Kokemuksia mukulakivikäytävien teosta


Kirjoittaja
Viesti
kivifani
kivifani
Aloittelija (89 reputation)Aloittelija (89 reputation)Aloittelija (89 reputation)Aloittelija (89 reputation)Aloittelija (89 reputation)Aloittelija (89 reputation)Aloittelija (89 reputation)Aloittelija (89 reputation)Aloittelija (89 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 89, Käynnit: 0

 Ilmoita asiattomasta viestistä torstai, 14. kesäkuuta 2007 - klo 9. 11 (yli 3 tuntia sitten)
Tässä pätkä pihapolkuani. Se on iäisyyden vanha ja sitä pitkin on paljon talsittu. Koska minulla ei sattumoisin silloin sitä tehdessäni ollut kivituhkaa, laitoin vain tavallista hiekkaa väleihin. Pohjallakaan ei ole kuin multaa. Väleistä ei ihme kyllä kasva paljoakaan rikkaruohoja, joskus joku koivuntaimenalku eksyy sinne. Myrkkyjä en ole käyttänyt. Olen latonut ne ne ripi rinnan, eivätkä kyllä liiku mihinkään. Tätä ei ole tehty (eikä muitakaan polkuja ja kivetyksiä) kaikkien sääntöjen mukaan ja silti on toiminut. Aikaa myöden ovat aika lailla likaantuneet.

 Tämä on memulin viesti toisesta linkistä .Mielestäni tuo heinä joka kasvaa kiven välistä on hieno jos vain tietysti pysyy matalana ,mutta voisihan siihen sammalta alata kasvattamaan. Sehän tapatuu piimän tai oluen ( tulee sillekin käyttöä) kanssa . niistä on täällä jossain linkki.


TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...
Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Valikko
Viestit
Maininnat
Haku