Dalai Laman sitä hiljaa päästä paijatessa, tuntui että minulta revitään sydän rinnasta. Ja kun se veltto pieni rakas eläin, vaaleanpunainen kieli suusta roikkuen, nostettiin metallisille paareille, tuntui niin pahalta, kuin kuollutta oltaisiin siinä pois viety.

Meillä kävi hyvin. Mutta sen sanon että sen Otepään tunteettoman puoskarin kanssa on vielä kana kynimättä!

Torvikukalle ja potilaalle voimia! Se on ihan käsittämätöntä miten nopeasti koirat paranevat leikkauksista. Huomenna on jo huomattavasti parempi päivä, usko pois.
Poistettu nimimerkki (id: 4655) tiistai, 9. toukokuuta 2006 - klo 0. 30 (yli 11 vuotta sitten)
No huhhuh, on teilläkin kestämistä :/ Mitä olen muilta kuullut, niin kyllä Torvikukan koiran patti kuulostaa ihan kasvaimelta. Toivottavasti saatiin kokonaan pois. Meillä lääkäri usein ottaa röntgenkuvan varoiksi. Siinä kuulemma näkee, onko syöpä edennyt esim. keuhkoihin (mikä sitten taas kertoo hoidon ennusteista) ja useimmat patit todella ovat harmittomia rasvapatteja.. Silloin, kun meidän koiran kasvainta alettiin leikata, niin ei ollut muita vaihtoehtoja. Joko leikkaus tai kuolema heti. Päätettiin leikata ja löytyi suunnaton pernakasvain, jonka takia sitten koko perna poistettiin. Useamman tunnin leikkauksen jälkeen koiramme pelastui. Kesällä vietetään tämän rottisnartun 13-vuotissynttäreitä (ehkä) :)
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) tiistai, 9. toukokuuta 2006 - klo 9. 35 (yli 11 vuotta sitten)
Tinde ei minulle kukaan sanonut et se tutkitaan. Myöhäistä soitella perään. Möykky on kai roskissa:(
En edes hädissäni älynnyt pyytää tutkimusta.
Koira on jo kävellyt ja iloisempi kuin eilen ennen leikkausta.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) tiistai, 9. toukokuuta 2006 - klo 9. 55 (yli 11 vuotta sitten)
Torvikukka, kuka koiran leikkasi? Sama lääkäri joka totesi että syöpä mikä syöpä?

Jos ei, soita kirurgille ja kysy vielä tämän mielipidettä siitä, mitä hän ajatteli möykyn olleen.

Ei se aina ole syöpää, kuten Ronjan tapauksessa. Kerro kirurgille että sinua vaivaa epätietoisuus asiassa, ja että haluaisit selvyyden siitä mikä koirallasi oli. Ja kysy voiko sitä jälkikäteen selvittää?

Mutta hienoa että karvainen kaveri on jo piristymään päin. Ronja-neidin leikkaus kesti 4,5 h ja tuli kotiin aika tokkuraisena. Illan nukkui. Aamulla heräsin tuttuun ääneen kun vahva häntä paukutti maata: Huomentaaaa! Nouskaaa ylööös! Uusi päivä alkaa!!!!
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) tiistai, 9. toukokuuta 2006 - klo 10. 42 (yli 11 vuotta sitten)
Eri lääkäri leikkasi. Hänen arvio oli kasvain ja pahan laatuinen kuin oli noin ärhäkkä.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) tiistai, 9. toukokuuta 2006 - klo 10. 47 (yli 11 vuotta sitten)
Sanoiko kirurgi että miten tästä eteenpäin? Mitkä mahdollisuudet on että koko kasvain saatiin pois? Sovitteko jälkitarkastuksesta? Oliko puhetta mistään lääkityksestä?
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) tiistai, 9. toukokuuta 2006 - klo 10. 54 (yli 11 vuotta sitten)
Koko kasvain saatiin pois oli "irrallinen".
Lääkitystä ei anneta. Tilannetta seurataan. Pelkona on että ehtikö syöpäsoluja verenkiertoon jolloin tilanne on huono. Yritämme elää päivän kerrallaan nauttien siitä kuin se olisi viimeinen. Toivon että tähän tautiin koira ei kuole eikä kipuja koe. Ikää on 12v.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) tiistai, 9. toukokuuta 2006 - klo 12. 46 (yli 11 vuotta sitten)
Samaa toivon minäkin. Ja Ronjakin lähettää terkkuja toipilaalle.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) tiistai, 9. toukokuuta 2006 - klo 12. 56 (yli 11 vuotta sitten)
Vuh ja hau pitkää ikää Ronjallekkin:)


Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) keskiviikko, 10. toukokuuta 2006 - klo 10. 50 (yli 11 vuotta sitten)
Mitenkäs siellä tänään voidaan? Joko pikku potilas toipunut koettelemuksistaan?
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 10. toukokuuta 2006 - klo 11. 08 (yli 11 vuotta sitten)
Päivä päivältä pirteämpi. Usein tulee nuolemaan, ihan kuin kiittäisi. Pissille kun päästää ihan hirvittää kun juoksee. Ruokahalu on valtaisa. Ei valita kipua enää, mutta annan sille kipulääkettä kuitenkin. Oli kyllä tosi kipeä kun ennen leikkausta edeltävänä yönä valitti kipua ja leikkauksen jälkeen ei kertaakaan ole sitä tehnyt.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) keskiviikko, 10. toukokuuta 2006 - klo 13. 07 (yli 11 vuotta sitten)
Ai kuinka ihania uutisia.

Meillä oli kipulääkitystä 4 päivää ja kun se loppui, en huomannut mitään kivun tapaistakaan, eli varmaan se oli juuri riittävä periodi.

Neljäntenä päivänä leikkauksesta koira veti kiekkaa asunnossa, riemuisana painoi ympyrää, runttasi mattoja kun kaarteissa ei malttanut jarruttaa, heitteli leluja korkealle ilmaan, viskoi häntää niin että luulin sen irti lähtevän. Mies katsoi ja totesi: Joo, siinä meidän toipilas.

Eli nopeaa on eläimillä parantuminen.

Apropos, onko täällä jossain karvakaveristasi kuvaa?
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 10. toukokuuta 2006 - klo 13. 15 (yli 11 vuotta sitten)
Tässä kuva viime talvelta. Toipilas on tuo musta-valkoinen. En raaski ottaa kuvaa kun se aiheuttaa hermostumista. En tiedä mistä moinen mutta inhoaa kameroita.

Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjällepärskis (1101 kpl) keskiviikko, 10. toukokuuta 2006 - klo 14. 50 (yli 11 vuotta sitten)
Haleja toipilaalle!
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 10. toukokuuta 2006 - klo 15. 13 (yli 11 vuotta sitten)
Hau Hau eli kiitos:)
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) perjantai, 12. toukokuuta 2006 - klo 22. 32 (yli 11 vuotta sitten)
Kuinka sujuu paraneminen Torvikukan karvakaverilla? Vieläkö kaveri syö särkylääkkeitä? Miten on haava lähtenyt paranemaan? Onko järsimishaluja haavan suhteen?

Meidän toipilaamme on alkanut aristaa tassujaan. Olen tassuja rasvannut, eivätkä tunnu edes karheilta. Silti kävely on hankalaa. Soratiellä nopeasti hakeutuu nurmelle tai pientareelle. Kysyttiin lekurilta voisiko antibiootit tehdä tällaista. Lekuri ei ollut sellaisesta kuullut.

Mutta muuten tyttö voi hyvin. Äidin oma kulta. Tässä hän poseeraa ilta-auringossa.

Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) lauantai, 13. toukokuuta 2006 - klo 9. 41 (yli 11 vuotta sitten)
Se haava on hiukan turvoksissa. Asiaan varmaan kuulu, mutta nisän puolella josta patti poistettiin on turvotusta enemmän. Se hiukan huolettaa jos vaikka uusi on jo kasvamassa. Seurailen maanantaihin jos ei laske niin soitan lääkäriin. Hätäilen toivottavasti turhaan .Haava on tosi siisti muuten ei tulehdusta/punoitusta. Ruokahalu on valtava;)
Noora repi sen siteen pois eilen:(
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) lauantai, 13. toukokuuta 2006 - klo 9. 46 (yli 11 vuotta sitten)
Torvikukka, meitä varoitettiin mahdollisesta turvotuksesta leikkauksen yhteydessä. Se on nestettä. Ja on helppo imeä pois. Ei tarvitse huolestua, mutta jos sitä kerääntyy lisää, käy imettämässä eläinlääkärillä.

Onko Nooralla kauluri käytössään?
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) lauantai, 13. toukokuuta 2006 - klo 10. 05 (yli 11 vuotta sitten)
On mutta kun mamma antoi vähän aikaa olla ilman....
Näkisitpä kuinka Nooraa nolottaa se kauluri makailee vaan se päässä.
Noora on kuitenkin aikas iso koira ja kauluri se mukaan se tökkii joka paikkaan. Toinen yrittää mennä pöydän alle nukkumaan, mutta kauluri tökkii tuoleihin jne...
Ei sitä turvotusta paljon ole, mutta säikäytti kuitenkin.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) lauantai, 13. toukokuuta 2006 - klo 21. 10 (yli 11 vuotta sitten)
Siitä olin superiloinen, että Ronja ei tarvinnut kauluria. Taisinkin kertoa että ompelivat tikit sisäpuolelle.

Arvaan että Nooralla on olo tukala, eihän sellaisen kaulurin kanssa pääse mitään kivaa asiaa lähelle. Kauanko joutuu sitä pitämään?
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleHelmiNukkajäkkärä (3418 kpl) lauantai, 13. toukokuuta 2006 - klo 21. 39 (yli 11 vuotta sitten)
Ronja on sitten rakastettavan näköinen. Luja rutistus Helmi-tädiltä :) (yhtä rutistettavia tietysti kaikki)
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTinde (2058 kpl) lauantai, 13. toukokuuta 2006 - klo 21. 57 (yli 11 vuotta sitten)
Rutistetaan Helmi-tädin puolesta.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) sunnuntai, 14. toukokuuta 2006 - klo 21. 32 (yli 11 vuotta sitten)
Niin kauan kunnes tikit sulaa.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) maanantai, 5. kesäkuuta 2006 - klo 11. 41 (yli 11 vuotta sitten)
Meidän koiran haava ei ole parantunut kunnolla. Illalla mennään näyttämään. Tikit ei ole sulanut ja haava punoittaa ja yhdessä kohdasta märkii hiukan. Voi kurjuus kun käy sääliksi toista.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 13. 58 (yli 11 vuotta sitten)
Koiramme oikea silmä on sokea tai ei ainakaan reagoi liikkeeseen.
Tänään lääkäri totesi gaukooman joka sokeuttaa koiran. Tuumasi vain että mitään ei ole tehtävissä ja kannattas lopettaa koira.
Soitin toiselle lääkärille joka oli eri mieltä. Meillä kokeillaan silmänpaine tippoja, koska toinen silmä pelaa ja koetamme pelastaa sen.
Glaukoomahan on silmänpainetauti.
Meidän koiralle on tuo tullut geeneissä. Alkoi tulehduksena joka laukaisee glaukooman.
Onko kellään kokemuksia???
Poistettu nimimerkki (id: 4315) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 14. 08 (yli 11 vuotta sitten)
Meidän Milla on jo umpikuuro eikä tulisi mieleenkään lopettaa sitä vaikka se vielä sokeutuisikkin - nenä pelaa ja tuntoaisti vielä!

Vasta sitten jos elämä on tuskaa. Vasta sitten. Olen lemmikkini vastuulleni ottanut, ja elämään kuuluu myös vanhuus.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjällevälke (369 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 14. 13 (yli 11 vuotta sitten)
Kyllä vanha koira oppii tavoille vaikka näkö menisikin. Ensin hiukka törmäillään tuolin jalkoihin ja jo kohta osaa kulkea omassa kotona ja pihassa. Ihmisen pitää vain olla hieman huolellisempi ja muistaa pitää kulkureitit ennallaan. Ei siis saa jättää yllättäviä ja uusia esteitä esim. keskelle olohuonetta.
Meidän edesmenneen lähes kuuron vanhuksen kanssa kovasti viitottiin. Välillä ymmärsi kovasti, mutta kun olisi pyrähtänyt omille reissuilleen, ei ollut näkevinäänkään ;). Ruokakupin kilahduksen kuuli lopunikäänsä..
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 14. 16 (yli 11 vuotta sitten)
Onhan se toinen silmä vielä kunnossa. Puhui se hullu lääkäri silmän poistostakin mitähän se auttaa?
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 14. 20 (yli 11 vuotta sitten)
Niin ja kuulo pelaa liiankin hyvin. Kun hiljaa avaan lääkepurkin luikkii piiloon;) Itse olen aika masentunut tuon aauisen reissun jälkeen.
Minun annettiin ymmärtää ettei koira selviä, mutta kun se on niin iloinen ja onnellinen. Vanhat vinkeet on tullu takaisin, kantaa kenkiä ja sukkia. Sekä pusuttelee.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjällevälke (369 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 14. 31 (yli 11 vuotta sitten)
Meidän kolmetoistavuotiasta käytettiin vuosirokotuksessa ja siellä kovasti kehuttiin koiran reippautta. Sanottiin, että hyvä on kun tuon ikäinen leikkii ja kantelee lelujaan. Pysyy mieli virkeänä. Edellisenä päivänä oli juuri riehunut sukkatollon kanssa niin, että pelkäsin jo pikkuisen lämpöhalvausta.

Torvikukka, ensimmäisen lääkärin lausunnolle voipi heristää keskisormea, onneksi soitit toisenkin mielipiteen. Toivon kovasti paranemista koiruukselle!
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 14. 35 (yli 11 vuotta sitten)
Kyseinen lääkäri on menettänyt erään ammattikunnan koirien(saksanpaimen koiria) hoidon. Johto rupesi ihmettelemään kuinka meillä kyseisiä koiria lopetetaan niin paljon verrattuna muuhun suomeen. Eli helpoin tapa on kai lopettaa kuin hoitaa.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjällevälke (369 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 14. 45 (yli 11 vuotta sitten)
Huh,huh!

Meillä oli aikoinaan aika uskomaton reissu entisen kaupungin eläinlääkärin klinikalle jonka hän oli siis perustanut sen jälkeen kun oli lopettanut kaupungilla.
Iltayötä oli kun kiidätimme koiraamme sinne ja todellinen hätä oli kyseessä. Labradorimme yskii ja kakoo aivan tukehtumispisteessä. Eläinlääkäri nostaa sen pöydälle ja samantein tuumaa, että oottakaas vähän ja ottaa ja lähtee autollaan jonnekin. Me, äitini kanssa aivan pöllämystyneinä ja paaniikissa jäämme sinne koiran kanssa. Tämä tyyppi tulee jonkin ajan päästä ja toteaa, että oli sattunut autolla ojaan ajo, jota hän lähti paikanpäälle katsomaan. Tieto tästä oli tullut hänelle poliisiradion kautta jota siinä samalla kuunteli. Uskomatonta, mutta valitettavasti totta!
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleKurpitsa (10688 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 15. 19 (yli 11 vuotta sitten)
Meidän koiralla on kaihi molemmissa silmissä ja ei tulisi mieleenkään sen takia koiraa lopettaa.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 15. 25 (yli 11 vuotta sitten)
Kurpitsa onko kyseessä harmaakaihi? Se on yleisin ja vanhuuttaan tulee kai lähes kaikille.
Tämä meidän sairaus aiheuttaa painetta silmässä ja tuhoaa näköhermoja. Tuo lääkäriksi itseään kutsuva väitti ettei silmänpaine tipat auta jotta turhaa joka aamu tiputella niitä silmiin.
Toinen lääkäri tuumasi sitä vartenhan niitä on että ne poistaa painetta kipu häviää.
Nyt kipua on lääkitty kipulääkkeillä.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleKurpitsa (10688 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 16. 39 (yli 11 vuotta sitten)
Hyvä että saa kivun pois. Harmaakaihi taitaa olla, lääkäri sanoi, että koira pärjää aika hyvin vaikka näkökenttä pieneneekin ja hyvin tuntuu oravat näkevän vielä kaukaakin (tai sitten haistaa ne)
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleMyra (1512 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 22. 41 (yli 11 vuotta sitten)
Minulla oli pieni tehokas terrieri, joka sokeutui. Yksi lääkäri oli valmis lopettamaan ja toinen lääkäri sanoi, että koira on terve ja kenenkään ei tarvitse tulla sanomaan, jotta lopettakaa tuollainen. Ja niitähän sanojia löytyi. Lopulta aloin ilkeäksi ja sanoi, jotta eihän ihmisiäkään lopeteta, jos sokeaksi tulee. Sulkivat suunsa. Eihän se sama asia ole, mutta kuitenkin...
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleMyra (1512 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 22. 43 (yli 11 vuotta sitten)
Torvikukka, tiedän kyllä erään mäyräkoiran, jolta on poistettu toinen silmä. En muista minkä takia, glaukooma voi olla mahdollisuus. Karkeakarvainen mäyris elää vieläkin hyvin ilman toista silmää. Eikä näyttänyt yhtään kamalalta, vaikka aluksi tuntuikin, kun työkaveri siitä puhui. Vanhus, mutta hyväkuntoinen on.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleMyra (1512 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 22. 45 (yli 11 vuotta sitten)
Vielä Torvikukka, älä anna heti periksi. Koira on iloinen ja onnellinen ja jos silmä pitää poistaa, niin alkukauhun jälkeen selviät siitä. Jossei tarvitse toista silmää niin kyllä koira selviää. Tsemppiä!
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) keskiviikko, 5. heinäkuuta 2006 - klo 23. 02 (yli 11 vuotta sitten)
Periksi ei anneta toki koiran voinnin mukaan. Koira on nyt niin rauhallinen että uskon/toivon että tipat auttaa.
Se selviää vasta päivien päästä. Mutta mehän mennään päivä kerrallaan.


Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) maanantai, 22. tammikuuta 2007 - klo 8. 52 (yli 10 vuotta sitten)
Pelottaa hurjasti, mei neiti vuotaa verta. lokakuussa oli lievät juoksut ja viikonloppuna alko taas vuoto. Soitin päivystävälle lauantaina koskapelkään märkäkohtua. Aijemmalla koiralle oli märkäkohtu joka poistettiin päivystyksessä. Tämä vuoto ei haise pahalle, mutta mutta...
Eläinlääkäri ei vastaa puhelimeen. Samalla huomasin takajalan sisäpuolella patin noin 1cm. Toivon et tää ois joku juoksuhäiriö.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) maanantai, 22. tammikuuta 2007 - klo 9. 07 (yli 10 vuotta sitten)
Eläinlääkäri käski vaan odottaa ja seurata huononeeko koiruus:(
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjällenorma (849 kpl) maanantai, 22. tammikuuta 2007 - klo 10. 10 (yli 10 vuotta sitten)
Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Onhan noita epämääräisiä häiriöitä kaikenlaisia, jos koiruuus muuten on virkeä. Paljon hyviä ajatuksia ja peukkuja pystyyn sinne päin. Se odottaminen on kamalaa :(
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTemskukka (1790 kpl) maanantai, 22. tammikuuta 2007 - klo 12. 59 (yli 10 vuotta sitten)
Ja jos käy liian painostavaksi niin voitko soittaa jollekkin toiselle eläinlääkärille?
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälleTorvikukka (2960 kpl) maanantai, 22. tammikuuta 2007 - klo 13. 04 (yli 10 vuotta sitten)
Muita ei voi eläinlääkäriksi sanoa:)
Vointi on hyvä toivon että kyseessä on välijuoksu.
Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjällePaulastiina (5510 kpl) maanantai, 22. tammikuuta 2007 - klo 13. 06 (yli 10 vuotta sitten)
Voihan se olla ihan normaali juoksu. Mun ensimmäisellä saksanpaimenkoirallakin oli juoksuaika 3-4 kk välein.


Vain nimimerkin(profiilin) valinneet, rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa keskustelualueelle


Valitse nimimerkki ->>

Sisäänkirjaudu- >>

Jos sinulla ei vielä ole omaa käyttäjätunnusta niin rekisteröidy tästä.