Krysanteemi, Crysanthemum


Kirjoittaja
Viesti
Kurppa.
Kurppa.
Ylipuutarhuri (37,0K reputation)Ylipuutarhuri (37,0K reputation)Ylipuutarhuri (37,0K reputation)Ylipuutarhuri (37,0K reputation)Ylipuutarhuri (37,0K reputation)Ylipuutarhuri (37,0K reputation)Ylipuutarhuri (37,0K reputation)Ylipuutarhuri (37,0K reputation)Ylipuutarhuri (37,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 24,0K, Käynnit: 75,0K

Ukonkellolta saatu perenna krysanteemi aloitti vihdoinkin kukinnan. Vähän tahtoi jäädä kesällä parsan jalkoihin.


Kotka, Karhula. Vyöhyke II  Otetaan mitä on.
Nuu
Nuu
Ylipuutarhuri (27,0K reputation)Ylipuutarhuri (27,0K reputation)Ylipuutarhuri (27,0K reputation)Ylipuutarhuri (27,0K reputation)Ylipuutarhuri (27,0K reputation)Ylipuutarhuri (27,0K reputation)Ylipuutarhuri (27,0K reputation)Ylipuutarhuri (27,0K reputation)Ylipuutarhuri (27,0K reputation)
Ryhmä: Valvojat
Viestiä: 17,0K, Käynnit: 43,0K

Ippa, samat sanat. Mahtavan iso viherkasvi siitä on tullut minullakin, istutin sinne kesäkukkien joukkoon kukkalaatikkoon. Koko ajan ajattelen että nyt nuo viimeisimmät kasvut on niitä kukka-alkuja - ja eikun mitä, uutta lehteä pukkaa vaan!


Kukahan viisaampi tietäisi mikä on krysanteemin kukkien salaisuus, miten kukittaa se uudelleen? Ei kai se kuitenkaan talvea pärjää ulkona? Kannattaako yrittää talvettaa sisälle nostettuna kuten vaikka daalia? Ja siis kuinka saada se tekemään niitä kukkia? Kaipa joku on kokeillut tätäkin, joten tietoa odotellaan...
Asioilla on taipumus järjestyä                                             Iitti / III

Ippa
Ippa
Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)Uusi jäsen (3 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 3, Käynnit: 0


Minun keltainen krysanteemini kukki hyvin huhti- toukokuussa ja kesäkuun alussa istutin sen ulos. Nyt se on kasvanut komeaksi pehkoksi, mutta yhtään kukkanuppua siihen ei ole ilmaantunut.


Onko kellään kokemusta, miten sen saisi uudelleen kukkimaan, vai saako ollenkaan. Rupeaako kukkimaan, kun otan sen sisälle.


 


 


 


  


Myskimalva
Myskimalva
Multasormi (107 reputation)Multasormi (107 reputation)Multasormi (107 reputation)Multasormi (107 reputation)Multasormi (107 reputation)Multasormi (107 reputation)Multasormi (107 reputation)Multasormi (107 reputation)Multasormi (107 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 5,6K, Käynnit: 0

Krysanteemit ovat mielestäni kauniita kevään kukkijoita. Pääsiäiseksi ostinkin tämän kauniin keltaisen

sekä ihastuttavan vaaleanpunaisen. Huomasin kuitenkin että kun pidin tuota vaaleanpunaista pohjoisen puoleisessa huoneessa niin kukat näyttäisivät  muuttuvan valkoisiksi. Taitaa kärsiä siis liian vähästä valosta vai mistä?

 


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku