Kukkasipulit ja -mukulat: Ostospaikkavinkkejä


Kirjoittaja
Viesti
Jadetsu
Jadetsu
Ylipuutarhuri (20,0K reputation)Ylipuutarhuri (20,0K reputation)Ylipuutarhuri (20,0K reputation)Ylipuutarhuri (20,0K reputation)Ylipuutarhuri (20,0K reputation)Ylipuutarhuri (20,0K reputation)Ylipuutarhuri (20,0K reputation)Ylipuutarhuri (20,0K reputation)Ylipuutarhuri (20,0K reputation)
Ryhmä: Valvojat
Viestiä: 14,0K, Käynnit: 34,0K

Terrassa oli hirrrrveen surkiat kannanjuurakot. Noli semmosia pehemeitä ja ihan minejä, semmosella kukkaan mittään tee. Lidlin juurakko oliki sit tämmönen kova ja iso heart

kuva
Rovaniemi- vyöhyke VI

Suokukka
Suokukka
Ylipuutarhuri (14,0K reputation)Ylipuutarhuri (14,0K reputation)Ylipuutarhuri (14,0K reputation)Ylipuutarhuri (14,0K reputation)Ylipuutarhuri (14,0K reputation)Ylipuutarhuri (14,0K reputation)Ylipuutarhuri (14,0K reputation)Ylipuutarhuri (14,0K reputation)Ylipuutarhuri (14,0K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 3,0K, Käynnit: 16,0K
Tästä lähtien mun kukat tulee muualta kuin litlistä.Mun mielestä 3 saponariaa ei tarkoita kolme ruokalusikallista turvetta.

Eli en osta enää sikaa säkissä.Onneksi ostin vaan 5 pussia ja muissa oli ainakin jotain muutakin kuin turvetta sisällä.

Varsinais-suomi  1B , Nousiainen
Tallukka
Tallukka
Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 336, Käynnit: 0
Joku kyseli siitä vahasta. Eikös tuossa ruusun suojapussissa ole ohjeet? Itse ihan pikaisesti sitä eilen vilkaisin ja jäi mielikuva, että se vahaosuus neuvottiin leikkaamaan pois. Mutta kannattaa tarkastaa tuosta ruusun kääreestä. Nyt tää lähtee koiran kanssa jäljelle ja sen jälkeen pihahommiin. Smile
Muokattu 3 vuotta sitten: Nuu
Kivinalle
Kivinalle
Puutarhatohtori (1,5K reputation)Puutarhatohtori (1,5K reputation)Puutarhatohtori (1,5K reputation)Puutarhatohtori (1,5K reputation)Puutarhatohtori (1,5K reputation)Puutarhatohtori (1,5K reputation)Puutarhatohtori (1,5K reputation)Puutarhatohtori (1,5K reputation)Puutarhatohtori (1,5K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 241, Käynnit: 1,8K
Tässä yksi pieni kysymys koskien Lidlin ruusuja. Niissäku on se vaha päällä pitääkö ne viruttaa tai liottaa ennen istutusta. Vai onko sillä vahalla mitään merkitystä kasvun kannalta. En ole kyllä ennen ajatellut koko asiaa, vaan tänään tuli tälläinen kysymys vastaan.
jööti
jööti
Kotipuutarhuri (413 reputation)Kotipuutarhuri (413 reputation)Kotipuutarhuri (413 reputation)Kotipuutarhuri (413 reputation)Kotipuutarhuri (413 reputation)Kotipuutarhuri (413 reputation)Kotipuutarhuri (413 reputation)Kotipuutarhuri (413 reputation)Kotipuutarhuri (413 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 763, Käynnit: 3,1K
Ihan harmittaa, kun lukee millaisia valikoimia muissa Lidleissä on. Meillä ei ollut liljoja, kuin yksi pussi, pari gladiolusta ja daaliaa sekä pari pussia perennoja. Oli Niitä tyhjiä laatikoita siinä muutama, mutta tosi vähäiseltä määrältä näytti viime vuoteen verrattuna. No onneks sentään löysin pari pussia mieleisiä.
RitvaL.
RitvaL.
Puutarhatohtori (3,8K reputation)Puutarhatohtori (3,8K reputation)Puutarhatohtori (3,8K reputation)Puutarhatohtori (3,8K reputation)Puutarhatohtori (3,8K reputation)Puutarhatohtori (3,8K reputation)Puutarhatohtori (3,8K reputation)Puutarhatohtori (3,8K reputation)Puutarhatohtori (3,8K reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,4K, Käynnit: 6,8K
Eilen sain paikallisesta pikkukimpasta Lukonilta Tsekeistä 15 uutta hostaa "kokelmiini". Lisäksi muutama tricyrtis ja pari trilliumia. Trilliumin juurakot olivat tosi näiväsen näköisiä, toivottavasti lähtisivät kasvuun.

Viime viikolla tuli Fyllin Darwin kimpasta about 50 uutta perennanjuurakkoa. Nyt olen tehnyt isoa kukkapenkkiä ja sen tekemistä riittää loppuviikoksi. Tavoitteena on, että saisin kaikki mullat omista kompostoreista, vähän haen hevonpaskaa lisäksi. Ostomulta on tavattoman kallista ainakin säkeittäin ostettaessa. Ja nykyään laadultaan lähes turvepölyä.
Jalomarja
Jalomarja
Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 2,0K, Käynnit: 29
Valikoimat vaihtelevat eri myymälöissä. Meillä ei ollut pioneja tarjolla mutta ruusunjuurakoita ja perennoja. Nyt en tuohon hömppään lähtenyt ollenkaan. Jos huomenna on vielä jotain niin saatan ruokakauppareissulla ostaa.
Miikku*
Miikku*
Aloittelija (52 reputation)Aloittelija (52 reputation)Aloittelija (52 reputation)Aloittelija (52 reputation)Aloittelija (52 reputation)Aloittelija (52 reputation)Aloittelija (52 reputation)Aloittelija (52 reputation)Aloittelija (52 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 315, Käynnit: 313

Eh... Kävin sitten liiterissä. Kyllä meidänkin isännällä vähän leuka loksahti kun "menen ostamaan pari pientä juurakkoa" tarkoitti taas vaihteeksi sitä, että ostin kaksi isoa kassillista sipuleita ja juurakoita  Oli siellä muutama muukin kaheli niitä lootia kaivelemassa, tyhmästi olivat kyllä esillä kun kaikki vaan sikin sokin, yksi- ja monivuotiset iloisesti sekaisin. Mutta nyt on tosiaan järkky kasa liljoja, viime vuodesta asti himoittuja konnanliljoja, ja pitihän sitä lisäksi ottaa aksuja, jaloangervoja, piikkiputkia, kivikkosuopayrttiä, kurjenmiekkoja ja ja ja... Oh lord... (ei sentään Nelson tällä kertaa  Wink Ihan pakko oli myös ottaa vaaleanpunainen nerine, tuumasin että laittaisi sen kesäksi tuohon ulos ja kokeilisi pitää talven yli sisällä. Nättihän se on kuin mikäkin.viherpeukalo
viherpeukalo
Uusi jäsen (38 reputation)Uusi jäsen (38 reputation)Uusi jäsen (38 reputation)Uusi jäsen (38 reputation)Uusi jäsen (38 reputation)Uusi jäsen (38 reputation)Uusi jäsen (38 reputation)Uusi jäsen (38 reputation)Uusi jäsen (38 reputation)
Ryhmä: Aktiivi jäsenet
Viestiä: 7,0K, Käynnit: 318

Ensi viikolla lähettävät mulle clematiksia Westphalilta. Sitten ei oo tilattuja tulematta. Shakira
Shakira
Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)Uusi jäsen (0 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 176, Käynnit: 0

Mulle tuli eilen Eurobulbista tälläinen pakettikuvaTässä on vaan liljat, dahliat on vielä erikseen. Regalet on aikamoisia monstereita:kuva(eilen tuli paketit myös Korpikankaalta ja Kodin kukilta, Viherpeukaloiden paketti lähti tänään, mikähän ton parvekkeen kantavuus on, onneksi asun kuitenkin ekassa kerroksessa devil)Kävin tänään myös liiterissä, niillä oli kaikki vielä purkamatta, autoilenkohan tänään sinne vielä vahingossa uudestaan...TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...

Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku